- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi bircocukannesi
-
Siz gerçekten bitirmeyi kafanıza koyduktan sonra biter merak etmeyin. Bitirin demiyorum tabiki ama acelede etmeyin evlenmek için.ben aynen sizin kafa yapınızdayım inanın.
dediğim gibi başından beri bir çok kez bitirmek istedim
fakat kesinlikle vazgeçmiyor
sen beni anlayamazsın, bırak çocuğu evlilik tecrüben bile yok, aynı evin içine girince işler değişir dedim
daha çok şey dedim de dedim.
yok Allah yok vazgeçmiyor !!!
Demek ki kendine güveniyor.Belki doğulu olduğu için çok kardeşi vardır ve onlara abilik ettiği için kendinde bu potansiyelin olduğunu düşünüyordurben aynen sizin kafa yapınızdayım inanın.
dediğim gibi başından beri bir çok kez bitirmek istedim
fakat kesinlikle vazgeçmiyor
sen beni anlayamazsın, bırak çocuğu evlilik tecrüben bile yok, aynı evin içine girince işler değişir dedim
daha çok şey dedim de dedim.
yok Allah yok vazgeçmiyor !!!
İşi bırakmış dediniz şu an bir işi var mı ? Onun dışında çok olgun ve mantıklı düşünceleri var gibi yani işi falanda varsa olur bence
Demek ki kendine güveniyor.Belki doğulu olduğu için çok kardeşi vardır ve onlara abilik ettiği için kendinde bu potansiyelin olduğunu düşünüyordur
Evlenmeden önce Biraz daha süre tanıyın o zamanevet mesleği bıraktı.
özel sektör de işi var. çalışan bir adam.
çok mantıklı ve tutarlı bir adam. aynı zamanda çokta inatçı.
bazen beni korkutmuyor değil. bu kadar mı iyi olur yapıcı olur bir insan diyorum. korkuyorum açıkcası
Benim annemde 2. Evliliğini yaptı ama çok kıskanıyorum adamı, annem artık hep onunla, sürekli adamla kavga çıkarıyorum istemsizce oluyor en ufak sözü bile batıyor bilmiyorum yetişkin bir insanım ama bu duyguyu aşamıyorum
Evlenmeden önce Biraz daha süre tanıyın o zamanevet mesleği bıraktı.
özel sektör de işi var. çalışan bir adam.
çok mantıklı ve tutarlı bir adam. aynı zamanda çokta inatçı.
bazen beni korkutmuyor değil. bu kadar mı iyi olur yapıcı olur bir insan diyorum. korkuyorum açıkcası
İnternetten tanıştığınızı tahmin ediyorum. Eğer öyleyse tam bir muamma bana göre. Ona kefil olacak ortak tanıdığınız yokken zor bir şey gerçek anlamda tanımak. Herhangi bir iş kolunda tecrübesi var mı?? 33 yaşındaki erkek özel sektörde ha deyince iş bulabilir mi ki her yerde yaşarım deme lüksünü kendinde görüyor.. Ben garanticiyimdir mesela eğer siz de öyleyseniz burada olumsuz bir durum var üzerinde düşünmelisiniz
Canım peki sen bunca yıl oğlumla yalnız yaşamışsın onunla uyumuşsun bir düzen oturtmusun peki sen kaldırabilecek misin. Bir de çocuğunun babası var. O adam huzur verecek mi. Bunları sen karşındaki kişiye garanti edebiliyor musunMerhaba hanımlar
35 yaşındayım, 12 yıllık bir evlilik yaşadım ve 4 yıl evvel boşandım.
bir erkek evlada sahibim. şuanda 12 yaşında ve birlikte yaşıyoruz.
asıl konuya gelecek olursak;
tüm detayına kadar anlatacağım ki bana tavsiyelerinizi ona göre yapın ve beni yönlendirin.
inanın buna çok ihtiyacım var. benim aklımı kurcalayan, acaba mutlu olabilir miyiz acaba oğlum kabullenir ve mutlu olur mu düşüncesi.
