- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Maalesef çocuk sahibi olmadığınız için ebeveynler üzerindeki etkilerini bilmiyorsunuz. Şu an peşinizde pervane olan adamı tanıyamayacaksınız evlenince. Çocuk olayı her şeyi değiştiriyor.Canlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
Allahım yarabbim
Allahım yarabbim
Telaş diye kasteddiğim su. hani diyorsunuz ya cocuklar annemi babamı bu kadın ayırdı derler diye. Onu diyorum.Size bir şey diyim mi bir kadın 3 cocuguna ragmen bir adamı bosamıssa o adam onu aldatmıstır.Onu aldatan sizi de aldatır. Evlenince artık onun sevgılısı degıl eşi olacaksınız ve bu adamın eş ve aile yasantısı karnesi pek olumlu gozukmuyorBiz evlilik kararı aldık çünkü o yüzden bu telaş bunu duyan herkeste çocuklar sıkıntı diyor. O yüzden
Her kelimesine aynen katılıyorum. Bende boşanmış ve çocuklu adamların sorunlu olduğunu düşünüyorum. Hiçbir kadın 3 çocuga ragmen çok büyük bir halt yemediği sürece kocasını bosamaz.Bir kadin 3 küçük cocugu varken bir erkekten bosanmişsa ortada gercekten ciddi bir sıkıntı vardir. Ya aldatma ya siddet ya baska seyler... Ama kesinlikle büyük bir durum. Benim gözümde bosanmis erkek hele çocuğu varken bosanmis erkek direk mimlidir. Ailemin etrafinda olmasini olmasini dahi istemem sebebini net bilmiyorsam. Ama siz bir aile kurmaya karar vermişsiniz bunu da siz bilirsiniz.
Hayatta bir sey öğrendim birçok kişi ayni şeyi söylüyorsa bir bildikleri mutlaka vardir. İkincisi ancak aptallar her seyi yasayarak öğrenmek ister.
Umarim mutlu olursunuz... Verdiginiz karar icin pismanlik duymazsiniz.
Hele ki çocukla mutlu olani gormedim.evlenince birden hayatinin merkezi cocuklari olur.Kimse 2. evliliği yapmasın o zaman.
Çocuklar sorun değil karısından boşanmış olan adam mı sorun sizin için yani?
Iyi bir adam,iyi bir baba, iyi bir koca olsa ilk eşi ile neden ayrılsınlar??
Bizim kadınlarimiz boşanmamak için mor göz dolaşıyor, aldatılıyor ama gene de boşanmıyor.
Şu durumda boşanan ve üzerine çocuğu olan adam konusunda 1 milyon kere düşünüp vazgecmenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?