sen ne yaptın peki...şuan hala evlimisiniz..
ben olsam ilk evliliğimde bunu yaşamış olsam sonradan kimseye güvenipte evlenmem kendi ayaklarımın üstünde durur hayata tek başıma maydan okurum illa 2 kişi olması gerekmez tek başımızada bu hayatta kalma mücadalesi verebiliriz...:içelim::hooray:süprizzzzz
bu son olay ramazan da oldu ben o buluştuğu bayanın numarasını almıştım cebinden,tabı benı bılmıyor sanıyor, eşim ailesini ziyarete gıdecegını söylyip cıktı bana,bende o bayanı aradım ve durumu anlattım.daha sonrada o bayanla görüştüm ve buluşmanın gercekleştiğini,eşimin durumunu gizlemek adına bazı yanlış bilgiler verdığini teyit ettim.eşimin ailesi baska şehirde olduğu için buluşmadan sonra oraya gıdıyor,bu arada yola cıkarken ben nereye gıttığini bildiğim için bozuktum,bana hoşça kal bıle demeden tavırlı gitmişti,ertesi gün başlıyor bana agır hakaret içeren mesajlar yazmaya,bende dayanamadım artık herşeyi bildiğimi ve ayrılma kararı aldığımı söyledim,o kadar pişkin ki inkar etti bu dediklerini ispat edeceksin yoksa cok kötü olur falan..bayanın adını,buluşmada neler konuşuldugunu,ona cektiği mesajların konusunu söyleyince cok bozuldu,bunları telefonda konuşuyoruz,artık onu istemediğimi söyledim ve kapattım.anında mesajlar;cok pişmanım,hata yaptım,özür dilerim,bir sanş daha istiyorum falan..kabul etmedım ama bırkac gun sonra gece gelıyor perişan,bırdaha olmayacak söz,hatalıyım falan derken kıyamadım ama güven olayı bitiyor tabii,hep emaneten gecti günler bu arada ben depresyona girdim,iş yapmak istemiyor,devamlı uyumak istiyor,durgun,düşünceli,kararsız ve sık sık ağlama durumları..böyle oluncada ilişkimiz daha da bozuldu durumumu anlamıyor,sürekli kızıyor,hatta benden şüpheye düşüyor..sonunda iyice bunaldım ve ayrılmamızın daha ıyı olacagını soyledım,10 kasım da gitti ailesinin yanına, sen bıraz düşün toparlan,hemen karar almayalım dedi..tabi o ayrılık gidiş anı çok kötüydü,sarıldık ağladık ikimizde,günlerce zihnimi boşaltamadım,özledim kararsız kaldım ve son 1 haftadır daha ıyıyım,alışmaya başladım onsuz yaşama..eşime gelince anladı cıddı olduğumu yalvarıyor,senın gıbıler kolay bulunmuyor,gel inat etme ,cok sevıyorum,sensiz olmuyor falan ama hiç canım istemiyor tekrar denemeyi ve artık evlilik olayı beni ürkütüyor,galiba yalnız devam edecem yaşam yolunda..fikirlerinizi beklerim,ne yapmalıyım?:çok üzgünüm:
Merhaba adaşım;
yazını hüzünle okudum inan..senağlama
Ne desem boş... Tekrar güvenebilecek misin eşine, başını onun yanında yastığa koyduğunda huzurla uyuyabilecek misin? İşte bu soruların cevapları sende saklı.:çok üzgünüm:
İnşallah hakkında hayırlı olur.Artık akıllanmışsındır. Hiç kimsenin seni üzmesine izin verme..:teselli:
Sevgilerimle...
Aldatan insanda karakter yok, kendine guveni olmadigindan aldatir, kendine guveni olsa, yasadigi iliskiyi bitirir ondan sonra ne yapacaksa yapar. Aldatan aldanir,o kadar !!! Kötü Kazen
Ya aldatılanın insanlara bakışı güvenmeyişi ne olucak:çok üzgünüm:
Aldatan aldanır aldatılanda YIKILIR....(budur)
arkadslar derdim var destek ve fıkırlerınız cok önemli yalnızım kımseylede gorusmuyorum sadece kadınlar kulubu var yalnızlıgımda sorunum şu:4.5 yıllık evlıyız oncekı evlılıgınden hakımın red kararı vermesı sonucu bosanamamış,3 sene bekleyıp tekrar dava acmacı gerektı bu yuzden resmı degıl dini nikahımız var,daha öncede yazmıstım aramızda olanlardan ve 1 aydır ayrı oldugumuzu karar almak ıcın..özel yasamda cok ıyı anlasıyoruz belkı bırcok kadının hasret kaldığı,ınsanın ruhunu oksayan,bebegım,canım karıcığım,biriciğim,seni çok seviyorum diyebilen;televizyon izlerken,yatarken sürekli öpen,sarılan,kucaklayan biri..ama evın maddı yukunu yuzde 70 bana bırakan,aldatma egılımlerı olan,benmerkezcı,otoriter eşim az önce mesaj cekmıs evlenmek ıcın akrabadan bırıne dünür göndermiş buyuk ıhtımal olur bu iş..ve bana dıyorkı nıkahımız kalsın bıtırmeyelım bakalım zaman ne gösterır,ben senı cok sevıyorum senı kaybetmek ıstemıyorum,gel bırkac gun bır tatıl yerınde basbasa goruşelim senı cok özledım belkı son goruşmemız olur dıyor.cok uzuldum,aglıyorum,özlüyorum bende bırlıkte olmayı cok ıstıyorum ama mantıken de bunu yaparsam cok kolay,degersız,kendıne saygısı olmayan bırı gıbı olacam dıyorum ne cevap vereyım gıtmelımıyım nasıl olur?yardım lutfensenağlama
Aldatılmadım. Yani en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum.fisfisfis
Aldatılırsam boşanırım.şutarafagitti
2. evlilik yapmam ben.
