• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci eş olmak

yncphlvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
5
1
36
Balıkesir
merhaba arkadaşlar, eşim benimle ikinci evliliğini yaptı yani ben ikinci eşim ve bu durum için çok üzülüyorum bunun böyle olduğunu bilerek evlendim ama şimdi üzülüyorum eşim bana gayet iyi davranıyor bunu hissettirmiyor ama ben her gittiğim yerde bunu hissediyorum konu dönüp dolaşıp eşimle eski eşine geliyor bundan çoook sıkıldım pişman olmaya başladım ama siz de bilirsiniz ki evlilik bitirmek kolay değildir zaten ufak tefek sorunlarr dışında evliliğimiz iyi gidiyor denebilir bir de eşimle annesiyle görüşme görüşmem sorunu yaşıyorz her aksam yemegımızı onlarda yiyiyoruz orda otryrz eve yatmaya gelyrz bazen evlilikten hiç bi sey anlamıorum. az önce tartstk daha dün bütün gün annesiyle beraberdik gece de ordaydık smdı arams tekrar anneme git diyor ben sürekli orda ne yapaym kafayı yemek üzeereyim arkadaslar. yakn zamanda ev değisikliği yapacagız annesi kendi kafasına göre odaları ayarlamak istıyor arada kaldım lütfen fikir verin

2.eş mevzusuna bişey diyemem ama
sürekli kaynana gitmene dur demen lazım
yoksa ömrünün sonuna kadar gitmek zorunda kalır aynı tartışmaları gittigin sürece yaşarsın
bende senin gibi hergün gidiyordum hamileykende gittim
ama artık gitmiyorum haftada en fazla 2
oda evlerimiz çok yakın
kısacası eşine gitmek istemedigini sert bi dille anlat

eşinin bu durumlarını bile bile evlendin değil mi? yani şimdi şikayet etme lüksün yok senin.. evleninceye kadar idare ederim sonradan değiştiririm diyenlerdensen açık konuşayım ilk evlilik bitmezdi belkide.
eskilerden konu açılır illakii ama illaki.. benimde eşimin halası çok yapıyor illaki eski kız arkadaslarından acıyorr konuyu eşimin yanında benım tepkimi ölçüyor aklı sıra :40::47:

maalesefki bu evlilikte sen tek başınasın eşin seni korumuyor, 2.ye evlilik yapmasına rağmen halen daha farkında değil yeni bir aile hayatına girdiğinin.

benden sana tavsiye ne olursa olsun eşinin ailesini eşine şikayet etme.. eşinede surat asma ki kocanı kendinden soğutma daha çok,zaten anasından dolduruşa gelmiş yüzlü bide senden fırça yiycek surat çekecek ozaman demezmi aha anam haklıymış diye.

yeni ev konusundada sakın müdahale bulunma çünkü zaten kararlar çoktan verilmiş seni hesaba katan yok açıkcası..sabırlı ol.sabret.. belki k.v. seni şöyle hesaba katmıştır nasılsa gelin isyan bayrağını çekecek oğlumda benim tarafımı tutacak bende her istediğimi alıcam diye içinden geçirmiş olabilir..

k.v den önce eşinize anlatmalısınız artık bir aile olduğunuzu ,sizinde kendinize göre hayatınız olduğunu... eşiniz anladıktan sonra k.vde aranızda ancak bir mesafe olabilir diye düşünüyorum...

bence özeliniz olmalı .. sürekli onlara gidip yemek yemeniz bile saçma .... kendi evinizde yiyin .sen yemekler yap sofralar hazırla ...birbirinize zaman verin alışmamışsınız henüzçünkü üçüncü şahıslar giriyor aranıza ...
eski eş konusu sıkıntı tabii .. ama hiçbir şekilde bağlantıları yoksa korkmana gerek yok ...

