- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
Vah ki vah. Sanane eski eşinden? Niye bu kadar takıntılısın? Bakma görme, kim konuşuyorsa konuşsun. Senin şu yazım tarzın, kadını kafanda ne kadar büyüttüğünü gösteriyor. Şu şöyleymiş, bu böyleymiş diye neden kendini kandırma çabasındasın? Çok mu mutsuzsun?
Daha önce de yazmıştım. Ne olursa olsun karısı olmuş, soyadını vermiş bu kadına senin nişanlın, istediği kadar yakışıklı olsun, yüksek ihtimalle erkekliğinde bir sorun var, senin böyle konuşmana izin veriyorsa, büyük büyük yazıyorum, ADAM DEĞİL.
Bende yine tekrar ediyorum. "Soyadını vermemiş" neden bu kadar kadını koruma çabasında olduğunuzu da anlamadım. Olayları yaşayan benim yani karaktersiz bi kadından verilmiş sadakası varmışki kurtulmuş. Bu bir. 2.si karısı olmamış imam nikahıyla caimden çıkıp gözünün içine baka baka 3.kez boşol denen bir kadının adamın peşinden gitmesi anormal olan. Ayrıca nişanlım adam gibi adamdır. Bence siz dünya görüşünüzü biraz gözden geçirin. Size bir kardeş tavsiyesi. Bu bakış açısıyla dostu uzak düşmanı yakın edersiniz kendinize. Yazık