Valla bende 2. Evliliğimi yaptım ama benim eşim hiç evlenmemişti. Gelen gideni aratır diyorlar orası doğru yaşadım neyse, birde ne diyorlar biliyomusun? Bir adamın 2. Eşi olucaksın. Okadar özen gösteriyormuş. Ama karar senin insan başkasını sevince eskiyi unutuyor. Ben eskiye dair çok az şey hatırlıyorum.[/QUOTE
2.esden 2.ese degısır...duyduğuma gore bazıları da 2.yı daha kolay bosuyormus...
Yani ikinci kadin isemesi bile sarki gibi gelir insana☺Bak ben bunu ilk defa duydum ne anlatılmak istenmiş acaba
Çok zor da olsa mümkünYok o ıstısnaları yasam koşulları bu kdr zor bı ülkede yakalamak cok zor..
Teşekkür ederim ondan da bu cümleleri duydum ve çok mutluyumBoşanmış insanlar için ikinci evliliğe karar vermek çok zor. O kadar çok kistasin oluyor ki. Ve diğer bir taraftan da göze alamiyorsun. Boşanmak zor bir süreç, Allah herkesin mutluluğunu daim etsin.
Yani güzel kardeşim o adam seninle beş yıllık ilişkiden sonra evlenmek istiyorsa seni çok sevdiği içindir. Bu düşüncelerle kendini harap edip mutsuz olma. Şu an dünyanın en Güzel en mutluluk verici kadını sensin onun için.
DoğrudurKesınlıkle katılıyorum..hele kı çocuklu bosanmıslar genelde 2.evlılıgı göze alamıyo
Bu konuyu mu konuşacaksın eşinle yani eski Eş konusunu mı ?Yorumalarin bazilarini irkilerek okudum..
Seni sadece seninle ayni durumda olanlar anlar..ben de 2.esim..biz de 5 yillik iliskiden sonra evlendik..benimkinin cocugu yok olsa ne yapardim bilmiyorum..ben de senin gibi takintili dusuncelere cooookk takildim..
Fakat beni takan esimin arkadas cevresi ki eski esiyle ortak arkadaslari coktu..ve esimin ailesi oldu..
Bunlarin uzerine eski es belirli araliklarla esimi aradi..taaa ki evlendi gitti deddigim anda esimin bir akrabasini aradi nasillar vs diye..hala kendime gelemedim..buraya da konu actim hatta..
Bir de cocugu olsaydi ne yapardim bilniyorum..
Oyle evlenmeseydin bosan o zamn demek kolay..
Bazen kendini hasta ruhlu gibi hissediyorsun seni anliyorum ben..
Ben ne kavgalar ettim esimle..halbuki ona guveniyorum..
Senin durumun daha farkli cocuk var..daha zor sanki..cunku ebedi bir bag gibi...ama ben de senin gibi hissediyorum sanki kadin esimle ebedi bir bag kurmak istiyor gibi demek istiyor ki ben de evlensem o da evlense ben bi varim yani burdayim..
Buraya konu actim gene kesmedi beni sag olsun oyle ozel insanlat var ki burda..
Birazdan esimle konusayim diyorum korkuyorum kavga ederiz diye..
Anlamı ne bu sözün ?Ha bir de eskilerin bir lafi var..amiyane halk agziyla soylenen yanlis anlayin hanimlar..var yani bu soz kulturumuZde..
Ilk kari şaril şaril ikinci kari şiril şiril işermiş..
Bu soz beni gulduruyor rahatlatiyor..belki sana da iyi gelir..
Kaç yıllık Evliliğin ardından evlendiniz ?Valla bende 2. Evliliğimi yaptım ama benim eşim hiç evlenmemişti. Gelen gideni aratır diyorlar orası doğru yaşadım neyse, birde ne diyorlar biliyomusun? Bir adamın 2. Eşi olucaksın. Okadar özen gösteriyormuş. Ama karar senin insan başkasını sevince eskiyi unutuyor. Ben eskiye dair çok az şey hatırlıyorum.
DeğişikYani ikinci kadin isemesi bile sarki gibi gelir insana☺
Değiştirir biti sevgili ama diperini sevmiş ve evlenmişBence bu bir duygu değil durum
Siz bu duyguya sahip olmasanız da onun ikinci eşisiniz
Ama bu önemli değil bence
Evliliğe çok anlam yüklüyoruz toplum olarak da bu sorunlar da ondan çıkıyor
evliliğim ve sevgililiğim arasındaki tek fark bu aşamada çocuğum
Çocuk olmadan önceki 4 yıl ile ondan önceki 6 yıl arasında fark yoktu
Eşinizin bir başka kişi ile daha önce evli ya da sevgili olması bir şey değiştirmez ki
Ister istemez bu Tür Düşünceler aklıma geliyorduBişeyler bitmişki ayrılmış hayatına birini alacak 5 sene sürdürecek ve evlenmeye karar verecek kadarda sağlam bi ilişki yaşamış neden eski eşini düşünsünki
Tabi ki ilk Aşkım değil Başkasını da sevdim ana bu daha ciddi diğerlerine benzemiyor hiçBen de hiç ummadiğim bir anda "eski eş+2 dunya tatlisi çocuk" cümlesi duymustum.
Ama beş gün kadar şok etkisinde durduktan sonra fikri benimsemeye,hiiiç rahatsiz olmamaya başlamiştim. Hatta ,bir itiraf: çocuklarin resmini gördükten sonra bu fikri sevmeye bile baslamiş olabilirim:)
Bu arada
Eski eş de eski eş hani,taş gibi kadin . Ben kadinlari kolay kolay beğenmem ama cidden hem fiziğini hem enerjisini hem de iki çocuğuyla dimdik- kendi hayatini kurabilmesini falan, çok sevdim.
Bilmiyorum,evlenseydik farkli gözle bakar miydim?
Hiç sanmiyorum.
Geçmis gecmişte kalmali...
'Mutlu oldu mu onla da' diyorsunuz da
Yani nasil mutlu olmasin? elbette ki mutlu huzurlu gunleri vardir eski esiyle ama yetmemis ki demek ki ayrilmislar.
Sanki siz gozunuzu onunla mi actiniz?onsuz hayatinizda baskalariyla yuzunuz hic gulmedi mi?
Artık öyle düşünüyorumBenim erkek arkadaşımda evlenıp ayrılmış bir çocuğu var(aramızda yas farkı çok yok) ama İnan ben hiç sorun yapmıyorum,sende yapma. Yaşanmış,bitmiş mutlu olsalardı boşanmazlardı diye düşün
Ben esasında evliliğe hazır DeğilimBenim yakın bi ablam da ayrılmış ve 2 oğlu olan biriyle evli oglanlar 18 yaşında biri 20.
Ablam hiç kafaya bile takmiyor yani kocası oğlunu alıyo getiriyor vakit geciriyorlar .
Gayet normal bi durum . Kendisi çok güzel ve kendine olan guvenide tam belkide bundan.
Ama 10 yılı devirecekler . Yani kavga gürültü oluyor bazen çok sıkılıyor yinede devam ediyor.
Ha bana soracak olursan canım bence bekarsin bekar biriyle evlen bu sorumlulugu tasiyacagini düşünmüyorum kendine yazık etme. Sen hazır değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?