İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buraya gelip doğrusunu anlatsa bu kadar kimse üstüne gitmezdi zaten sorun orda yalan söylüyor.

tepki toplamayım diye 5yıldır tanıyorum dedi. Ama boşanır boşanmaz tanışıyor olması da mantıklı değil. Bir çok şeyi sayfalarca sorulduktan sonra cevap verdi. Bizde yemiştik zaten!!
Kız yok 4 yıldır ilişkim var diyor burda ama eski konusunda 5 yıldır beraberim adamla diyor :)

Ne oldu hanımlar, özet geçer misiniz...50 sayfa okumaya üşeniyorum
Konu sahibi 19 yasındayken 3 çocuklu bi amcamızla beraber olmaya başlamış. Şimdi evleneceklermış , 3 çocuk basıma kalır mı diye korkup konu açmış. Adamla 4 yıldır beraberiz diyor yani ayrıldıktan sonra tanıstık diyor ama 5 yıldır aktif bir cinsel hayatım var yazmıs eski konularında. Yani adamın küçük çocuğu 6 yasında şu an , bunlar 5 yıldır cinsellik yaşıyorsa demekki karısı lohusayken ilişkileri baslamıs ve adam karısını boşamış. 19 luk kızımızın peşine düşmüş.

O zaman "yuva yıkanın yuvası olmazmış" diyelim....

"3 çocuğunun annesini benimle aldatan beni kimle aldatir acaba""....evlenince bunu düşünür düşünür kafayi yer konu sahibi...

Son düzenleme:
Aslinda kendisi de en bastan boyle yazsaydi olurdu. Anlamadigim nokta 5 yildir aktif cinsellik yasadigi sevgilisi ile neden hala evlenmedikleri?

@mathilda_14 ayıp değil mi insanları kandırmaya çalışıyorsunuz?

size gayet iyi niyetli bir mesaj yazmıştım ama tamamen geri alıyorum. umarım evlenirsiniz ve burnunuzdan gelir o zaman çoluklu çocuklu adamla yaptıklarınızın cezasını çekersiniz başka da yorumum yok. midem bulanıyor yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…