• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci Eş olmak?

Benim problem etmeyeceğim problem..
Bence sen de büyütme.
Ayrica her cocugun anne babasiyla beraber fotoğraflara sahip olma hakki var,onu elinden alamazsin.
Ama emin olman lazim böyle bir ilişkiye hazir misin? Çocuğuna kanin isindi mi vs vs..
ısındı zaten buyuk çocuk 18 yasında

Adam sürekli açıp açıp albümlere mi bakıyor ? Ne saçma bir düşünce .
Benim bir yakınımda hala torunu için kızıyla eski damadının evlilik fotoğraflarını saklıyor .
Bakın o çocuğun hayatını karartacaksanız bu saçma sapan düşüncelerle evlenmeyin .
Yarın o çocuğa da suç atarsınız siz :110:
neden ona suç atayım o kadar da değil

Çocuk varsa düğün-nikah fotoğrafları da atılamaz, atılmamalı.
Bunlar çocuğun hatıraları. İleride o sahip çıkacak onlara.
Ben de babamın fi tarihinden kalma eski fotoğrafları, yadigar eşyaları, saati falan hep var. Annem atmamış benim için saklamış Boşanma yeniden evlenme durumunda babamın fotoğraflarını yada evlilik fotoğraflarını atsalar ciddi olay çıkarırım.
Saçmalıyorsunuz bu nedenle
bilmem öyle mi dersiniz?

Böyle seylere cok takilcaksaniz evlenmeyin. Adamın, O kadından cocugu var otesi var mı daha? Buna takilmiyorsunuzda niye resmi varmis buna mi taktiniz yani? Niye resmi olmasin?

Simdi boşanmisları, cocuklulari asagiliyorsun diye coşanlar olacak. Ben boşanmış veya cocuklularla evlenmeyin demiyorum. Kaldirabilen, sorun etmeyen evlenir. Boyle bir evliligi kaldirabilecek insanda böyle seyleri sorun etmez.

İkinci eş olamam,kaldıramam ben kurarım kafamda. Onunlada böylemiydi vs vs..
olabilecekseniz olun,yoksa huzursuz olursunuz.

Böyle seylere cok takilcaksaniz evlenmeyin. Adamın O kadından cocugu var otesi var mı daha? Buna takilmiyorsunuzda niye resmi varmis buna mi taktiniz yani?

Simdi boşanmisları, cocuklari asagiliyorsun diye coşanlar olacak. Ben boşanmış veya cocuklularla evlenmeyin demiyorum. Kaldirabilen, sorun etmeyen evlenir. Boyle bir evliligi kaldirabilecek insanda böyle seyleri sorun etmez.
ben sorun etmıyorum sadece resımlerı olması normal mi dedim

18 yaşında diye aileye olan ihtiyacı kalkıyor mu nedir? Ben 24 yaşındayım hala anne babamın evlilik fotoğraflarını görünce mutlu oluyorum, kucaklarında ben varım poz vermişler falan ne güzel. Bazı insanların "koca kız olmuş" dediği yaşta minik çocuklar gibi seviniyorum, albümlere bakıyorum. Eşiniz de ne kadar ince düşünceliymiş ki çocuğu için saklamış.

O çocuk 30 yaşına gelse dahi eski eşle bir araya gelinecek. Bunu kabul edemeyecekseniz baştan evlenmemeniz en mantıklısı olur.

18 yaşında diye aileye olan ihtiyacı kalkıyor mu nedir? Ben 24 yaşındayım hala anne babamın evlilik fotoğraflarını görünce mutlu oluyorum, kucaklarında ben varım poz vermişler falan ne güzel. Bazı insanların "koca kız olmuş" dediği yaşta minik çocuklar gibi seviniyorum, albümlere bakıyorum. Eşiniz de ne kadar ince düşünceliymiş ki çocuğu için saklamış.

O çocuk 30 yaşına gelse dahi eski eşle bir araya gelinecek. Bunu kabul edemeyecekseniz baştan evlenmemeniz en mantıklısı olur.
18 yasındadan kastım küçük çocuk değil yavas yavas kendı hayatını oluşturmaya baslıyor belli bir yastan sonra da çocuk anne babasının hayatından çekiliyor zaten bunu kastetim. eski resimlerini saklamamış beraber doğrum gunu kutlamışlar ordaki resimlerde annesi de var

evet normal mi değil mi onu soruyorum
Bakın oğlum 18 yaşında ve hala çocuk gibi bakar o albümlere,neden anlamıyorsunuz onun ruh halini, o varlığının sebepleriyle bir arada değil ve ona dair bir ispatı çok görmeyin ona.Normal normal ve yine normal....
İkinci evliliğimi yaptım bir de çocuğum oldu ,fotoları hala atmadım,atamam,atmamalıyım. Çok mu seviyorum zerre içimde duygu yok sadece çocuğumun güzel anıları................

