• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik, çok mutsuzum

Size demediğini bırakmayan adamla tekrar barışmış birde evlenmişsiniz.
Allah akıl fikir versin. O kadar yorum yapıldı hiç biri sizde etkili olmamış. Yokluktan ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.

Son düzenleme:
2 yıldır birlikteyiz, 3 aydır aynı evi paylaşıyoruz.Geçen gece yakınlaşmak istedim, bazı özel sebeplerden bir haftadır yakınlaşamamıstık .Başarısız oldu bir türlü o kıvama gelemedi erkek kişişi, yaşı 53 ben 40 .. Temizliğe hijyene dikkat eden önem veren bir kadınım.Hevesim bir kez kırılınca bir daha istemedim ertesi gün yakınlaşmak istedi ben istemedim ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum.Gerekli tahliller falan da yapıldı bir sorun çıkmadı psikolojik ve yaş faktörü olabilrcegi söylendi, zaten her konuda beni eksik bırakan bir adam dı bir de bu konuda eksik kalınca yıkıldım resmen , ne yapacağımı bilemiyorum .Uzaklaştım artık
Adam 53 yaşında...

Eski konularınızi baktımda bu adamla evlenme motivasyonun neydi acaba demedigi laf kalmamis eski eşiyle görüşmeler yavrumlar canimlar hediyeler sizde hepsini izlemissinizz hatta yorumlarda baya bir giydirmissinz ama sonra tekrar birleşip mutsuzl olduğunuzda tekrar gelip dert yaniyorsunuz burda herkes dedi evlenme diye koşa koşa evlendin

2 yıldır birlikteyiz, 3 aydır aynı evi paylaşıyoruz.Geçen gece yakınlaşmak istedim, bazı özel sebeplerden bir haftadır yakınlaşamamıstık .Başarısız oldu bir türlü o kıvama gelemedi erkek kişişi, yaşı 53 ben 40 .. Temizliğe hijyene dikkat eden önem veren bir kadınım.Hevesim bir kez kırılınca bir daha istemedim ertesi gün yakınlaşmak istedi ben istemedim ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum.Gerekli tahliller falan da yapıldı bir sorun çıkmadı psikolojik ve yaş faktörü olabilrcegi söylendi, zaten her konuda beni eksik bırakan bir adam dı bir de bu konuda eksik kalınca yıkıldım resmen , ne yapacağımı bilemiyorum .Uzaklaştım artık
Bu adamla ilgili kaç bin tane konu açtınız hepsinde aynı tepkiyi aldınız. Size küfreden cacık yiyip terli tişörtüyle sevişmeye gelen oran buran holluk gibi olmuş diyen hatta arkadaşınızın pozisyonlarda nasıl durduğunu merak eden bir adamla nasıl hangi kafayla evlendiniz anlayamadım. Kendinizi hiç sevmediniz mi ayrıca yaş 40 mı emin misiniz? Bu mükemmel ilişkiye bir nazar boncuğu bırakıyorum bir ömür mutluluklar 🧿

Evlenince sihirli bir değnekle dürtecekler ve bir anda seks makinasına dönüşecek zannediyordunuz sanırım, kocaman kadınsınız bırakın artık şu 15 yaş sanrılarını gerçek hayata dönün.

Bir önce ki konumda da adam zaten becerememis sana suç atmış senin geniş falan filan demiş o laftan sonra o adamı bir daha hayatına almaman lazim

Demek ki konu sahibinin de bulup bulabileceği tek adam bu. Yoksa bu kadar hakarete, sarımsağa, eski eşiyle samimiyete katlanmazdı.

Ha bunla olacağına insan yalnız ölür daha iyi ama neyse 🚬
Önceki konularında da şikayetçi ama halen betaber olmaya devam ediyor sarımsak yiyiyip ilişkiye bile girme cesareti varsa adamda para var etsede edemesede sorun olmuyor

Adamda para olsa nolur, kendi burda cimriliğinden şikayet ediyordu. Arabalarda oturmaktan bıktım, çayların parasını bile ben ödüyorum diyordu.
Evlense ne evlenmese ne aynı evde yaşamaya başlamışlar işte.
Ya hu sokakta kalsam cami bahçesinde yatarım da yine gidip onla yaşamam. Bu kadar mı çaresiz. Bu kadar mı vazgeçilmez.

Back
X