İkinci esten dayak hamileyim cocugum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin ediyorum Allah şahittir konunuzu okuyunca başıma ağrı girdi o yavruya üzüldüğüm için
Dayak atan adamla nasıl yatağa girip hamile kaldınız yuh sizin insanlığınıza kadinliginiza anneliginize mide yok mu sizde
Sakın kimse kalkıp bana çaresizlik falan demesin b.k temizlerim yemin ediyorum b.k temizlerim kızıma onları yasatmam
Babasi uzulurmus üzülsün evladıma yazık değil mi dökülsün babasının incileri ay çok gıcık oldum yemin ediyorum o çocuğu alıp konu sahibi bir ömür dayak yiyip yaşasın isterdim ama birde kisirlastirilsin demek ki dayak sonrası libido falan yukseliyorsa rezil pislikler

Bu kafayla daha cok dayak yersiniz siz orada durmaya devam edin ama kizinizi babasi hayattaysa babasina yoksa ailesine verin sizin elinizde heba olmasin kiziniza vuran adamin koynuna girip birde hamile kalmissiniz bu nasil kafa ya kocasiz yapamiyorsunuz dimi olmazsa olmaz

Başıma ağrı girdi sabah sabah. Umarım konu gerçek değildir.

Böyle konuların girişi de hep "başıma gelmez sandığım her şey başıma geldi. Şunları bunları yaşamam dedim yaşadım." şeklinde başlıyor. Allah allah ya, neden başınıza gelmez sanıyordunuz acaba? Çok mantıklı seçimler yapan bir insan mı sanıyordunuz kendinizi?
İlkine bakıp koruyabilmiş gibi gidip ikinci çocuğu yapmışsınız. Kızınız az ezilmişti ya, bundan sonra kardeşi vesilesiyle de ezilir artık.
Umarım kocanız sizden boşanır da kızınız sizden kurtulamasa bile koca dediğiniz o yaratıktan kurtulmuş olur.

O ADAM O KIZIN BABASI DEĞİL.
KIZIN CANI SANA EMANET.
KIZINI YA DA SENİ ÖLDÜRSÜN DİYE Mİ HALA O ADAMLASIN?
BİR DE İNTİHAR ET DE O KIZCAĞIZI BUNUN ELİNE TERK ET, HE Mİ?
bak kardeşim şimdi doğru olanı yaptın yaptın, yapamadın yaşasanız bile tüm hayatın b*k gibi geçecek o vicdan azabıyla. bak bu adamın elinden 10 sene sonra kurtulsan kızın genç bir kadın olsa onun sonraki hayatı da bok gibi geçecek emin ol ha buna. sen bu vicdan azabıyla yaşayacağına, kızının hayatını mahvedeceğine BELKİ HAYATININ EN ÖNEMLİ ANINDA DOĞRU KARARI VER. doğru bir insan olduğunu, herkesin iyiliği bulabileceğini kendine de, kızına da kanıtla ondan sonra gör bak hayat sana ne güzellikler getirecek evladınla. doğru olanı yap. kendine acımayı bırak. sen kurban değilsin. bunu sen seçiyorsun. hayır demeyi seç. kızına insan gibi yaşamayı öğret.

Muhtemelen ilk evliliğinizi 16-17 yaşında yapmışsınız. Yani çocukken. Kendiniz çocukken bir de çocuğunuz olmuş. 27 yaşa ne çok hikaye sığdırmışsınız. Yargılamak istemiyorum hepimiz çok başka şeyler yaşıyoruz çünkü ama yanlış kararlar zinciri hayatınız. Yaşlı babanız üzülmesin diye küçük kızınızın bütün hayatını mahvetmeyin lütfen. Kızınızı da alıp bir an önce bitirin bu işi. Hamileliğinizle ilgili yorum bile yapamıyorum zaten.

Evdeki çocuğunu koruyabiliyormus gibi utanmadan hamile kalmışsın ,ilk bosanmani kaldıran baban bunu da kaldırır !

Daha önce başka bir konuya da yazmıştım.. Sizi bu hallere sokan adamla aynı yatağa girip çocuk yapmanızı sağlayan motivasyonunuz ne? İnsan tiksinir, iğrenir, gururuna yedirmez
Ayrıca kızıma elini kaldıranın önce tırnaklarını söker, sonra parmaklarını kırar, en son el bileğini dişlerimle koparırım.
Zavallı çocuk.

bu olaydan sonra bende o cocuga hani ayrim yapmadim babasi olmasa dahi ac kalmasin susuz kalmasin belki isteyemez cekinir diye ben dikkat ediyorum ama eskisi gibi umursamiyorum
Ben de saf saf bu olaydan sonra topladım kızımla eşyalarımızı çekip gittim yazacak sanıyorum. Hamile olmanız çok da şok etmedi beni çünkü üremek zorundasınız, içgüdüsel yaşıyorsunuz. Keşke çocuğu üçüncü kocadan yapsaydınız. Yeter artık vallahi yeter. Sizin gibileri kısırlaştırma zorunlu olsun, bazılarının insan hakları olmamalı. Daha ileri gidiyorum eşiniz ve sizin gibiler aşı ilaç deneylerinde kobay olarak kullanılmalı. İnsanlığa bir katkınız olsun. Yok etmek mahvetmek için yaratılmışsınız. İki kızım var mahvoldum bu okuduklarımla. Elin herifi kızımı dövecek suratında iz çıkacak şekilde vuracak ve ben o adamdan hamile kalacağım. Çok büyük konuşuyorum, buna izin verirsem o an son nefesimi vereyim.

