Burda ki eski Eş güzel değil bence ben beğenmedim hiçbir özelliği yok kıskançlıkla ilgisi yok gerçekten beğenmedimBen de hiç ummadiğim bir anda "eski eş+2 dunya tatlisi çocuk" cümlesi duymustum.
Ama beş gün kadar şok etkisinde durduktan sonra fikri benimsemeye,hiiiç rahatsiz olmamaya başlamiştim. Hatta ,bir itiraf: çocuklarin resmini gördükten sonra bu fikri sevmeye bile baslamiş olabilirim:)
Bu arada
Eski eş de eski eş hani,taş gibi kadin . Ben kadinlari kolay kolay beğenmem ama cidden hem fiziğini hem enerjisini hem de iki çocuğuyla dimdik- kendi hayatini kurabilmesini falan, çok sevdim.
Bilmiyorum,evlenseydik farkli gözle bakar miydim?
Hiç sanmiyorum.
Geçmis gecmişte kalmali...
'Mutlu oldu mu onla da' diyorsunuz da
Yani nasil mutlu olmasin? elbette ki mutlu huzurlu gunleri vardir eski esiyle ama yetmemis ki demek ki ayrilmislar.
Sanki siz gozunuzu onunla mi actiniz?onsuz hayatinizda baskalariyla yuzunuz hic gulmedi mi?
Ben esasında evliliğe hazır Değilim
5 yıllık bir ilişkim var
valla ben de eşimin 2. evliligiyim. hiç senin gibi düşünmedim.5 yıllık bir ilişkim var bu yaza kadar evlenmeyi planlıyoruz evleneceğim kişi benden önce de bir evlilik yapmış 18 yaşında bir çocuğu olan biri. ailelerimizde tanıştı çocukla da tanıştık hersey gayet yolunda hayatımdaki kişiyi de seviyorum ama bu aralar yani son birkaç aydır önceki evliliğinde de çok mutlu olmuş mudur eski mutlu günlerini özlüyor mudur? ben kötü mü yapıyorum birinin babasıyla evleniyorum önceki eş benden daha mı güzel daha mı iyi hala onu seviyor mudur gibi düşüncelere kapılıyorum ister istemez ve sağlıklı düşünemediğimi hissediyorum bu duygularda bana zarar veriyor bunlardan nasıl kurtulabilirim? bu arada bir hayli zaman geçmiş ayrılalı.
lütfen kırıcı olmadan yanıtlar vermenizi rica ederim.
Mutluluklar o halde, etraftan olumsuz eleştiri çok olacaktır kulaklarını tıka :)Artık öyle düşünüyorum
Artık neden OLDUĞUNU bilmiyorum ama evlilikler çok kısa Sürüyor beklentilerimiz mi fazla yoksa güvenimiz mi az acabaCanim evliliğe hazır değilsin ve evliligi bilip çocuğu olan biriyle çok zor olur.
Kendini zorlama ya lütfen .
Ben evlndim ayrıldım buna rağmen çocuklu biri gözümü korkutuyor
Rabbim hayırlısı ni versin mantıklı düşün canım
Ilişkinin Başımda bunları hiç düşünmemiştim ama şimdi baktım ki hersey ciddiye binmeye başladı emekte ettim o kadar malum seviyorum da vazgeçmek çok zor geliyorkeşke ilişkinizin ilk dönemlerinde de bu durumu düşünme fırsatınız olsaymış.
açıkçası siz sevgilinizin ayrılmasına sebep olmadıysanız bu duyguya kapılmanıza gerek yok.
ancak siz ya bu evliliğe hazır değilsiniz yada aileler tanışıp çocukla tanıştığınız için rüyalar gerçeklere tosladı.
biraz daha zaman tanıyın kendinize doğrusu nedir, ben bu duyguyu kaldırabilir miyim diye...
Evet ama işte galiba kendimi biraz törpülemem gerekiyor sizin eski eşten çocuğu var mıydı eşinizin ?valla ben de eşimin 2. evliligiyim. hiç senin gibi düşünmedim.
senin yaşın kaç bu adamın yaşı kaç ? necisiniz ? okudun mu okumadın mı ?
adamlar genc ve körpe kızları kandırıp hep ilkleri isterler ama hayat onların istedikleri gibi maalesef degil. birini boşayan senide boşar. bunu asla unutma. diger kadından neden boşanmış? bunu sorgula.
