İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maalesef çocuk sahibi olmadığınız için ebeveynler üzerindeki etkilerini bilmiyorsunuz. Şu an peşinizde pervane olan adamı tanıyamayacaksınız evlenince. Çocuk olayı her şeyi değiştiriyor.

Bence siz biraz körsünüz. Burada bile yanlış noktaya odaklanmışsınız. Yorumları da anlamamışsınız.

Birincisi siz hiçbir zaman hayatın merkezi olamazsınız. Her insanın hayatının merkezi çocuğu ya da çocuklarıdır. O çocukların annesidir. Kendinizi böyle görmek istemişsiniz ve buna inanmışsınız. İnandırılmışsınız.

İkincisi de evlenince ortaya sorunlar çıkar. Çocukların büyüyüp de "babamız bu kadın yüzünden boşandı" demesi ancak ortada gerçek bir durum varsa konuşulur. Sizin de varsa bilemem zira çocuklar küçük ve 4 yıldır birlikteyiz diyorsunuz.

Bir kadın kolay kolay boşanmaz. Altında ciddi sebepler vardır. Anlaşamamanın ötesinde ne yaşanmış iyi bilmek lazım.

O 2 tane çocuk sizin her zaman hayatınızın ortasında olacak. Siz ne kadar inkar etseniz de adam sizin hamileliğinize dahi aynı heyecan ile bakmayacak. Belki kıskanacaksınız, belki eski eşle görüşülmesine takacaksınız. Bugün bal olan yarın acı olacak. Siz yaşanmışlığın, tecrübenin kıymetini bilin ki üzülmeyin.

Hayat toz pembe geliyor ama gerçekler öyle değil maalesef. Bunları kabul edip evlenin.

Biz evlilik kararı aldık çünkü o yüzden bu telaş bunu duyan herkeste çocuklar sıkıntı diyor. O yüzden
Telaş diye kasteddiğim su. hani diyorsunuz ya cocuklar annemi babamı bu kadın ayırdı derler diye. Onu diyorum.Size bir şey diyim mi bir kadın 3 cocuguna ragmen bir adamı bosamıssa o adam onu aldatmıstır.Onu aldatan sizi de aldatır. Evlenince artık onun sevgılısı degıl eşi olacaksınız ve bu adamın eş ve aile yasantısı karnesi pek olumlu gozukmuyor

Bir kadin 3 küçük cocugu varken bir erkekten bosanmişsa ortada gercekten ciddi bir sıkıntı vardir. Ya aldatma ya siddet ya baska seyler... Ama kesinlikle büyük bir durum. Benim gözümde bosanmis erkek hele çocuğu varken bosanmis erkek direk mimlidir. Ailemin etrafinda olmasini olmasini dahi istemem sebebini net bilmiyorsam. Ama siz bir aile kurmaya karar vermişsiniz bunu da siz bilirsiniz.

Hayatta bir sey öğrendim birçok kişi ayni şeyi söylüyorsa bir bildikleri mutlaka vardir. İkincisi ancak aptallar her seyi yasayarak öğrenmek ister.

Umarim mutlu olursunuz... Verdiginiz karar icin pismanlik duymazsiniz.

Bekar bir kızla evli ve çocuklu adam olmaz bence,çok örneklerini gördük. Eski eş ve çocuklar hep sorun oluyor. Adam hayattan alacagı her heyecanı almıs senı mutlu edemez. Şimdi hersey toz pembe yarın anneleri çocukları doldurup senın üstüne salacak, kocanla kavgalar başlayacak. Kendin gibi bekâr biriyle evlen başını hiç agrıtma.

Her kelimesine aynen katılıyorum. Bende boşanmış ve çocuklu adamların sorunlu olduğunu düşünüyorum. Hiçbir kadın 3 çocuga ragmen çok büyük bir halt yemediği sürece kocasını bosamaz.

Çocukların annesi hayattaysa muhtemelen sorun olur. Eşiniz sürekli kendisiyle iletişimde olmalı kıskanabilirsiniz. Kıskanmasanız bile eski eş çocukları size karşı doldurabilir. Veya çocuklar size tavır alabilir dediğimiz gibi sizi sebep görebilirler. Tabi tüm bunlar duruma göre değişebilir. Eşiniz dikkatli davranır ve çocuklar sizi severlerle yürür bu iş. Çocuklarla aranız nasıl asıl sorunuzun cevabını onlar verecek.

Yapmayın Allah askına sız olsanız evlatlarınız ıle esınız arasında ayrım yapacak olsanız kımı secersınız.Tabıkı evlatlarınızı.O pesınızde pervane adam hele bır sızı nıkahına alsın sızı elde etsın bakın bakalım dunyasının merkezı kım gerceklerı o zaman gorun.Sız sımdıden kendımı ezdırmem dedıgınıze gore demek kı sızde onlara karsı sımdıden tavırlısınız yada ben oyle anladım.Her ne olursa olsun emınım kı kımse baskasının cocuklarına zorakı tahammul edemez ıllakı bır yerde patlar.Hakkınızda hayırlısı olsun ıyı dusunun sız yıne de

Iyi bir adam,iyi bir baba, iyi bir koca olsa ilk eşi ile neden ayrılsınlar??

Bizim kadınlarimiz boşanmamak için mor göz dolaşıyor, aldatılıyor ama gene de boşanmıyor.

Şu durumda boşanan ve üzerine çocuğu olan adam konusunda 1 milyon kere düşünüp vazgecmenizi öneririm.

Yapmayın bunu kendinize... kesinlikle evlenmeyin derim. Yasayabileceğiniz kuvvetle muhtemel sorunlar olabileceğini hissediyor ve bunları asabileceginize inaniyorsunuz simdi ama ya sonra ??? Gerçeklerle yüzlesmeyi beklemeyin gerçekleri simdi görün lütfen. Dengininiz biriyle evlenin ve riski azaltın.. karar sizin tabi...

mutlu olan da var mutsuz ve pişman olanda. aama geneli mutsuz. Bir anne ya da baba ikinci eşini ne kadar sevsede asla çocuklarini ezdirmez .

Ben eşimin ikinci eşiyim. Benim ilk. 7 sene önce 5 ay kadar evli kalıp boşanmışlar. Çocuğu yok. Hergün Allaha teşekkür ediyorum karşıma eşim gibi birini çıkardığı için Çok şükür. Ama çocuğu olsaydı nasıl olurdu bilemiyorum tabi. Durumlar değişirdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…