Bu yaşadıklarınız hiç normal değil kurtarın kendiniziSelamın aleyküm arkadaşlar 2 yıldır evliyim 27 yasima giricem inanin basima gelmez sandigim hersey geldi benim ikinci evliligim esimin bir oglu ve benim bir kızım var kızım 9 esimin oglu bes yasinda basta hersey guzeldi diyemicem cunku evlenir evlenmez Allahim gene hata yaptim diye agladim ilk haftadan esimin ogluna gercekten cok dikkat ederek baktim bir ay boyunca bir dedigini iki etmedim bana alisti kizim anne bana vurdu vs dese bile kucuk dedim cocuk dedim kizimi susturdum sonra adam kizim benim yanima otursa sen ne annenin pesinden ayrilmiyon hep yanindasin fln bayagi zorluyor bizi yanyana oturma vs kizimla oglu yastiklarla oynarken cocuk basini carpmis birazcik kizarmis basi farkedilir derecede ben lavabodaydim o sirada ses duydum ama iki dk surdu iceri gelmem kizim sessizce oturuyo koltukta yemin ederim yuzunde 5 parmaginin izi vardi bana sende vuracaksin ben vurdum diyor ben sok oldum sen napiyosun ya nasil vurursun diye evde bagirdim kizimi savundum bu cocuk dayak yemeye gelmedi diye tepki gosterdim kafami duvarlara vurdu benide dovdu ben kardesimi aradim oda ailesini aradi kardesiyle kavga etti birbirine girdiler sanki onlarida ben kavga ettirmisim gibi hissetim pisman oldum kv. Bana benim torunumun yaninda kavga ettiniz pskolojisi bozuldu sizi polise veririm dedi bende benim cocugum dayak yedi ben dayak yedim kim kimi veriyor bakalim verin dedim bu olaydan sonra bende o cocuga hani ayrim yapmadim babasi olmasa dahi ac kalmasin susuz kalmasin belki isteyemez cekinir diye ben dikkat ediyorum ama eskisi gibi umursamiyorum yalanmi soyleyim bende ona kiziyorum yani ama dayak yiyorum sonrasinda gecen ben kisa kollu giymesine izin vermedim babasi gelir gelmez uzerindekileri cikardi bende cabuk geri giy dedim o pijamayi napiyon sen dedim bana vurdu buňu dedigim icin ben kotuluk falan yapmadim istemem kotu olsun diye suanda hamileyim allah verdi diyorum tek tesellim cocugu aldirmak defalarca aklimdan gecti 2 aylik hamileyim ogrendigimde gercekten mutlu olmak yerine cok uzuldum bu siddet iki senedir devam ediyor ve kac defa hastanelik oldum kolumdaki sislikler pamak burkulmalari morluklar burnumu kanatarak dovmeler ben bagirdigim icin dovuyormus oyle soyluyor ben sadece oturken bile ses cikarmadim ozellikle bu yuzden yine dovdu oglu sofrada kizima el hareketi cekti bu boyle gitmez dedim yani cocuga bagirmadim asla bunu dedigim icin bile benle kavga etti kendi meyve istedi yoruldum birazdan dedim sonra kizim dedi getirecektim ama o yine kizar diye kizim baban kizar dedim sonra pogaca yaptim anne bitane ver dedi veriyim dedim benim dedigimi yapmayip onun dedigini yapacaksin diye yine dovdu. Bir gun ikisi suc isledi kulaklarini cekuyor guya ama gozumun onunde kiziminkini sıkıyo oglunkini gevşek birakiyo vurmus sonra ikisinede guya kizimin surati kirmizi oglu geldigimde guluyordu babam yasli uzulmesin bir kez daha iki ci evliligim bozulmasin diye susuyorum babama bisey olursa beni suclarlar diye susuyorum ama inanin dayanacak gucum kalmadi kizima defter alsam onu bile yirtti gozu onunde cocuguma istemiyorum elin cocugundan banane vs de diyor yyzune bende kendi cocuguna diyorum madem birinin bozuluyor pskolojisi oburude bozulsun diye intihar edesim var valla cok agliyorum dusunuyorum sirf cocugum icin o bensiz yapamaz dusuncesi beni ayakta tutan napcami bilmiyorum . Ogluna günlügu aldigimizi soyleme dayisi aldi dedim baban kizar dedim biz iceri gider gitmez sinsice yaklasiyordu zaten soylemis ve hemen yirtti noldu dedim ya hani icin sogudumu boyle kavga ettirince bizi ikisinide Allaha havale ediyorum ben bir cocuk daha buyuturum babasiz boyle olmasindansa biterse bitsin cokta umursamiyorum acikcasi sadece hamilelik surecindeyim cok yipraniyorum kimsem yok tekim hayatta
