- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Bu cümle her şeyi açıklıyor. Oğullarının nerede yaşayacağına bile onlar karar veriyor. Ayrıca burada abdestli namazlı denen adamların ne kadar kötü olabileceklerini çok defa okudum. Benim için bir kriter bile değil. Düzgün ve güvenilir bir erkek nerede yaşayacağımıza sözlümle - nişanlımla - eşimle konuşup beraber karar vereceğiz der. Babam burada yaşayacağımıza karar vermiş diyen birinden koca olmayacağını düşünüyorum. İster oturun ister kiraya verin demiyorlarsa da o aileyle huzur bulamazsınız.babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye
Kafalara gel .Bunun ilkle sonla alakası yok aile binası pişmanlıktır hiç okuyup işitmiyor musunuz?Gorustgm kışı abdestlı namazlı güzel ahlaklı bı çocuk fakat olurda evlenırsek aıle apartmanı en üst kata gelın gıdıcem. bınada 4 daıre var. anne babası abısı dıdısı bılmem ne. babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye. fakat ben aıle apartmanı ıstemıyorm ama bunu çocuğa solemedm daha. cocuk kabul eder bence ama ana babası laf eder veya benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyormnapcm blmyrm. ben aıle apartmanını idare edemem.
O evde otursan da oturmasan da sonuc ayni olacakbenim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyorm
Birinci evliliktede onuncu evlilikte de sakıncalı...Gorustgm kışı abdestlı namazlı güzel ahlaklı bı çocuk fakat olurda evlenırsek aıle apartmanı en üst kata gelın gıdıcem. bınada 4 daıre var. anne babası abısı dıdısı bılmem ne. babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye. fakat ben aıle apartmanı ıstemıyorm ama bunu çocuğa solemedm daha. cocuk kabul eder bence ama ana babası laf eder veya benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyormnapcm blmyrm. ben aıle apartmanını idare edemem.
Kötü düşünsunler sakın gitmeGorustgm kışı abdestlı namazlı güzel ahlaklı bı çocuk fakat olurda evlenırsek aıle apartmanı en üst kata gelın gıdıcem. bınada 4 daıre var. anne babası abısı dıdısı bılmem ne. babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye. fakat ben aıle apartmanı ıstemıyorm ama bunu çocuğa solemedm daha. cocuk kabul eder bence ama ana babası laf eder veya benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyormnapcm blmyrm. ben aıle apartmanını idare edemem.
Çocuk sıfatı nedir yahuGorustgm kışı abdestlı namazlı güzel ahlaklı bı çocuk fakat olurda evlenırsek aıle apartmanı en üst kata gelın gıdıcem. bınada 4 daıre var. anne babası abısı dıdısı bılmem ne. babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye. fakat ben aıle apartmanı ıstemıyorm ama bunu çocuğa solemedm daha. cocuk kabul eder bence ama ana babası laf eder veya benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyormnapcm blmyrm. ben aıle apartmanını idare edemem.
İkinci evliliğini yapan sizmisiniz orasını anlamadım ama eğerki öyleyse ve özelliklede çocuğunuz varsa aynı şehirde bile oturmayın derim.Gorustgm kışı abdestlı namazlı güzel ahlaklı bı çocuk fakat olurda evlenırsek aıle apartmanı en üst kata gelın gıdıcem. bınada 4 daıre var. anne babası abısı dıdısı bılmem ne. babası üst katı bılerek kıraya vermemıs oğlum evlenırse oturur dıye. fakat ben aıle apartmanı ıstemıyorm ama bunu çocuğa solemedm daha. cocuk kabul eder bence ama ana babası laf eder veya benim hakkmda kötü dusunmelerını ıstemıyormnapcm blmyrm. ben aıle apartmanını idare edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?