Bakın oğlum 18 yaşında ve hala çocuk gibi bakar o albümlere,neden anlamıyorsunuz onun ruh halini, o varlığının sebepleriyle bir arada değil ve ona dair bir ispatı çok görmeyin ona.Normal normal ve yine normal....
İkinci evliliğimi yaptım bir de çocuğum oldu ,fotoları hala atmadım,atamam,atmamalıyım. Çok mu seviyorum zerre içimde duygu yok sadece çocuğumun güzel anıları................
benımkı de aynen bu sekılde açıkladı içimde duygu yok ama çocuğum için sakladım dedi.

Sunu bilmen gerek ki cocuklari varsa gorusecekler. Görüşmek zorundalar. Okuldaki kutlamalarda törenlerde tum özel gunlerde bir araya gelebilmeleri gerek. Gerek ki cocuk parcalanmis bir aileye sahip olsada ruh sagligi bozulmaz.

Fotoğraflar videolar aklinavgelecek hercsey cocugun anilari olacak. Ayrildilar diye üçünün bir tane fotograflari olmasa o cocuk neler hisseder.

Sen kendine şunu sor. Ben bunlarin üstesinden gelebilirmiyim

Sizin en mutlu gününüzde cocugu hastalanacak belki kalkip gece gitmesi gerekecek dolayisiyla eski esinide görecek.

Ne bileyim bunun gibi bir sürü sey olabilir olacaktir da. Sen kaprisler yapacak misin ve Babasi senin yuzunden yaninda olamayacak mi

Çok iyi düşün seni yine en iyi sen tanırsın,kaldıramayabilirsiniz,bu yargılanmamalı,ama kafana yatmıyor sa hiç girme bu işe.
bilmiyorum bazen acaba onu unutamamış olabilir mi sonuçta ilk evlilik gibi düşünceler geliyor aklıma ama

Sunu bilmen gerek ki cocuklari varsa gorusecekler. Görüşmek zorundalar. Okuldaki kutlamalarda törenlerde tum özel gunlerde bir araya gelebilmeleri gerek. Gerek ki cocuk parcalanmis bir aileye sahip olsada ruh sagligi bozulmaz.

Fotoğraflar videolar aklinavgelecek hercsey cocugun anilari olacak. Ayrildilar diye üçünün bir tane fotograflari olmasa o cocuk neler hisseder.

Sen kendine şunu sor. Ben bunlarin üstesinden gelebilirmiyim

Sizin en mutlu gününüzde cocugu hastalanacak belki kalkip gece gitmesi gerekecek dolayisiyla eski esinide görecek.

Ne bileyim bunun gibi bir sürü sey olabilir olacaktir da. Sen kaprisler yapacak misin ve Babasi senin yuzunden yaninda olamayacak mi
hayır öyle birşey söz konusu değil kaç kere hafta sonu çocuğu geldi biz görüşemedik hiçbirine sesimi çıkarmadım öyle biri değilim ben .. sadece resimlerin var olması normal mi diye düşündüm hepsi bu

18 yasındadan kastım küçük çocuk değil yavas yavas kendı hayatını oluşturmaya baslıyor belli bir yastan sonra da çocuk anne babasının hayatından çekiliyor zaten bunu kastetim. eski resimlerini saklamamış beraber doğrum gunu kutlamışlar ordaki resimlerde annesi de var

Kendi ailesini kuracak diye anne babasının fotoğrafı hiç mi olmasın elinde ne kadar değişik düşünüyorsunuz. Annem 50 yaşında evimizde anneannemle dedemin fotoğrafı asılı. Boşansalar da o çocuk 18 de olsa 50 de olsa o çocuğun annesi babası değişmedi, babası ikinci evliliğini yapsa dahi.

çocuğu küçük değil 18 yasında devamlı hergun hergun görüşmeyecekse kabul ederım ama hergun görüşürse tabı kı rahatsız olurum
Bu söylediğinizi çok bencilce buldum. Bir çocuk babasıyla isterse hergün görüşür, isterse haftada bir. Bu baba kız arasındaki bir durumdur, duygu paylaşımıdır, kendileri bilirler. Buna değil ikinci eş, feriştahı gelse karışamaz. Bir çocuğun babasıyla paylaşımını "hergün olursa rahatsız olurum" diyerek baltalamaya hakkınız yok. Benim fikrim bu yönde

Back
X