Size bin kere yaziklar olsunSelamın aleyküm arkadaşlar 2 yıldır evliyim 27 yasima giricem inanin basima gelmez sandigim hersey geldi benim ikinci evliligim esimin bir oglu ve benim bir kızım var kızım 9 esimin oglu bes yasinda basta hersey guzeldi diyemicem cunku evlenir evlenmez Allahim gene hata yaptim diye agladim ilk haftadan esimin ogluna gercekten cok dikkat ederek baktim bir ay boyunca bir dedigini iki etmedim bana alisti kizim anne bana vurdu vs dese bile kucuk dedim cocuk dedim kizimi susturdum sonra adam kizim benim yanima otursa sen ne annenin pesinden ayrilmiyon hep yanindasin fln bayagi zorluyor bizi yanyana oturma vs kizimla oglu yastiklarla oynarken cocuk basini carpmis birazcik kizarmis basi farkedilir derecede ben lavabodaydim o sirada ses duydum ama iki dk surdu iceri gelmem kizim sessizce oturuyo koltukta yemin ederim yuzunde 5 parmaginin izi vardi bana sende vuracaksin ben vurdum diyor ben sok oldum sen napiyosun ya nasil vurursun diye evde bagirdim kizimi savundum bu cocuk dayak yemeye gelmedi diye tepki gosterdim kafami duvarlara vurdu benide dovdu ben kardesimi aradim oda ailesini aradi kardesiyle kavga etti birbirine girdiler sanki onlarida ben kavga ettirmisim gibi hissetim pisman oldum kv. Bana benim torunumun yaninda kavga ettiniz pskolojisi bozuldu sizi polise veririm dedi bende benim cocugum dayak yedi ben dayak yedim kim kimi veriyor bakalim verin dedim bu olaydan sonra bende o cocuga hani ayrim yapmadim babasi olmasa dahi ac kalmasin susuz kalmasin belki isteyemez cekinir diye ben dikkat ediyorum ama eskisi gibi umursamiyorum yalanmi soyleyim bende ona kiziyorum yani ama dayak yiyorum sonrasinda gecen ben kisa kollu giymesine izin vermedim babasi gelir gelmez uzerindekileri cikardi bende cabuk geri giy dedim o pijamayi napiyon sen dedim bana vurdu buňu dedigim icin ben kotuluk falan yapmadim istemem kotu olsun diye suanda hamileyim allah verdi diyorum tek tesellim cocugu aldirmak defalarca aklimdan gecti 2 aylik hamileyim ogrendigimde gercekten mutlu olmak yerine cok uzuldum bu siddet iki senedir devam ediyor ve kac defa hastanelik oldum kolumdaki sislikler pamak burkulmalari morluklar burnumu kanatarak dovmeler ben bagirdigim icin dovuyormus oyle soyluyor ben sadece oturken bile ses cikarmadim ozellikle bu yuzden yine dovdu oglu sofrada kizima el hareketi cekti bu boyle gitmez dedim yani cocuga bagirmadim asla bunu dedigim icin bile benle kavga etti kendi meyve istedi yoruldum birazdan dedim sonra kizim dedi getirecektim ama o yine kizar diye kizim baban kizar dedim sonra pogaca yaptim anne bitane ver dedi veriyim dedim benim dedigimi yapmayip onun dedigini yapacaksin diye yine dovdu. Bir gun ikisi suc isledi kulaklarini cekuyor guya ama gozumun onunde kiziminkini sıkıyo oglunkini gevşek birakiyo vurmus sonra ikisinede guya kizimin surati kirmizi oglu geldigimde guluyordu babam yasli uzulmesin bir kez daha iki ci evliligim bozulmasin diye susuyorum babama bisey olursa beni suclarlar diye susuyorum ama inanin dayanacak gucum kalmadi kizima defter alsam onu bile yirtti gozu onunde cocuguma istemiyorum elin cocugundan banane vs de diyor yyzune bende kendi cocuguna diyorum madem birinin bozuluyor pskolojisi oburude bozulsun diye intihar edesim var valla cok agliyorum dusunuyorum sirf cocugum icin o bensiz yapamaz dusuncesi beni ayakta tutan napcami bilmiyorum . Ogluna günlügu aldigimizi soyleme dayisi aldi dedim baban kizar dedim biz iceri gider gitmez sinsice yaklasiyordu zaten soylemis ve hemen yirtti noldu dedim ya hani icin sogudumu boyle kavga ettirince bizi ikisinide Allaha havale ediyorum ben bir cocuk daha buyuturum babasiz boyle olmasindansa biterse bitsin cokta umursamiyorum acikcasi sadece hamilelik surecindeyim cok yipraniyorum kimsem yok tekim hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?