İkinci eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ama bak adam tüm parayı eline sayıyormuş ne isterse de alıyormuşşş daha neeee.boşanmasın boşanmasınnnn.sonra 2. eş cimri çıktı diye konu açarrr.adam idare edilir gerek yok boşanmaya
suan seslı guluyorum. 2cı bahar belkı yasayacak kız

ama bak adam tüm parayı eline sayıyormuş ne isterse de alıyormuşşş daha neeee.boşanmasın boşanmasınnnn.sonra 2. eş cimri çıktı diye konu açarrr.adam idare edilir gerek yok boşanmaya
Şimdiki kocasıda okadar masum değil eski konularında küfürler hakaretler gay konusu bile var bayanıneşi hakkında... bosansin ruh sağlığı için artık

Suan bunca sorun varken 2. Eşi dusunmek sencede sacma degilmi. Agir gelmiyomu sana? Kafa yorucu bence.

Once neyi isteyip istemedigine odaklan.
Gercekden sevgi saygi kalmamis ve anlasilmadigini hissediyosan, kafanda bitirdiysen, once kagit uzerindede bitirilir gerisi sonra dusunulur.

Hayat A şıkkimi B şıkkimi diye yasanmiyo maalesef.
Burada, evet 2. Kere evlendim mutluym derlersemi bosancaksinz. Tabiki hayir degilmi.
Kimisi 2.yle mutlu olur kimisi olmaz. Siz icinizde esinize karsi neler kaldi ona bakin ve ona gore hareket edin.

Not: 2. Evliligimdende bosandim, kat be kat fazlasini yasayarak hemde.

Asla acele filan etmeyeceğim. Birine güvenebileceğimi de sanmıyorum. Herşeyden korkar oldum artık. Sadece ilerde aile olabilecek miyim onu düşünüyorum. Çünkü aile olmaya önem verem biriyim.

Bosanirsaniz ikinci kişiyi bulamazsınız dense boşanmaktan vezgececek gibisiniz.Bu kadarcik şeyle bosanilmaz denilse de bosanmayacak gibisiniz.Bence hazır değilsiniz aile terapisti deneseniz

Öncelikle bu evrede ne istediğine odaklanman ve gelecek kaygısına girememen gerek. Kimse bundan sonraki hayatın nasıl olacak bilemez. Kimisi ikinci evliliği hatta üçüncü evliliği yapar keşke yapmasaydım derken, kimisi de ikinci evliliğine iyiki diyerek şükrederken, kimisi de ilk evliliğim bundan daha iyiydi diyebilir. Bunun kaygısını düşünmek yerine siz ne istediğinize ve nasıl bir kişilikle anlaşabildiğinize odaklanarak yeni ilişkilere adım atmanız gerekir. Eğer ikinci evlilik düşünecekseniz duygusal adımlardan ziyade tecrübelerinizle adım atmalısınız.

Asla acele filan etmeyeceğim. Birine güvenebileceğimi de sanmıyorum. Herşeyden korkar oldum artık. Sadece ilerde aile olabilecek miyim onu düşünüyorum. Çünkü aile olmaya önem verem biriyim.
Olursun merak etme. İlk önce boşan sonra ona da sıra gelir

Sizden boşandıktan sonra boşandım pişmanım galiba, yalnız nasıl yaşıyorsunuz, hayatımda biri var ya ailesi beni istemezse boşandım diye tarzında konular açacak bir yapı gördüm ben. Birde yazım tarafınızdan sanki böyle çok hızlı düşünüyormuşsunuz ,kafanızda hep düşünceler varmış , huzursuzmuşsunuz hissi aldım. Eş terapisi deneseniz daha büyük problemler yoksa

