• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci Evliliginizde Ve Ikinci Kez Aldatilsaniz ...

Arkadaslar merak ediyorum;

Diyelim ki ilk evliliginizi yaptiniz ve severek evlendiniz, cok severken aldatildiniz ve kaldiramayip ayriildiniz, gencsiniz guzelsiniz talipleriniz cok bi muddet sonra ikinci evliliginizi yaptiniz ...

Ama ikinci evliliginizde de aldatildiniz, ne yapardiniz, yine ayrilirmiydiniz ?
fisfisfis

valla ya ilk başta affederdim yapamazsam ayrılırdım 2cisindede aynı şey olmuşsa önce bi kendime sorardım bende mi hata var diye yok ise o zaman tabiki yine ayrılırdım.
eşimin bana yapmadıklarından bi bu kaldı zaten buda olursa ne olur bilemem artıkın.

dusunmesi bile korkunc ama boyle birsey basima gelse dusunmem bile bosanirim kac kere evlenmis olursam olayim cocuklar icin duruyorum diyenleride anlamiyorum bunu bile bile nasil ayni yastiga bas koya biliyorlar boyle biseyi unutmak silmek nasil mumkun olur cok asagilayici

eşim beni başkasıyla paylaşmayı nasıl kabul edemezse, ben de onu paylaşmayı kabul etmem. :mymeka:
aldatıldığımı öğrenirsem boşanırım.
ikinci evlilik de olsa sonuç değişmez. :1no2:

hani bir söz vardırya canım ......ilk bahtım altın tahtım diye...............galiba erkeklerle kadınlar arsında bu olaya bakış farkı var biz kadınların dünyası yıkılırken ....erkekler gayet gayet rahat ..ne varki bunda bu kadar büyütecek ...fırsattı değerlendirdim diyebiliyolar..

insan aldatıldığını bile bile o insanla ilişkisini nasıl ve neden devam ettirir anlamıyorum..bulunmaz bursa kumaşımıda ayrılmaya bile düşünerek cevap veriyorsunuz..allahıma büyük olmasın büyük konuşmak istemem ama onu hissettiğim an kapının önünde bulur kendini...hiç kimse kimse için dünyaya gelmedi..herkesin hayatı kendine ve kimse bu hayatı zehir etme lüksüne sahip değil..herkes nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın..aldatıldığını bile bile o adamla herşeye rağmen mutluysa diyecek birşeyim yok..ama kimse kimseden üstün olmadığı gibi kimsede kimseyi hele hele bu konuda aşağlayamaz..bence bu işi yapanlar zaten aşağılıktır...

Kızlar farkındamısınız bilmem kadına en büyük kötülügü yine kadın yapıyo,evli bi erkekle ilişkiyi kabul edende bi kadın .

affetmem...
hatta asla affetmem...
bidaha da evlenmem sanırım...
benim onun sadakati sevgisi dışında hiçbirşeyine ihtiyacım yokki...
e bunlar yoksa ben de yokum bukadar basit....
ha boşanmak kolay değil...ama benim annem de babam da bilir...çünkü netim bu konuda aldatırsa ayrılırım...

tadli kafa açtığın konuya bak bunalımamı sokcan nan beni :mymeka:
allahım kimseye aldatılma durumunu yaşatmasın çok ağır bişi senağlama

bende aldatıldım ama affettim affetmek zorunda kalıyorsun ikinci evliğin hamılesin yapacak bişy yok ilk eşimden ayrıldığımda çocuğumla yaşamaya çalıştım evlenmeyi düşünmüyordum ama mecbur kaldım rahat bırakmıyorlar dulsan o?sun kadınlar bile o gözle bakıyor bu yüzden psikolojim bozuldu yalnız yaşanmıyor birde ailen sahip çıkmıyorsa işin zor

Ne cok aldatilan kadin varmis ya. Ama aldatan kendini aldatir. Ben napardim diye düsünüyorumda, sanirim simdilik konusmama hakkimi kullanmak istiyorum, büyük lokma ye büyük söz söyleme, Allah kimsenin basina vermesin.

Evet bende onu diyorum aldatan aldanir ama aldatilandan da giden cok sey olur, en basta uzulur, yikilir,
ruh sagligi bozulur.
Ne diyim Allah'im hicbirimize yasatmasin bu kotu olayi.

Kızlar farkındamısınız bilmem kadına en büyük kötülügü yine kadın yapıyo,evli bi erkekle ilişkiyi kabul edende bi kadın .

Erkek densiz olursa, yuvasini evliligini, esini, cocugunu
korumasini bilmezse yuvayi yikmaya calisan, comak sokan cok olur canim bu durumda erkekte birebir kabahatlidir.

valla kimse kimsenin evliliğini düşünmez... kadının kocası canı ciğeri düşünmüyor elin kadınımı düşünecek

Aynisini bende yazmistim mesaj gitmedi, sonuna kadar haklisin. O tip erkege gercek kadinlik yapan kadin kocasi tarafindan aldatiliyor, elalemin umrundami.

Son düzenleme:
benim de çok mutlu birevliliğm vardı ve asssssssslaaaaaaaaa yapmaz dediğim bir kocam sonra bi gün geldi bana kötü davranmaya ilgi göstermemeye başladı. kondurmadım hiç psikolojisi bozuk sandım . çocuk istemiyorum demeye başladı tamam hayatım çocuk olmasın dedim.eksiklik bende mi aca ba dedim çabaladım ama sonra bir öğrendim kii BAŞKA BİR KADIN VAR !!! YIKILDIM. herkesin çok efendiçok iyi dediği kocam sinsi bir riyakar çıktı. doğru düzgün özür bile dilemedi. hemen boşandım. hiç düşünmeden. yaa işte olmaz diye birşey yok her gece uyumadan önce allaha şükrederken bana böyle bir koca nasip ettiği için şimdi allahım pişmanlığını göster demeden uyumuyorum. çok acı çok zor. kimse yuvası yıkılsın istemez ama senden başkasına dokunduğunu özlediğini istediğini uğruna seni kaybetmeyi bile göze aldığını hele bide yazışmalarını okuduysan sana asla etmediği lafları ona ettiğini okuduysan çok zor. güya o da çok üzülüyomuş benden çekiniyomuş tekrar birlikte olmak istiyomuş ama korkuyomuşbenden güyaaaaaa. seven insan herşeyi göze alır rezil olmak pahasına red edilmek pahasına yüzüne tükürülmek pahasına gelir özürünü diler .. ama acındırmak sa insanlara kendini maksadı. böyle kalır yapmacık. sevmek emek ister emek yoksa şans yok .....

Bir erkeğin 3M anlayışında sorun varsa uzak duracaksın ondan. Merhamet, Minnet, Metanet. Üçünün bozukluğu da olur olmadık işler yaptırır adama.

Back
X