- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Doğru diyorsunuz biraz gururum incindiKomşumuzun bi kızı vardı. İlk 2 evliliğinde hiç mutlu olmadı. 3. Evliliğinde mutluluğu yakaladı 2 de çocuk yaptı. Ohhh misss gibi.
Demem o ki kısmet tatlım. Boşanmak istiyorsa boşan.
Birde hem aşık ol hem de mantıklı. 2 ayda evlenilmez tatlım.
Önüne bak ardına bakma.
Yaw bırak tatlım. Gururunu şöyle okşa kel fodul zaten amannnn mittirsin gitsin. Ohhhh de bitsinGururuma yediremiyorum ya nasıl bi anda herşeyi bitirdi ben blöf yapmıştım hiç ses seda yok dava eylülde görülür sanirim
Doğru diyorsunuz biraz gururum incindi
Kısa kel ve göbekli olduğu için bitirmiş olabilir misiniz mesela?
Blöfe rest diyen insanları hep takdir etmişimdir.Gururuma yediremiyorum ya nasıl bi anda herşeyi bitirdi ben blöf yapmıştım hiç ses seda yok dava eylülde görülür sanirim
2. evlilik diye mi boyle bastan savma yaptiniz anlamadim ki ?Mrb arkadaşlar ilk eşimden 9 yaşında bir oğlum var 8 senedir oldu ayrılalı ikinci eşimle görücü usulü tanıştık ayrı şehirlerde olduğumuz için çok görüşemiyorduk 2 ay gibi bir sürede nisan ardından nikah yaptık tayin için eşim özel sektörde çalışıyor 1 tane kızı var çok sessiz kısa kel göbekli ilk eşinden çok sıkıntı çekmiş (güya) inatçı biri beni cok sevdiğini herşeyi yapacağını söylemişti sonradan bi anda tartistik ağır mesajlar yazdım ama o sinirden sonra bosanicaz dedim oda kabul etti davayı açtı bende herşeyi kabul ettim
Niye bosaniyorsunuz ki ??Mrb arkadaşlar ilk eşimden 9 yaşında bir oğlum var 8 senedir oldu ayrılalı ikinci eşimle görücü usulü tanıştık ayrı şehirlerde olduğumuz için çok görüşemiyorduk 2 ay gibi bir sürede nisan ardından nikah yaptık tayin için eşim özel sektörde çalışıyor 1 tane kızı var çok sessiz kısa kel göbekli ilk eşinden çok sıkıntı çekmiş (güya) inatçı biri beni cok sevdiğini herşeyi yapacağını söylemişti sonradan bi anda tartistik ağır mesajlar yazdım ama o sinirden sonra bosanicaz dedim oda kabul etti davayı açtı bende herşeyi kabul ettim
Yazik sana .Olabilir aslında
Gururuma yediremiyorum ya nasıl bi anda herşeyi bitirdi ben blöf yapmıştım hiç ses seda yok dava eylülde görülür sanirim
Peki siz adami sevdiginizden emin misiniz? Kisa kel ve gobekli taniminiz seviyomus gibi bir izlenim birakmadi.Çevre baskısı ve yalnızlık adam sandım hepsi yalanmış sevse beni biraz olsun anlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?