Ola ki 2. defa evlendim yine aldatılırsam, yine boşanırım.:sm_confused:
arkadslar derdim var destek ve fıkırlerınız cok önemli yalnızım kımseylede gorusmuyorum sadece kadınlar kulubu var yalnızlıgımda sorunum şu:4.5 yıllık evlıyız oncekı evlılıgınden hakımın red kararı vermesı sonucu bosanamamış,3 sene bekleyıp tekrar dava acmacı gerektı bu yuzden resmı degıl dini nikahımız var,daha öncede yazmıstım aramızda olanlardan ve 1 aydır ayrı oldugumuzu karar almak ıcın..özel yasamda cok ıyı anlasıyoruz belkı bırcok kadının hasret kaldığı,ınsanın ruhunu oksayan,bebegım,canım karıcığım,biriciğim,seni çok seviyorum diyebilen;televizyon izlerken,yatarken sürekli öpen,sarılan,kucaklayan biri..ama evın maddı yukunu yuzde 70 bana bırakan,aldatma egılımlerı olan,benmerkezcı,otoriter eşim az önce mesaj cekmıs evlenmek ıcın akrabadan bırıne dünür göndermiş buyuk ıhtımal olur bu iş..ve bana dıyorkı nıkahımız kalsın bıtırmeyelım bakalım zaman ne gösterır,ben senı cok sevıyorum senı kaybetmek ıstemıyorum,gel bırkac gun bır tatıl yerınde basbasa goruşelim senı cok özledım belkı son goruşmemız olur dıyor.cok uzuldum,aglıyorum,özlüyorum bende bırlıkte olmayı cok ıstıyorum ama mantıken de bunu yaparsam cok kolay,degersız,kendıne saygısı olmayan bırı gıbı olacam dıyorum ne cevap vereyım gıtmelımıyım nasıl olur?yardım lutfensenağlama
buyuk konusuyorsun
----------------------------------------------
Evet büyük konuşuyorum!!!!!!
Maddi olarak bir ihtiyacım yok yanımda yatan adama:dilcikar:
Beni aldatan adama karşı içimde ne sevgi kalır ne de saygı!!!!!!!!
Niye boşanmıyayım o zaman peki sizce?:1closedeyes:
buyuk konusmayla alakasi yok bence aldatilmanin affetmesi olmaz....Kötü Kazen
aldatmanin karsiliginda yapilabilecek en dogal sey bosanmak bence,,,,,,,,
ben olsam o aldattigi aleti varya onu kesip tum aleme rezil ederim....jeyyar
sonra abla baci yasarizlülülülülülü
hayat bu, ne oldum degil ne olcagim demek lazim
2. kez evlenmem diyosun buyuk konusma derim
yani buyuk konusunca bi sekilde insanin basina geliyor bunu diyorum
bana asla olmaz dedigimiz seyler pekala olabiliyor
malesef ama gercek
cocugun da yok senin, sirf cocugu icin affedenler cok yazdilar buralara
yani tabiki affedilir demiyorum ben demek istedigim bu degil
bu konularda buyuk konusmak asla istemiyorum
aslinda her buyuk konusmaktan cok kaciniyorum
cunku dikkat ettim buyuk konustuklarim basima geldi
adam aldatir, cocuk vardir
adam pismanliklar icindedir mesela, msn de konusmustur vs
kadın cocugunu dusunur, annelik duygulariyla yuvami yikmayayim sonucta cinsellik yasanmadi vs der, affeder
ki boyle durumlar cok oluyor
bu duruma gelmeyecegini garanti edebilir misin
yok kesinlikle buyuk konusurum diyorsaniz valla siz bilirsiniz tavsiye etmem
buyuk konusulan hersey mutlaka basimiza geliyor soyleyeyim
adam aldatir, cocuk vardir
adam pismanliklar icindedir mesela, msn de konusmustur vs
kadın cocugunu dusunur, annelik duygulariyla yuvami yikmayayim sonucta cinsellik yasanmadi vs der, affeder
ki boyle durumlar cok oluyor
bu duruma gelmeyecegini garanti edebilir misin
yok kesinlikle buyuk konusurum diyorsaniz valla siz bilirsiniz tavsiye etmem
buyuk konusulan hersey mutlaka basimiza geliyor soyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?