ikinci eş olma duygusu nasıl aşılır?

Burda ki eski Eş güzel değil bence ben beğenmedim hiçbir özelliği yok kıskançlıkla ilgisi yok gerçekten beğenmedim

Ben esasında evliliğe hazır Değilim

Canim evliliğe hazır değilsin ve evliligi bilip çocuğu olan biriyle çok zor olur.
Kendini zorlama ya lütfen .
Ben evlndim ayrıldım buna rağmen çocuklu biri gözümü korkutuyor
Rabbim hayırlısı ni versin mantıklı düşün canım

5 yıllık bir ilişkim var

keşke ilişkinizin ilk dönemlerinde de bu durumu düşünme fırsatınız olsaymış.
açıkçası siz sevgilinizin ayrılmasına sebep olmadıysanız bu duyguya kapılmanıza gerek yok.
ancak siz ya bu evliliğe hazır değilsiniz yada aileler tanışıp çocukla tanıştığınız için rüyalar gerçeklere tosladı.
biraz daha zaman tanıyın kendinize doğrusu nedir, ben bu duyguyu kaldırabilir miyim diye...

valla ben de eşimin 2. evliligiyim. hiç senin gibi düşünmedim.
senin yaşın kaç bu adamın yaşı kaç ? necisiniz ? okudun mu okumadın mı ?
adamlar genc ve körpe kızları kandırıp hep ilkleri isterler ama hayat onların istedikleri gibi maalesef degil. birini boşayan senide boşar. bunu asla unutma. diger kadından neden boşanmış? bunu sorgula.
bırak güzel mutlu yıllarıo oldıu mu özledi mi özler mi yi ? bunlar boş fikirler. elbette her ilişkinini güzel yanları hatıraları olacak kötü kavgalı dövüşlü yanlarıda... bu hayatın gercegi. özlese idi eski karı ile birlikte olmaya devam eder yada gönlünü yeniden kazanırdı.
sen böyle yaptıkca yarın ogluna ilgi gösterse veya eski eşi ile oglu sebebi ile bir yerde bir araya gelme durumu söz konusu oldugunda elinde bıcakla adam mı kovalıcan? ' gidemezsin, eski karınla öpüştün müüü nasıl bensiz oaraya gidersin ' diye bagırınıp duracaksın yada bunları yapmak isteyip yapamadıgında sindirilip bir köşede aglayacaksın ????
2. evlilik hele ki cocuklu biri ile cok zordur. herkesin harcı degildir.
şimdi hormonların ve aşk denilen o sinsi hastalıgın pencesinde yaparım onun her şeye katlanırım diyorsun ama 100 kere daha düşün.

Artık neden OLDUĞUNU bilmiyorum ama evlilikler çok kısa Sürüyor beklentilerimiz mi fazla yoksa güvenimiz mi az acaba

Ilişkinin Başımda bunları hiç düşünmemiştim ama şimdi baktım ki hersey ciddiye binmeye başladı emekte ettim o kadar malum seviyorum da vazgeçmek çok zor geliyor

Evet ama işte galiba kendimi biraz törpülemem gerekiyor sizin eski eşten çocuğu var mıydı eşinizin ?

Evet ama işte galiba kendimi biraz törpülemem gerekiyor sizin eski eşten çocuğu var mıydı eşinizin ?
cocukları yok. bizimde yok :) ama eski eşini ben hiç kıskanmadım.
yalnız 2. eşini alıp cocuklu beyler ve hanımlar etrafımda cok görüp duyuyorum ve ilişkileri hep sorunlu oluyorlar. en az 5 tane boşanan. en az 10 tane de eski eşindne olan cocugu istemeyen ve sürekli kavga eden çiftler var.
sana çöpsüz üzüm lazım. boşver kaç bu adamdan.

Işte 5 yıllık bi ilişkiyi bitirmek kolay olmuyor daha önce ayrıldık zaten ama yapamadık ikimizde

Hele de yas geçince pek kolay bitiremiyorsunuz

35 kadar başka birini cok kolay bulabilirsin. 35 ten sonra da bulabilirsin ama daha secici olursun. ama daha saglıklı kararlar alıp daha dogru adamı bulursun. 40 ve 40 aştıktan sonra niye evlenmişisim keşke evlenmeseydim dersin. bu yuzden şimdiden ayrıl.

Seviyorum ama iyi de anlaşıyoruz çok tartışıyoruz ama çok ta iyi anlaşıyoruz çelişkili ama böyle işte

Seviyorum ama iyi de anlaşıyoruz çok tartışıyoruz ama çok ta iyi anlaşıyoruz çelişkili ama böyle işte
güzel kardeşim sen tek başına adamı sevemeyeceksin. onunla birlikte cocugunu da seveceksin. iş sevmekle de kalmayacak eski eşine de saygı duyascaksın. ikisinin ortak cocugu var. yarın kız isteme veya okulda bir merasim düzenlendiginde eski karısı sen cıocuk ve adam aynı yerde olacaksınız. yada sen gitmek isteyemeceksin acaba onlar musamnere sonrası kahve içerken elleri birbirine degdi mi diyeceksin. cocuk hastalanır kadın arar koş gel. cocuk hasta. baba koşmasın mı ?
yani bunlar olagan şeyler... ya şimdiden bunları otur düşün taşıun evet yaparım üstesinden gelirim de evlen. yada yol yakınken kaç.
sevgili ilişkilerinde bu sorunlar hep göz ardı edilir düşünülmez. iş başa gelince sorunlar başlar. yolun zor.
yada şuradan örnek vereyim. eşinle yastıga baş koydunuz. eşin de ogun musamere için eski eşi ve cocugu ile buluştu. sen gitmedin. aklına geldi adama soruyorsun. hayır diyor soruyorsun hayır diyor. okey diyip uyudun. sonra gun geldi hastane oldu, karne günü oldu sen katılmyorsun ama için içini de kemiriyor. adama gene soruyorsun. birgun adam sana yeter bee dersse ne yapacksın ?
yada sizinde cocugunuz oldu. ve senin önceligin kendi cocugun olacak. ama adam hem ilk cocugunu hemde 2. cocugunu düşünmek yetişmek görmek bakmak zorunda kalacak. ve senin cocugun ateşiğ cıktı ama diger cocukta daha agır hasta oldu hastanede. adam seni ateşli bebenle bırakıp daha acil olana koşacak ? bunlara dayanabilecek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…