- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.083
- 158
Otomatik düzeltme yüzünden yanlış oldu, demek istediğim sizin değil size bunları anlatanların hasta olduğunu düşünüyorum. Bence eski eşi hasta değil, gayette normal tepkiler veriyor. Demekki sevmiş, çabalamış, tekrar kazanma düşüncesinde bulunmuş. Ama bunlar tabiki mümkün değil artık. Bunu anlatmanın yolu eski eşe tü kaka demek değildir, onunla konuşan akrabalar neden konuşuyor artık? Neden telefon açtığında bu konuların konuşulmasına izin veriyorlar? Asıl hasta o akrabalar, asıl hasta sizin nişanlınız. Size bunları ne amaçla yetiştiriyorlar? Soyadını verdiği, ne olursa olsun 2 yıl karılık yapmış konuşmaları ardından çok yakışıksız(bir çay dahi içmemişler, ah garibim, ah zavallım onlar yorgan altında deprem çıkarmıştır, böyle cahilce kelimelerle kendini kandırma).Birde evliliktende saymıyorki kadın gelmiş orda yaşamış bi alakaları olmamış aileyle içli dışlı olmuş. Resmi bişey olmadığı gibi imam nikahının kabulü için zaten iki tarafında isteği lazım. Eski karısı olarak görmüyor "eski karın" lafına bile kızıyor ne karısı diyor. Ailesine de çok kızıyor. Benide zorla bişeyin içine çekselr sebep olanlara bende kızardım. Bana bu durumu içten ve utanarak anlatmıştı. O süreçte bikere oturup biyerde bi çay bile içmemişler düşünün. Beni rahatsız eden şuan hala sürekli kendini gösterme gelme çabası irtibat kurmaya çalışıyor nişandan sonra açıp teyzesine bunu sorması oraya gelicem demesi de ne alaka diyorum. 2 sene geçmiş üstünden adam nişanlanınca hazmedemeyip neyin çabasını vericek enson nişanlım ona benim ve ailemin yakasından düş artık demişti. Buseferde uzaktaki akrabalarıyla bağlantı kurmaya çalıştı. Sizce asıl ruh hastası olan bu kadın değil mi?
Nişanlın ve ailesi, eğer düzgün, dürüst, namuslu insanlar olsalardı, geçmiş geçmişte kalmış bu konuları sen bilme derlerdi. Ama demediler, neden sence?
Sana benden abla tavsiyesi, sen ne olursa olsun evleneceksin (kendimden biliyorum:)), bu aileye sırrını, açığını verme. Senin en ufak bir kusurun olsa 7 düvene yayarlar.