ikinci evlilik düşüncesi, çocuk ve yeni eş

Siz gerçekten bitirmeyi kafanıza koyduktan sonra biter merak etmeyin. Bitirin demiyorum tabiki ama acelede etmeyin evlenmek için.

Demek ki kendine güveniyor.Belki doğulu olduğu için çok kardeşi vardır ve onlara abilik ettiği için kendinde bu potansiyelin olduğunu düşünüyordur

Valla evlenmeden önce melek rolü yapan adamların, evlendikten sonra hele ki kendi çocukları olduktan sonra nasıl canavarlastigini o kadar okudum ve duydum ki!

En son şiar olayindan sonra, çocuklar yetişkin olmadan evlenmeyi çok tehlikeli bulmaya başladım. Herşeyden önce evlat diyorum.

İşi bırakmış dediniz şu an bir işi var mı ? Onun dışında çok olgun ve mantıklı düşünceleri var gibi yani işi falanda varsa olur bence

evet mesleği bıraktı.
özel sektör de işi var. çalışan bir adam.
çok mantıklı ve tutarlı bir adam. aynı zamanda çokta inatçı.
bazen beni korkutmuyor değil. bu kadar mı iyi olur yapıcı olur bir insan diyorum. korkuyorum açıkcası

Demek ki kendine güveniyor.Belki doğulu olduğu için çok kardeşi vardır ve onlara abilik ettiği için kendinde bu potansiyelin olduğunu düşünüyordur

4 kardeşler
2 kız 2 erkek
kız kardeşleri evli.
en küçük kardeşleri oğlumdan az küçük
abilik vasfı evde fazlasıyla var. gözlemliyorum inceden inceye

Evlenmeden önce Biraz daha süre tanıyın o zaman

İnternetten tanıştığınızı tahmin ediyorum. Eğer öyleyse tam bir muamma bana göre. Ona kefil olacak ortak tanıdığınız yokken zor bir şey gerçek anlamda tanımak. Herhangi bir iş kolunda tecrübesi var mı?? 33 yaşındaki erkek özel sektörde ha deyince iş bulabilir mi ki her yerde yaşarım deme lüksünü kendinde görüyor.. Ben garanticiyimdir mesela eğer siz de öyleyseniz burada olumsuz bir durum var üzerinde düşünmelisiniz

eğer gerçekten 21 yaşında iseniz sorunlu buldum sizi.
kıskançlığı bir yana bırakın. bence annenizin de mutlu olmaya hakkı var.
belki siz ılımlı olursanız herşey daha kolay daha güzel olur.

Evlenmeden önce Biraz daha süre tanıyın o zaman

bende garanticiyimdir. yarını bugünden düşünürüm.
ama adam kendine güveniyor işte.

Canım peki sen bunca yıl oğlumla yalnız yaşamışsın onunla uyumuşsun bir düzen oturtmusun peki sen kaldırabilecek misin. Bir de çocuğunun babası var. O adam huzur verecek mi. Bunları sen karşındaki kişiye garanti edebiliyor musun

Çok doğru diyorsunuz. insanlara güvenmek çok zor. hele ki kötü bir evlilik tecrübesinden sonra.
zaten hemen evlilik düşünmüyorum
Arada Evlat olunca benim için akan sular durur..
Madem sizi seviyor böyle de görüşebilirsiniz.
Aynı evde yasamak şart değil..Yok olmuyorsa zaten bu iş olmaz.
Belki paranoyakça olacak ama bu kişi için yazmıyorum..Başka bir bey de olur çocuğunuza baskı kurar çocuğunuz size söyleyemez. Böyle şeyleri tv den son zamanlarda çok duyduk..

En Azından oğlunuz biraz büyür bi 18 yaşına gelir o zaman siz de Aklıbaşında biri ile hayatınızı birlestirirsiniz.

Oğlunuz için de sizin için de en güzeli olsun inşallah..

o kadar ince konular ki aaah ah
bu konuların hepsini okadar çok düşündüm ki.
ama netice olarak ne var biliyormusunuz.
bazen insan yalnız kaldığında lafyalacak sohbet edecek hatta yeri gelince tartışmak için bile birine ihtiyaç duyuyor.
bazen yalnızlığıma okadar çok üzülüyorum ki. asıl benim şu yaşımda eşe arkadaşa ihtiyacım vardı.

ama yeni bir ev yeni alışkanlıklar yeni sorumluluklar... düşününce bunlarda ağır gelmiyor değil.

eğer gerçekten 21 yaşında iseniz sorunlu buldum sizi.
kıskançlığı bir yana bırakın. bence annenizin de mutlu olmaya hakkı var.
belki siz ılımlı olursanız herşey daha kolay daha güzel olur.
İsteyerek olmuyor, alınganlık oluyor ben şahsen aynı ortama geldiğim ands sürekli kusurları göxüme batıyor bilmiyorum neden.

İsteyerek olmuyor, alınganlık oluyor ben şahsen aynı ortama geldiğim ands sürekli kusurları göxüme batıyor bilmiyorum neden.
Çünkü kıskandığın için kusur görmek istoyursun. kusurlarını görüyorsun.
ama tam tersine annenin mutluluğu için iyi yönlerini görmeye çalışsan.
ben çok iyi bir adamdır yada çok kötüdür demiyorum. iyi niyetinle yaklaş belki herkes çok mutlu olacak.
heee bu dediğimin aksi bir adam ise eğer er geç kokusu çıkar.

Öyle doğru bir yorum ki .Doğu kültürü çok farklı kafa yapıları çok değişik

Asla ama asla evlenme derim.
Bu konuda çevremde o kadar olumsuz örnekler var ki akraba olsun vs vs.

Ben bi olay biliyorum.
Adam kadını almak için kendini yırttı resmen ama ne yırtmak.
Çocuğu nasıl seviyordu.
Evlendiler.
Ne zaman kendi çocuğu oldu adamın çocuğa neler yapmış.

Doğulu olduğunu belirttiğiniz için de asla ama asla istemezler.
Bu konu da da haksız sayılmazlar.
Herşey dengi dengine.
Ayrıca askeriye de görev yaptığını belirtmişsiniz. Öyle yabana atmayın iyi düşünün derim.

Karşınızdaki insanın doğası sert ve gizledigi yönler varsa sizi çok zorlar.

Bana pek de mantıklı gelmedi yaklaşımı.

Acaba şu yaşına kadar evlilik yada ilişki olsun tanıyanlar hemen kaçtı da mı evlilik olmadı.

Mesela ben öyle insanlar tanıyorum kadın tanıyor çok iyi herşey güzel tam evlenilecek adam diyor ama kadın bı evlense arkasını döner kaçar gider.

Dikkatli olun.
Kendinizi şartlarınıza uygun biri ile evlenin.

He bu arada iş yerinde bı arkadaşımız vardı bayan bı kızı vardı. İş yerinden bı arkadaşla flört ettiler. Yıllarca. Kızın sorun değil deyip durdu. Sonra öyle de bı sorun oldu ki adamın annesi rahmetli olmuş. Babası kesinlikle istemedi asla dedi.
Hani kızın sorun değildi hani evlenecektin ne oldu yıllarca gezdiler vs vs. En sonunda kız bıraktı.
Çocuklu kadın ya da erkeği hiç evlenmemis bir kadın ya da erkek asla ama asla anlamaz.
Ben evladıma bakarken içim eriyor canımı veririm.
Karşımdaki insanın evladı değil ki benim gibi yansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…