İkinci eşimden de ayrıldım

Komşumuzun bi kızı vardı. İlk 2 evliliğinde hiç mutlu olmadı. 3. Evliliğinde mutluluğu yakaladı 2 de çocuk yaptı. Ohhh misss gibi.

Demem o ki kısmet tatlım. Boşanmak istiyorsa boşan.

Birde hem aşık ol hem de mantıklı. 2 ayda evlenilmez tatlım.

Önüne bak ardına bakma.

Gururuma yediremiyorum ya nasıl bi anda herşeyi bitirdi ben blöf yapmıştım hiç ses seda yok dava eylülde görülür sanirim
Doğru diyorsunuz biraz gururum incindi

34 yaşında meslek sahibi bir kadın çaresiz değildir yaşınız olgun. Lütfen siz de olgun düşünün araya laf kalabalığı yapmadan bu adamın görünüşü karakteri içinize sinmiyorsa ayrılın sizde rahat edin adam da...

2. evlilik diye mi boyle bastan savma yaptiniz anlamadim ki ?

Ben dha 4 alık evlym eşmle sıkıntılarım var ayrılma noktasına ble geldk ve asla bida evlnmeyi dusunmuyorum 25 yasındym bde! Sizin ne bu acele cevre değil siz evleniosunz girin bi işe çalışın bska mesgale bulun

Niye bosaniyorsunuz ki ??
Ben mevzuyu cozemedim.
Bir tartismada mi bosaniyorsunuz??

Olabilir aslında
Yazik sana .
Sana hiç acimadim .
Ama cocuguna acidim.
Kendini dusunmedin bari cocugunu dusunseydin.
Kisa gobekli olduysa nolmus.
Bence sen bunlari bahane etmissin.
Yazik sana ve senin gibi evliligi oyuncaga cevirenlere.....

Gururuma yediremiyorum ya nasıl bi anda herşeyi bitirdi ben blöf yapmıştım hiç ses seda yok dava eylülde görülür sanirim

Doğru diyorsunuz biraz gururum incindi

Bosanmayacaksan blof yapmayacaktin neyse
Ben olsam seviyorsam ve genelde iyi biriyse bir bahane ile buluşmaya çağırır yeniden denemeyi teklif ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…