ikinci eş olma duygusu nasıl aşılır?

Bişeyler bitmişki ayrılmış hayatına birini alacak 5 sene sürdürecek ve evlenmeye karar verecek kadarda sağlam bi ilişki yaşamış neden eski eşini düşünsünki

Bence bu bir duygu değil durum

Siz bu duyguya sahip olmasanız da onun ikinci eşisiniz

Ama bu önemli değil bence

Evliliğe çok anlam yüklüyoruz toplum olarak da bu sorunlar da ondan çıkıyor

evliliğim ve sevgililiğim arasındaki tek fark bu aşamada çocuğum

Çocuk olmadan önceki 4 yıl ile ondan önceki 6 yıl arasında fark yoktu

Eşinizin bir başka kişi ile daha önce evli ya da sevgili olması bir şey değiştirmez ki

Teşekkür ederim ondan da bu cümleleri duydum ve çok mutluyum

Bu konuyu mu konuşacaksın eşinle yani eski Eş konusunu mı ?

Anlamı ne bu sözün ?

Kaç yıllık Evliliğin ardından evlendiniz ?

Değiştirir biti sevgili ama diperini sevmiş ve evlenmiş

Ben de hiç ummadiğim bir anda "eski eş+2 dunya tatlisi çocuk" cümlesi duymustum.
Ama beş gün kadar şok etkisinde durduktan sonra fikri benimsemeye,hiiiç rahatsiz olmamaya başlamiştim. Hatta ,bir itiraf: çocuklarin resmini gördükten sonra bu fikri sevmeye bile baslamiş olabilirim:)

Bu arada
Eski eş de eski eş hani,taş gibi kadin . Ben kadinlari kolay kolay beğenmem ama cidden hem fiziğini hem enerjisini hem de iki çocuğuyla dimdik- kendi hayatini kurabilmesini falan, çok sevdim.
Bilmiyorum,evlenseydik farkli gözle bakar miydim?
Hiç sanmiyorum.
Geçmis gecmişte kalmali...
'Mutlu oldu mu onla da' diyorsunuz da
Yani nasil mutlu olmasin? elbette ki mutlu huzurlu gunleri vardir eski esiyle ama yetmemis ki demek ki ayrilmislar.
Sanki siz gozunuzu onunla mi actiniz?onsuz hayatinizda baskalariyla yuzunuz hic gulmedi mi?

Benim erkek arkadaşımda evlenıp ayrılmış bir çocuğu var(aramızda yas farkı çok yok) ama İnan ben hiç sorun yapmıyorum,sende yapma. Yaşanmış,bitmiş mutlu olsalardı boşanmazlardı diye düşün

Benim yakın bi ablam da ayrılmış ve 2 oğlu olan biriyle evli oglanlar 18 yaşında biri 20.
Ablam hiç kafaya bile takmiyor yani kocası oğlunu alıyo getiriyor vakit geciriyorlar .
Gayet normal bi durum . Kendisi çok güzel ve kendine olan guvenide tam belkide bundan.
Ama 10 yılı devirecekler . Yani kavga gürültü oluyor bazen çok sıkılıyor yinede devam ediyor.
Ha bana soracak olursan canım bence bekarsin bekar biriyle evlen bu sorumlulugu tasiyacagini düşünmüyorum kendine yazık etme. Sen hazır değilsin

Tabi ki ilk Aşkım değil Başkasını da sevdim ana bu daha ciddi diğerlerine benzemiyor hiç

Ben esasında evliliğe hazır Değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…