bırak güzel mutlu yıllarıo oldıu mu özledi mi özler mi yi ? bunlar boş fikirler. elbette her ilişkinini güzel yanları hatıraları olacak kötü kavgalı dövüşlü yanlarıda... bu hayatın gercegi. özlese idi eski karı ile birlikte olmaya devam eder yada gönlünü yeniden kazanırdı.
sen böyle yaptıkca yarın ogluna ilgi gösterse veya eski eşi ile oglu sebebi ile bir yerde bir araya gelme durumu söz konusu oldugunda elinde bıcakla adam mı kovalıcan? ' gidemezsin, eski karınla öpüştün müüü nasıl bensiz oaraya gidersin ' diye bagırınıp duracaksın yada bunları yapmak isteyip yapamadıgında sindirilip bir köşede aglayacaksın ????
2. evlilik hele ki cocuklu biri ile cok zordur. herkesin harcı degildir.
şimdi hormonların ve aşk denilen o sinsi hastalıgın pencesinde yaparım onun her şeye katlanırım diyorsun ama 100 kere daha düşün.
Ağzı olan Konuşuyor konuşacaktır da eminimMutluluklar o halde, etraftan olumsuz eleştiri çok olacaktır kulaklarını tıka :)
cocukları yok. bizimde yok :) ama eski eşini ben hiç kıskanmadım.Evet ama işte galiba kendimi biraz törpülemem gerekiyor sizin eski eşten çocuğu var mıydı eşinizin ?
Düşüncelerimde haksız mıyımBu şekilde düşünerek zaten evlenme. Ne zorunluluğun var? Kendini bile bile şuan psikolojik bunalıma sokuyorsun.
Işte 5 yıllık bi ilişkiyi bitirmek kolay olmuyor daha önce ayrıldık zaten ama yapamadık ikimizdecocukları yok. bizimde yok :) ama eski eşini ben hiç kıskanmadım.
yalnız 2. eşini alıp cocuklu beyler ve hanımlar etrafımda cok görüp duyuyorum ve ilişkileri hep sorunlu oluyorlar. en az 5 tane boşanan. en az 10 tane de eski eşindne olan cocugu istemeyen ve sürekli kavga eden çiftler var.
sana çöpsüz üzüm lazım. boşver kaç bu adamdan.
Hele de yas geçince pek kolay bitiremiyorsunuzcocukları yok. bizimde yok :) ama eski eşini ben hiç kıskanmadım.
yalnız 2. eşini alıp cocuklu beyler ve hanımlar etrafımda cok görüp duyuyorum ve ilişkileri hep sorunlu oluyorlar. en az 5 tane boşanan. en az 10 tane de eski eşindne olan cocugu istemeyen ve sürekli kavga eden çiftler var.
sana çöpsüz üzüm lazım. boşver kaç bu adamdan.
yaşın kaç ki ?ben 40 ıma geldim..Hele de yas geçince pek kolay bitiremiyorsunuz
27 benyaşın kaç ki ?ben 40 ıma geldim..
35 kadar başka birini cok kolay bulabilirsin. 35 ten sonra da bulabilirsin ama daha secici olursun. ama daha saglıklı kararlar alıp daha dogru adamı bulursun. 40 ve 40 aştıktan sonra niye evlenmişisim keşke evlenmeseydim dersin. bu yuzden şimdiden ayrıl.27 ben
Seviyorum ama iyi de anlaşıyoruz çok tartışıyoruz ama çok ta iyi anlaşıyoruz çelişkili ama böyle işte35 kadar başka birini cok kolay bulabilirsin. 35 ten sonra da bulabilirsin ama daha secici olursun. ama daha saglıklı kararlar alıp daha dogru adamı bulursun. 40 ve 40 aştıktan sonra niye evlenmişisim keşke evlenmeseydim dersin. bu yuzden şimdiden ayrıl.
güzel kardeşim sen tek başına adamı sevemeyeceksin. onunla birlikte cocugunu da seveceksin. iş sevmekle de kalmayacak eski eşine de saygı duyascaksın. ikisinin ortak cocugu var. yarın kız isteme veya okulda bir merasim düzenlendiginde eski karısı sen cıocuk ve adam aynı yerde olacaksınız. yada sen gitmek isteyemeceksin acaba onlar musamnere sonrası kahve içerken elleri birbirine degdi mi diyeceksin. cocuk hastalanır kadın arar koş gel. cocuk hasta. baba koşmasın mı ?Seviyorum ama iyi de anlaşıyoruz çok tartışıyoruz ama çok ta iyi anlaşıyoruz çelişkili ama böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?