Annesine ne sizin evinizden yahu ! Herkes kendi evine baksın :41:

slm benimde esimin ikinci evliligi ve ayni sorunlar cikiyo fakat bende esim yonunden sansli sayilirim annesi israrla hergun cagirsada kendi gitmiyo benimde isime geliyor tabiiki haftada bir gitmek yetiyo;fakat eve bir esya alamiyorum annesi aliyo kendi begenmiyo benim aldiklarimida kiyafet olarak kendisine aldiklarimi bazen begenir.aslinda herkez cok zevkli oldugumu soyler esim siyah kazak ve t-shirtten baska birsey giymezdi:(esimde ailesiyle gorusmemi istemiyo bosluga dusmus gibiyim yabanci ulkede arkd.siz ailemsiz:(ikinci eslik hep hissettiriliyo nedense..eski dugun cdleri falan:(onceki esi de oyle derdi o sebepten tartisirlari falan filan mide kaldirmiyo..o tarz konusmalari yanii nediyeyim haklisin arkd.seni anliyorum.:2:

of arkadaşlar dün bi sürü yemekyaptım annesi aradı sofra hazr gelin diye eşim de gönlü kırılmasn hadi gidelm dedi giittik ve dün gecemz berbat geçti çünkü eşime surat astım gidelim dedigği icin anlattım da biz bi aile olduk kendi evimizde yiyeylim diye ama anlamıyo bugun bütün yemekleri çöpe döktüm yeni yemekler yaptım annesi aradı gelmicez deyince sitem etti bıktım artık gercekten evlilikten hiç bi sey anlamadım pişman olmaya basladım bile çok mutsuzum dolayısıyla esime tepkiliyim cunku sinirimi alacagım baska kimse yok... isyanlardayımmm

of arkadaşlar dün bi sürü yemekyaptım annesi aradı sofra hazr gelin diye eşim de gönlü kırılmasn hadi gidelm dedi giittik ve dün gecemz berbat geçti çünkü eşime surat astım gidelim dedigği icin anlattım da biz bi aile olduk kendi evimizde yiyeylim diye ama anlamıyo bugun bütün yemekleri çöpe döktüm yeni yemekler yaptım annesi aradı gelmicez deyince sitem etti bıktım artık gercekten evlilikten hiç bi sey anlamadım pişman olmaya basladım bile çok mutsuzum dolayısıyla esime tepkiliyim cunku sinirimi alacagım baska kimse yok... isyanlardayımmm

öncelikle sinirini asla ama aslaa eşinden çıkartma... o yaptığın yemekleri senin yerinde olsam paketler k.valideme götürüdüm ayy bende çok uğraşmıştım ama kısmet birlikte yemekmiş derdim ;) bidaha böyle bişey olursa..kadın bilsin senin evde boş durmayıp oğluna yemekler hazırladığını.. 2.bir tavsiye kadınla inatlaşma sen zararlı çıkarsın.. gitmeden önce kek yap götür hem eşininde gözüne girersin böylece ;)

yuva kolay kurulmıuyor canım kimse boşanmak içinde evlenmiyor nihayetinde..

senin şu anlattıklarından benim anladığım k.validenle aranı iyi tutacaksınki eşinlede aran iyi olsun.. dua et aynı apartmanda filan değilsiniz..bir arkadaşım var k.validesiyle aynı apartmanda kadın sabah 6da geliyormus aksam 12 de gidiyormus evine.. bu ikiside çalışan insanlar..hiç özel hayatları yokmuş.. kıssadan hisse yine haline şükret.. eşin okadarda anacı değil..yine bi özel hayatınız evliliğiniz var..

asıl evlenince biz kadınlar ''amazon'' oluyoruz.. hep bi mücadele içerisindeyiz..

of of offffff boşanmış bir eş miii of of offfffffff... o kadar doluyum ki bu konuda. sen yine inan şanslısın, eşinin çocuğu yok sanırım, hiç bahsetmemişsin. benimkinde bir de çocuk var kiii o eşle hiçç bitmiyor diyaloglar. eski eşte kıskançlıklar aramalar mesajlarrrr Allahımmmmm yedirdiler bana kafayı inan yedirdiler... paranoyak olmuştum artık. her mesaj sesinde sinirlerim tepeme toplanıyordu. bir de eski sevgilim olacak adamın rahatlığı vardı ki düşman başınaaaa..arkadaşlar, sakın ama sakın SİZDEN ÖNCE EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR ADAMLA, HELE DE ÇOCUĞU VARSA AKLINIZ VARSA NE SEVGİLİ OLUN NE EVLENİN adamlara değil bize oluyor olan inanın.

