- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Sen gene de asla deme.Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Buraya gelip doğrusunu anlatsa bu kadar kimse üstüne gitmezdi zaten sorun orda yalan söylüyor.Burayi zaten cok sukur hepimiz anladik. Konu sahibinin anlamadigi sey bizde zeka geriligi ya da algilama sorunumuz olmadigi. Evliyken hayatinda olmasini da anlarim bir yere kadar onaylamasam da! nihayetinde herkesin kendi tercihidir ama burda butun ipuclari varken israrla bize gerizekali muamelesi yapmasi? Belki kendini cok zeki saniyor arkadas bu da muhtemel. Anlamadigi su burda herkes onun gibi olamaz ve istedigi cevaplari veremez. Bu hakaret degil. Cok okuyan cok bilen insan kurdugu cumlelerde kullandigi takilarin ne anlama geldigini biliyor olmasi lazim. Ne de olsa sabahtan beri kitap tavsiyeleri veriyorBunu biz iftira ve hakaret amaci ile yapmiyoruz kendi yazdi.
Kız yok 4 yıldır ilişkim var diyor burda ama eski konusunda 5 yıldır beraberim adamla diyor :)tepki toplamayım diye 5yıldır tanıyorum dedi. Ama boşanır boşanmaz tanışıyor olması da mantıklı değil. Bir çok şeyi sayfalarca sorulduktan sonra cevap verdi. Bizde yemiştik zaten!!
Demek ki tanışır tanışmaz sevgili olmuş..Kız yok 4 yıldır ilişkim var diyor burda ama eski konusunda 5 yıldır beraberim adamla diyor :)
Demek ki tanışır tanışmaz sevgili olmuş..yersen tabii .
Konu sahibi 19 yasındayken 3 çocuklu bi amcamızla beraber olmaya başlamış. Şimdi evleneceklermış , 3 çocuk basıma kalır mı diye korkup konu açmış. Adamla 4 yıldır beraberiz diyor yani ayrıldıktan sonra tanıstık diyor ama 5 yıldır aktif bir cinsel hayatım var yazmıs eski konularında. Yani adamın küçük çocuğu 6 yasında şu an , bunlar 5 yıldır cinsellik yaşıyorsa demekki karısı lohusayken ilişkileri baslamıs ve adam karısını boşamış. 19 luk kızımızın peşine düşmüş.Ne oldu hanımlar, özet geçer misiniz...50 sayfa okumaya üşeniyorum
Yemezsen kisisel gelisim kitabi oku biraz
O zaman "yuva yıkanın yuvası olmazmış" diyelim....Konu sahibi 19 yasındayken 3 çocuklu bi amcamızla beraber olmaya başlamış. Şimdi evleneceklermış , 3 çocuk basıma kalır mı diye korkup konu açmış. Adamla 4 yıldır beraberiz diyor yani ayrıldıktan sonra tanıstık diyor ama 5 yıldır aktif bir cinsel hayatım var yazmıs eski konularında. Yani adamın küçük çocuğu 6 yasında şu an , bunlar 5 yıldır cinsellik yaşıyorsa demekki karısı lohusayken ilişkileri baslamıs ve adam karısını boşamış. 19 luk kızımızın peşine düşmüş.
Aslinda kendisi de en bastan boyle yazsaydi olurdu. Anlamadigim nokta 5 yildir aktif cinsellik yasadigi sevgilisi ile neden hala evlenmedikleri?Konu sahibi 19 yasındayken 3 çocuklu bi amcamızla beraber olmaya başlamış. Şimdi evleneceklermış , 3 çocuk basıma kalır mı diye korkup konu açmış. Adamla 4 yıldır beraberiz diyor yani ayrıldıktan sonra tanıstık diyor ama 5 yıldır aktif bir cinsel hayatım var yazmıs eski konularında. Yani adamın küçük çocuğu 6 yasında şu an , bunlar 5 yıldır cinsellik yaşıyorsa demekki karısı lohusayken ilişkileri baslamıs ve adam karısını boşamış. 19 luk kızımızın peşine düşmüş.
Neden olacak , adam karısından yeni boşanmıştır .Aslinda kendisi de en bastan boyle yazsaydi olurdu. Anlamadigim nokta 5 yildir aktif cinsellik yasadigi sevgilisi ile neden hala evlenmedikleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?