of arkadaşlar dün bi sürü yemekyaptım annesi aradı sofra hazr gelin diye eşim de gönlü kırılmasn hadi gidelm dedi giittik ve dün gecemz berbat geçti çünkü eşime surat astım gidelim dedigği icin anlattım da biz bi aile olduk kendi evimizde yiyeylim diye ama anlamıyo bugun bütün yemekleri çöpe döktüm yeni yemekler yaptım annesi aradı gelmicez deyince sitem etti bıktım artık gercekten evlilikten hiç bi sey anlamadım pişman olmaya basladım bile çok mutsuzum dolayısıyla esime tepkiliyim cunku sinirimi alacagım baska kimse yok... isyanlardayımmm
böyle bir şeyin benim başıma geleceğini hiç düşünmezdim ama geldi ve bende bir adamın ikinci karısı oldum ailemin bu durumdan haberi yok eşimin ilk evliliğini benimle yaptığını zannediyorlar kocamla görünürde hiçbir sorunumuz yok ama ben ondan bir türlü emin olamıyorum sanki beni hep ilk karısıyla kıyaslıyor muş gibi geliyor sanki yaptım hiç bir şey onu tatmin etmiyor gibi bilgisayarında eşiyle ve kızıyla olan videolarını ve fotoğraflarını gördüm boşanmasına rağmen silmemiş neden diye sorduğumda kızımın video ve resimleri kıyamadım dedi benim gördüğümü anlayınca sildi ama tahminimce annesinin bilgisayarına attı bana üç kez eski eşinin adıyla hitap etti sonradan öğrendim ki kaynanam olacak kadın nişan bohçamı o kadından kalan artıklarla düzmüş evimi o kadından kalan eşyalarla doldurmuş babaannesi düğünde bana sahte künye taktı ne kaynanam ne de kocam hiçbir tepki vermedi düğünümün ertesi günü kocam takılarımı annesinin kasasına koydurdu ve son olarak ta eşim bir türlü çocuk yapmaya yanaşmıyor şimdi tek hedefim var atanamamış bir öğretmen olduğum için kendi ayaklarımın üzerinde duramıyorum KPSS kursuna yazıldım kazanıp uzaklara gitmek ve eşimden boşanmak en büyük hayalim o kadın ve kızı gölge gibi aramızda resmen hayattan nefret ettim
çok kötü zamanlar geçiriyorsun canımallah yardımcın olsun diyorum ne diyeyim. biraz daha baştan alır mısın konuyu?ilk eşinden neden ayrıldın mesela? ikinci evliliğini nasıl yaptın?
yukarıda bahsettiğim gibi lütfen hatta yalvarırım arkadaşlar bana bir yol gösterin((
Bence hemen evlilik terapistinden randevu alın. Eşinizle boş yere birbirinizi kırmayın. Faydası olur, zararı olmaz ,emin olun....ve ben yeni konu açmayı bilmiyorum hissettiklerimi buraya yazdım çünkü kimseye anlatamıyorum ve arkadaşlardan bana bir akıl vermelerini rica ediyorum çok bunaldım çıkmazdayım
çokkk haklısın prenses.okadar dertliyimki bu konuda. 2. eşimdende ayrılmak üzereyim.of of offffff boşanmış bir eş miii of of offfffffff... o kadar doluyum ki bu konuda. sen yine inan şanslısın, eşinin çocuğu yok sanırım, hiç bahsetmemişsin. benimkinde bir de çocuk var kiii o eşle hiçç bitmiyor diyaloglar. eski eşte kıskançlıklar aramalar mesajlarrrr Allahımmmmm yedirdiler bana kafayı inan yedirdiler... paranoyak olmuştum artık. her mesaj sesinde sinirlerim tepeme toplanıyordu. bir de eski sevgilim olacak adamın rahatlığı vardı ki düşman başınaaaa..arkadaşlar, sakın ama sakın SİZDEN ÖNCE EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR ADAMLA, HELE DE ÇOCUĞU VARSA AKLINIZ VARSA NE SEVGİLİ OLUN NE EVLENİN adamlara değil bize oluyor olan inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?