böyle bir şeyin benim başıma geleceğini hiç düşünmezdim ama geldi ve bende bir adamın ikinci karısı oldum ailemin bu durumdan haberi yok eşimin ilk evliliğini benimle yaptığını zannediyorlar kocamla görünürde hiçbir sorunumuz yok ama ben ondan bir türlü emin olamıyorum sanki beni hep ilk karısıyla kıyaslıyor muş gibi geliyor sanki yaptım hiç bir şey onu tatmin etmiyor gibi bilgisayarında eşiyle ve kızıyla olan videolarını ve fotoğraflarını gördüm boşanmasına rağmen silmemiş neden diye sorduğumda kızımın video ve resimleri kıyamadım dedi benim gördüğümü anlayınca sildi ama tahminimce annesinin bilgisayarına attı bana üç kez eski eşinin adıyla hitap etti sonradan öğrendim ki kaynanam olacak kadın nişan bohçamı o kadından kalan artıklarla düzmüş evimi o kadından kalan eşyalarla doldurmuş babaannesi düğünde bana sahte künye taktı ne kaynanam ne de kocam hiçbir tepki vermedi düğünümün ertesi günü kocam takılarımı annesinin kasasına koydurdu ve son olarak ta eşim bir türlü çocuk yapmaya yanaşmıyor şimdi tek hedefim var atanamamış bir öğretmen olduğum için kendi ayaklarımın üzerinde duramıyorum KPSS kursuna yazıldım kazanıp uzaklara gitmek ve eşimden boşanmak en büyük hayalim o kadın ve kızı gölge gibi aramızda resmen hayattan nefret ettim

böyle bir şeyin benim başıma geleceğini hiç düşünmezdim ama geldi ve bende bir adamın ikinci karısı oldum ailemin bu durumdan haberi yok eşimin ilk evliliğini benimle yaptığını zannediyorlar kocamla görünürde hiçbir sorunumuz yok ama ben ondan bir türlü emin olamıyorum sanki beni hep ilk karısıyla kıyaslıyor muş gibi geliyor sanki yaptım hiç bir şey onu tatmin etmiyor gibi bilgisayarında eşiyle ve kızıyla olan videolarını ve fotoğraflarını gördüm boşanmasına rağmen silmemiş neden diye sorduğumda kızımın video ve resimleri kıyamadım dedi benim gördüğümü anlayınca sildi ama tahminimce annesinin bilgisayarına attı bana üç kez eski eşinin adıyla hitap etti sonradan öğrendim ki kaynanam olacak kadın nişan bohçamı o kadından kalan artıklarla düzmüş evimi o kadından kalan eşyalarla doldurmuş babaannesi düğünde bana sahte künye taktı ne kaynanam ne de kocam hiçbir tepki vermedi düğünümün ertesi günü kocam takılarımı annesinin kasasına koydurdu ve son olarak ta eşim bir türlü çocuk yapmaya yanaşmıyor şimdi tek hedefim var atanamamış bir öğretmen olduğum için kendi ayaklarımın üzerinde duramıyorum KPSS kursuna yazıldım kazanıp uzaklara gitmek ve eşimden boşanmak en büyük hayalim o kadın ve kızı gölge gibi aramızda resmen hayattan nefret ettim

çok kötü zamanlar geçiriyorsun canım :( allah yardımcın olsun diyorum ne diyeyim. biraz daha baştan alır mısın konuyu?ilk eşinden neden ayrıldın mesela? ikinci evliliğini nasıl yaptın?

ve ben yeni konu açmayı bilmiyorum hissettiklerimi buraya yazdım çünkü kimseye anlatamıyorum ve arkadaşlardan bana bir akıl vermelerini rica ediyorum çok bunaldım çıkmazdayım

çok kötü zamanlar geçiriyorsun canım :( allah yardımcın olsun diyorum ne diyeyim. biraz daha baştan alır mısın konuyu?ilk eşinden neden ayrıldın mesela? ikinci evliliğini nasıl yaptın?

canım ben değil eşim ikici evliliğini yaptı benim ilk evliliğim ama çok pişmanım

yukarıda bahsettiğim gibi lütfen hatta yalvarırım arkadaşlar bana bir yol gösterin :(((

