İkinci eşimden de ayrıldım

Kadoni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
15
0
1
43
Mrb arkadaşlar ilk eşimden 9 yaşında bir oğlum var 8 senedir oldu ayrılalı ikinci eşimle görücü usulü tanıştık ayrı şehirlerde olduğumuz için çok görüşemiyorduk 2 ay gibi bir sürede nisan ardından nikah yaptık tayin için eşim özel sektörde çalışıyor 1 tane kızı var çok sessiz kısa kel göbekli ilk eşinden çok sıkıntı çekmiş (güya) inatçı biri beni cok sevdiğini herşeyi yapacağını söylemişti sonradan bi anda tartistik ağır mesajlar yazdım ama o sinirden sonra bosanicaz dedim oda kabul etti davayı açtı bende herşeyi kabul ettim

Görücü usulü...
Hemen nikah...
Ve sessiz , kısa kel ve göbekli ... onun kısa özeti ise sizin gözünüzde .
Çokta mutlu değildiniz sanırım .

Hakkınızda hayırlısı.

3.kez evlilik için acele etmeyin .
Hatta mümkünse evlilikten başka şeylere yoğunlaşın.

Çevre baskısı ve yalnızlık adam sandım hepsi yalanmış sevse beni biraz olsun anlardı

Hakkınızda hayırlısı.. sizin yerinizde olsam açıkcası 3.yü düşünmezdim. İnsanın kaderi kolay kolay değişmiyor.

Hiç planladığım gibi olmadı iyi olcak dedim uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş tanıyamadım çok pişmanım

Konuda görünen bişey yok ki bende 4 yıllık evliyim az önce kocamla kavga ettim kavga etmeyen çift bar mı ki. Ağır mesaj yzdım diyen sizsiniz,boşanalım dedim diyen sizsiniz

Kısa kel göbekli derken :işsiz: ne aceleniz vardı evlenmeden yaşamazsınız dimi neyse 3.ye artık

Back
X