1 yıllık bir ilişkim var.
kendisi benden 2 yaş küçük. doğulu, olgun bir adam
kendisi hiç evlilik yapmamış. 2 yıl evveline kadar da askermiş zaten. sözleşme bitiminden sonra görevi bırakmış.
Ben balık burcuyum, kendisi başak burcu. düzene, çalışkanlığa, harcama konusunda dikkat eden, mantığıyla hareket eden bir adam.
ikili ilişki olarak baktığımızda konuşkan espirili gülmeyi ve güldürmeyi seven, dert dinleyen sohbeti hoş bir adam var karşımda.
mesela insan onunla sohbet ederken asla sıkılmaz. adam genel anlamıyla böyle bir adam. unutmadan yazayım ayrı şehirler de yaşıyoruz
ben aslında davul bile dengi dengine mantığıyla hareket edip, ilerde yaşanacak olumsuzlukları göz önünde bulundurarak defalarca güzellikle bitirmek istedim. oğluma nasıl anlatırım ne düşünür nasıl karşılar, oğlumla anlaşabilicekler mi, oğlum mutlu olur mu, aynı evin içine girersek nasıl olur vb.. düşünceler beni yiyip bitirdi. ama kendisi bunca reddime rağmen asla bırakmadı beni. bitirmeyi de asla düşünmüyor. kendsi şu mantıkta. ilk evienip boşanan ve ilk çocuklu olarak evlenecek olan da ben değilmişim. ve benim çocuğumun olmasından zerre kadar rahatsızlık ya da ileriye yönelik acabaaa duygusu taşımıyor. vakti zamanı geldiğince oğlumla tanışacak ve abilik edecekmiş. ve gerekirse babalık.
benim gibi aynı durumu yaşayan arkadaşlarımdan tecrübelerini duymaya ve akıl almaya öyle ihtiyacım var ki.
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Siz gerçekten bitirmeyi kafanıza koyduktan sonra biter merak etmeyin. Bitirin demiyorum tabiki ama acelede etmeyin evlenmek için.
Arada Evlat olunca benim için akan sular durur..Çok doğru diyorsunuz. insanlara güvenmek çok zor. hele ki kötü bir evlilik tecrübesinden sonra.
zaten hemen evlilik düşünmüyorum
Canım peki sen bunca yıl oğlumla yalnız yaşamışsın onunla uyumuşsun bir düzen oturtmusun peki sen kaldırabilecek misin. Bir de çocuğunun babası var. O adam huzur verecek mi. Bunları sen karşındaki kişiye garanti edebiliyor musun
İsteyerek olmuyor, alınganlık oluyor ben şahsen aynı ortama geldiğim ands sürekli kusurları göxüme batıyor bilmiyorum neden.eğer gerçekten 21 yaşında iseniz sorunlu buldum sizi.
kıskançlığı bir yana bırakın. bence annenizin de mutlu olmaya hakkı var.
belki siz ılımlı olursanız herşey daha kolay daha güzel olur.
Çünkü kıskandığın için kusur görmek istoyursun. kusurlarını görüyorsun.İsteyerek olmuyor, alınganlık oluyor ben şahsen aynı ortama geldiğim ands sürekli kusurları göxüme batıyor bilmiyorum neden.
Öyle doğru bir yorum ki .Doğu kültürü çok farklı kafa yapıları çok değişikBu tarz söylemlerin çoğu lafta kalır istisnalar dışında. Doğu kültürü farklıdır. Şahsen ben insan olarak severim ama gelin olamam onlara. Aşar beni düşünceleri, aile yapıları. Eşimle bile ciddi farklılar yaşıyor ve yoruluyorum çoğu konuda. Evlilik yoluna girseniz bile mutlaka iyi araştırıp, aile akraba ortamlarını görün uzun uzun. Kesin çözüm mü asla değil ama hiç bilmemekten iyidir
işte bana o farklardan bahsetseniz çok sevinirim.Öyle doğru bir yorum ki .Doğu kültürü çok farklı kafa yapıları çok değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?