Bende boşanma aşamasındayım sizin yaşadıklarınızı katbekat fazlasını yaşadım ve aldatıldım hemde dövüldüm çocuğumun gözü önünde.konumu okuyanlar bilir az çok. Yaşım çok genç daha ve çevremde çok sevilen sayılan biriyim. Yeni yeni kendime geliyorum. Eskiden nasıl mutlu olduğumu hatırladım, bugün okuduğum lisemi ziyaret ettim sıramda oturdum eski günleri yad ettim sonra üniversite günlerim geldi aklıma sonra çalıştığım günler. Eşim herkesle saçma sapan kıskançlık yüzünden görüşmemi engellemişti, şimdi arkadaşlık ilişkilerimi, dostlarımla ilişkilerimi kuvvetlendiriyorum.yaptığım hataları düzeltiyorum. Şuan ki düşüncem mutlu olmak için asla bir erkeğe bağlı olmaya gerek yok. Bir insan mutluysa tek başına da mutludur. Tek başına mutluluk çift kişilik mutsuzlukdan daha değerli daha güzel. Sizin için de gerekli bu siz kendinizi sevin kendinizle mutlu olun. Diğer istediğiniz şey de umaıem bu adamdan kurtulduktan sonra gerçekleşir ama önce kendinize zaman ayırın. Kendinizi mutlu edin, bunu yapması için bir başkasını beklemeyin. Sevgiler

Daha boşanmadan ikinciyi düşünmeyin bence. Bahsettiğiniz duygu bozuklukları için yardım aldınız mı? Bir evlilik kolay kurulmuyor. Birlikte terapiye gidin, olmaz demeyin seviyorsa her şey olur

Vah Vah...
Kusura bakmayın ama sizin zihniyette sorun var.
Çocuğum olmazsa e güzel üye şu an ki evliliğinde de çocuğun yok ileride ne olur ne biter kim bilir.
Tekrar evlenip evlenmeyeceğiz tamamen kader kısmet ve seçimlerinize bağlı.

Nasıl mı şu an ki evliliğiniz de hatali bı karar vermişim deyip ayrılıyorsunuz.
Bu ileri de de olur.

Hayata yeniden tutunmak, yeniden başlamak, yeni yolunu çizmek istiyorsanız çok güçlü olmak zorundasınız.

Size bir öneri verim mi. Elinize kağıdı kalemi alın ve. Bir sayfa mi iki sayfamı bilemem. Bir sayfaya iyi bir sayfayada kötü yönlerini yazın ve alın bakın hangisi daha ağır basıyor. Hdngisi sizi nereye götürüyor. Ve öyle bir düşünün. Çok ciddiyim. Lütfen sizin cevabınızı bekliyorum. Burada olmasada özelde de

Bu evlilikte duygusal olarak tatmin olmuyorsaniz bosanmayin demek bana dusmez. Ben sanirim bosanmazdim bu durumda.

Ama yeni bir evlilikte, eski esinizin cok özelligini ararsiniz, benden söylemesi.
Esiniz merhametli birine benziyor. Mukemmel evlilik yoktur. Yeni evliliginizde de baska sorunlar olacaktir. Onceliginizi belirleyin ve ona gore tekrar plan yapin.

Bosanmis kadin olarak sansim az falan diye dusunmeyin
Esim vefat etti valla hic evlenmemis taliplerim bile elimi sallasam ellisi... bu sizin kendinizi nereye koydugunuzla alakali.

Yaşadıklarınız zor anliyorum ama bu kafayla yanlış bir evlilik daha yapabilirsiniz.

1) Bu tamamen benim düşüncem. Ablacım bulmuşsun bunuyosun desem ayıp olmaz sanırım.
Bunlar bana göre boşanmaya sebep değil.
2) Hadi boşanacaksın diyelim. Daha boşanmadan ikinci koca hayalide ne bileyim yani

Eğer anne olmayı istiyorum diye şimdiden ikinci evlilik planları yaparsanız bu eşinizi mumla arayacağınız yanlış seçimler kaçınılmaz olur. Çok mutlu olmak isteyin öncelikle çünkü bir insan kendi kendine mutlu değilse gerisi hep boş oluyor.

Artı olarak saydığınız özellikler için biraz daha evlilikte çaba göstermeye değer bence..bu devirde nerede hasta olunca başında bekleyecek adam Şahsen benim eşim ben hasta olunca benimle neden hasta oldun diye tartışma çıkarıyordu ve gidip TV izleyip çay kahve keyfi yapıyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…