Kızımın öz babası bırak 5 parmak iz çıkacak tokat atmayı höt zöt bile yapamaz. Kızınızın anneanne babaanne dede hala teyze vs yok mu? Kimse yoksa verin devlet yurduna. Resmen adama stres topu hediye etmişsiniz. Yarın dayakla da yetinmez taciz tecavüz eder, yavrucak da korkusundan sesini çıkaramaz. Sizin gibiler yok olun bitin artık yalvarıyorum. Çocupa vurmasa bile sizi duvardan duvara savuruyor. Bunu görüp korkudan ne hale geliyordur kızcağız.

Ek: Çocuk aylardır dayak yiyormuş ilk de değil. Mune nolur bir şeyler yapalım.

Biri Allah askina sikayet etsin sunu. O kizcagiz yasmasin bunlarla.

Kendi hayatini batir, koskoca kadinsin. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu biliyorsun.

Ben üvey babayla büyüdüm benim üvey babam öz babamdan kat kat iyidir bana çok güzel baba oldu 30 yaşıma yaklaştım hala öyle bir kere küçüğüm evde tv sehpası var ona yüklenip ayaklarımı kaldırırken tv sehpasıyla üstüme devrildi eski tüplü tvler o an o da refleks ile bağırdı bana o bile o kadar yaraladı ki çoook ama çoook üzüldüm ki bundan 20 sene önce çocuk dövmek azarlamak çok normal bi şeydi. Yazıklar olsun o kocayla nasıl sevişirsin o eli nasıl kırmazsın koca diye kudurdun mu ne yaptın bu kızın babası yok mu? Bu kıza bunu yaşatmaya hakkın yok. Herkes anne olmamalı. Çok lazım ya bi tane daha yap. Allah aşkına ne yaşıyorsun sen ya

Allah im düşüp bayılıcam sabah sabah inanmak istemiyorum bu igrencligin gercek olduguna ya . Siz iyi misiniz ? Cocugunuza iskence yapiliyo hala gelmis ne anlatiyosunuz. Başlatmayın babanizdan da kendinizden ya kim üzülürse üzülsün . Siz bi anne olamazsiniz hak etmiyorsunuz o kadar hak etmiyosunuz ki dünyaya getirdiğiniz çocuğu koruyamiyosunuz ya, bi yaratik tarafından iskence goruyo kucucuk cocuk siz hala o evdesiniz bi de hamilesiniz . Bi cocuga annelik yaptiniz ya ikincisi gelsin hemen yaziklar olsun. Azıcık vicdaniniz varsa hemen derhal polisi arayin o kucucuk kizin yasadigi travmalari hissedince irkiliyorum. Bunu yapmaktan acizseniz de cocugu kendi babasina verin devlete verin . Şu iğrenclikler buyumesin

sen galiba 17 yaşında doğurmuşsun, seninle aynı yaştayız ya da benden küçüksün belki. ne yaşadın bugüne dek bilmiyorum ama illa ki adamın tekine muhtaç değilsin. sen belki kötü bir gençlik geçirdin ama kızına iyi bir gençlik geçirmesi için fırsat ver. ben üvey babadan çekmiş bir kadınım. onun yarası kolay kolay geçmez, ileride kızın sadece ona değil sana da kızacak. senden uzaklaşacak hatta yeri gelecek tiksinecek. gör bak dediklerim nasıl çıkacak. lütfen kızın daha fazla yara almadan ona güzel bir gelecek yaşama imkanını sun. sen bugüne dek mutlu olamadın ama o mutlu olabilir. sen de mutlu olabilirsin bundan sonra. hayat neler getirir bilemezsin,
mutlu olmayı da sen seçersin. lütfen doğru olan şeyi yap. o adam bir daha kızına da sana da dokunamasın.

Aslinda devletin cocugu sizden almasi lazim, nasil da normal normal anlatiyorsunuz. Yasli babaniz torununa uzulmuyor da, siz geri gelirsini diye mi uzuluyor. Siz 27 yasindaymissiniz, babaniz ne kadar yasli olabilir ki, en fazla 60 falandir. 60 yasli sayilmiyor.Bosanmanizi istemiyorsa, verin cocugu o baksin o zaman.
Konu acip ,icini bosaltip , cevap bile vermiyorsun, daha once de ayni seyleri yazmissin. 3 ay sonr ayine gelir yine konu acarsin.

Yarin obur gun o cocuk buyuyup kendi ayaklari üstünde durursa ozamanda yuk olacak cocuga ben senin icin neler cektim sende bana bak diye belli ki calismak ekmek parasi kazanmak zor geldigi icin koca koca gezilip bunlara susmak kolay geliyor ozamanda calismak istemeyecegi icin yine o cocugun ustune yikilacak

9 yaşındaki kızınıza tokat atmış ya ben onu okuyunca çok kötü oldum Allah belasını versin inşallah cidden sadece buna odaklandım. Sizde nasıl annesiniz ki buna müsamaha gösterdiniz. Tek işiniz gücünüz evlenip çocuk yapıp dayak yemek ve çocuğuna dayak mı yedirtmek. O çocuğun hakkı sende sorulacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…