- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
İkinci evlilik diyorsun; ilkinden hiç mi ders almadın? Niye sıkıntılı bi duruma bile bile gireceksin ki tekrar?Gorustgm kışı abdestlı namazlı güzel ahlaklı bı çocuk fakat olurda evlenırsek aıle apartmanı en üst kata gelın gıdıcem. bınada 4 daıre var. anne babası abısı dıdısı bılmem ne. babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye. fakat ben aıle apartmanı ıstemıyorm ama bunu çocuğa solemedm daha. cocuk kabul eder bence ama ana babası laf eder veya benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyormnapcm blmyrm. ben aıle apartmanını idare edemem.
Çocuk hayır burada oturacağız diye diretirse onu kabul eden biri ile evlensinGorustgm kışı abdestlı namazlı güzel ahlaklı bı çocuk fakat olurda evlenırsek aıle apartmanı en üst kata gelın gıdıcem. bınada 4 daıre var. anne babası abısı dıdısı bılmem ne. babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye. fakat ben aıle apartmanı ıstemıyorm ama bunu çocuğa solemedm daha. cocuk kabul eder bence ama ana babası laf eder veya benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyormnapcm blmyrm. ben aıle apartmanını idare edemem.
Gorustgm kışı abdestlı namazlı güzel ahlaklı bı çocuk fakat olurda evlenırsek aıle apartmanı en üst kata gelın gıdıcem. bınada 4 daıre var. anne babası abısı dıdısı bılmem ne. babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye. fakat ben aıle apartmanı ıstemıyorm ama bunu çocuğa solemedm daha. cocuk kabul eder bence ama ana babası laf eder veya benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyormnapcm blmyrm. ben aıle apartmanını idare edemem.
Köyde oturmayacaklar ya. Niye başkasının temizliğini yapsın? Eğer kayın ailesi yaşlıysa ve hizmet bekliyorlarsa uzakta otursalar da çağırtıp iş yaptırmak isterler zaten.Abdest + namaz + aile apartmanı : en az 10 kişinin yemeğini ve temizliğini yapmanız için evlilik
Ikinci değil kaçıncı evlilik olursa olsun aile apartmanı pişmanlıktır.. Buradaki konuları okuyunGorustgm kışı abdestlı namazlı güzel ahlaklı bı çocuk fakat olurda evlenırsek aıle apartmanı en üst kata gelın gıdıcem. bınada 4 daıre var. anne babası abısı dıdısı bılmem ne. babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye. fakat ben aıle apartmanı ıstemıyorm ama bunu çocuğa solemedm daha. cocuk kabul eder bence ama ana babası laf eder veya benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyormnapcm blmyrm. ben aıle apartmanını idare edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?