Eşimin ikinci eşi olsaydım ne hissederdim nasıl bir evliliğim olurdu tam kestiremiyorum.
Ama eşim benim ikinci evliliğim ve ne ailesiyle ne eşimle hiç sorun yaşamadım bu sebepten.
Aslında kadın erkek farketmez. İnsanlar evlenip boşanabilir bu çok normal.
Ama sanırım bu sorunlu ikinci evliliği olan erkekler daha kafasında birinciyi bitirememiş olanlar.
Diğer konuya gelince sürekli kayınvalide ile görüşmek çok yanlış.
İkinci eş olmanızdan çok daha ciddi bir durum.

yukarıda bahsettiğim gibi lütfen hatta yalvarırım arkadaşlar bana bir yol gösterin :(((

Henüz çocuğunuz yokken ayrılın,sorunlar hiç bitmiyor.İyi niyetli davranınca enayi, birşeye karşı çıkıp itiraz ettiğinizde fesat art niyetli oluyorsunuz.Bende ikinci eşim,eşimin bir oğlu var önceki evliliğinden,bizimde iki çocuğumuz oldu.Şimdiki aklım olsa evlenmezdim,hiç birşey konuşulduğu gibi olmuyor,eski eşi evlenmesine rağmen çocuk üzerinden maddiyat sağlamaya çalışıyor ve bir şekilde hayatınızın bir alanında oluyor maalesef.Çocuğu olmayan bayanlar çocuğu olan beylere kesinlikle evlenmesinler.

ve ben yeni konu açmayı bilmiyorum hissettiklerimi buraya yazdım çünkü kimseye anlatamıyorum ve arkadaşlardan bana bir akıl vermelerini rica ediyorum çok bunaldım çıkmazdayım
Bence hemen evlilik terapistinden randevu alın. Eşinizle boş yere birbirinizi kırmayın. Faydası olur, zararı olmaz ,emin olun....

arkadaşlar bende eşimin ikinci evliliğiyim.

ben hiç ikinci evliliği olduğumu hissetmiyorum bile.çocuğuda olmasına rağmen.nedenmi?

çünkü eşim bunu hissettirmiyor.yani bu tamamen eşinizin tutumuyla ilgili bi durum.

eski eşiyle görüşme durumu yok,çocuklarıyla tabiki görüşüyor.

konuyu açan arkadaşa gelince,eşinize söyleyin kvnizi falan uyarsın eski eşinden bahsetmesin sizin yanınızda.

benim kvde konuyu açardı sonra baktım ben demeden eşim kvyi uyarıyo.yani herşey eşte bitiyo arkadaşım.yemeklerde sürekli kvye gitmekte eşinizin nokta koyması gereken bi durum.

alın karşınıza anlatın hissettiklerinizi,üzüldüğünüzü mutsuz olduğunuzu belirtin.sizi seviyosa ve değer veriyosa eminim elinden geleni yapıcaktır.

umarım halledersiniz,mutluluklar.

Son düzenleme:
of of offffff boşanmış bir eş miii of of offfffffff... o kadar doluyum ki bu konuda. sen yine inan şanslısın, eşinin çocuğu yok sanırım, hiç bahsetmemişsin. benimkinde bir de çocuk var kiii o eşle hiçç bitmiyor diyaloglar. eski eşte kıskançlıklar aramalar mesajlarrrr Allahımmmmm yedirdiler bana kafayı inan yedirdiler... paranoyak olmuştum artık. her mesaj sesinde sinirlerim tepeme toplanıyordu. bir de eski sevgilim olacak adamın rahatlığı vardı ki düşman başınaaaa..arkadaşlar, sakın ama sakın SİZDEN ÖNCE EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR ADAMLA, HELE DE ÇOCUĞU VARSA AKLINIZ VARSA NE SEVGİLİ OLUN NE EVLENİN adamlara değil bize oluyor olan inanın.
çokkk haklısın prenses.okadar dertliyimki bu konuda. 2. eşimdende ayrılmak üzereyim. :( kızı apmadığını bırakmadığı gibi kocam hiç ses etmedi kızına. 10 aylık oğlumuz var ve evi terk etti gitti eşim. inanılır gibi değil. herşeyi çeken ben ama adam boşanıyor benden :(

Back
X