Hayırbu sızın bugun farklı olarak actıgınız 2cı konunuz galıba?
Bugün açmadımBOŞANDIKTAN SONRA MUTLU OLAN SIZJN ACTIGINIZ KONU DEGILMI
doğrudur ben sadece aynı kısı olunca sordum. öylesineBugün açmadım
O konu bir haftayı geçti konuya yazdığım için biliyorumBOŞANDIKTAN SONRA MUTLU OLAN SIZJN ACTIGINIZ KONU DEGILMI
dogrudur ben yenı gorunce bdvden sordum sadece.O konu bir haftayı geçti konuya yazdığım için biliyorum
Öyle değil inan. İlla bir erkek olmak zorunda tabiki değil. Kendi kendime yetebilen biriyim ama yuvam olmasını anne olmayı istiyorum bu tarz şeylere değer vermek suç değil bence. Her türlü hayatı seçene saygı duyulmalı bence. İnsanların önem verdiği şeyler farklı olabilir.Hayatınızda illa bir erkek mi olmak zorunda. Varlığınızı sürdürmek için evli mi olmak zorundasın. Bir durun boşanın ilk önce. Bir kendinize gelin ne bu acele.
Eşi ölünce cenazede yeni eş başkan adamlar gibisiniz aynı
Ama senin durumun normal mi bir düşün. Evliliğin boyunca yaşadığın sıkıntılar ortada. Şimdi biriyle beraber olmaya kalksan sadece yaralarını sarsın diye olacaksın. Doğruyu yanlışı ayırabilecek piskolojide bile olmuyor insan.Öyle değil inan. İlla bir erkek olmak zorunda tabiki değil. Kendi kendime yetebilen biriyim ama yuvam olmasını anne olmayı istiyorum bu tarz şeylere değer vermek suç değil bence. Her türlü hayatı seçene saygı duyulmalı bence. İnsanların önem verdiği şeyler farklı olabilir.
boşansa mııı boşanmasa mıı karar veremedimbu sızın bugun farklı olarak actıgınız 2cı konunuz galıba?
barı sen yapma ceycey0406boşansa mııı boşanmasa mıı karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?