- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
- Konu Sahibi bircocukannesi
-
Eğer sana iyi geliyorsa evlenmeyi istiyorsa hayatınızı düşüncelerle boğmayın evlenin aranızda saygı sevgi olsun muhakkak.
Sen bana iyi geliyorsun diyorsan o kişiye çocuğun içinde bir abi olucaktır. Sana karşı saygısızlığı yoksa evet diyebilirsin. Baştan herşeyi söylemen gerek tabiki.. Bir çocukda o isteyebilir.
evet bana iyi geliyor.
oturup bir arkadaş gibi derdimi dinleyebiliyor her ne konuda olursa olsun
kesinlikle çocuk istiyor. hatta o kadar istiyor ki ortak çocuğumuz olursa oğlumun abilik edeceğine ve abiye ihtiyacı olacağına kadar...
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun oglunuzla tanistirmanizi birlikte vakit geçirmenizi tavsiye ederim aynı evin içine girmeden hiç birşey anlamıyoruz malesef erkek çocukları biraz anneye düşkün olduklari için kıskançlık ola bilir gerçi bu cocuklada alakalı benimde ikinci evliligim benim 11yasinda kızım eşimin 12 yaşında oglu var 7yilimiz bitiyor oğlum eşimi kıskanıyor bunun farkındayım zor bir karar iyi dusunmek gerekiyor birlikte vakit geçirmeye çalışın hemen karar vermeyin ins Allah hakkınızda hayırlısı neyse o olmasini dilerimMerhaba hanımlar
35 yaşındayım, 12 yıllık bir evlilik yaşadım ve 4 yıl evvel boşandım.
bir erkek evlada sahibim. şuanda 12 yaşında ve birlikte yaşıyoruz.
asıl konuya gelecek olursak;
tüm detayına kadar anlatacağım ki bana tavsiyelerinizi ona göre yapın ve beni yönlendirin.
inanın buna çok ihtiyacım var. benim aklımı kurcalayan, acaba mutlu olabilir miyiz acaba oğlum kabullenir ve mutlu olur mu düşüncesi.
1 yıllık bir ilişkim var.
kendisi benden 2 yaş küçük. doğulu, olgun bir adam
kendisi hiç evlilik yapmamış. 2 yıl evveline kadar da askermiş zaten. sözleşme bitiminden sonra görevi bırakmış.
Ben balık burcuyum, kendisi başak burcu. düzene, çalışkanlığa, harcama konusunda dikkat eden, mantığıyla hareket eden bir adam.
ikili ilişki olarak baktığımızda konuşkan espirili gülmeyi ve güldürmeyi seven, dert dinleyen sohbeti hoş bir adam var karşımda.
mesela insan onunla sohbet ederken asla sıkılmaz. adam genel anlamıyla böyle bir adam. unutmadan yazayım ayrı şehirler de yaşıyoruz
ben aslında davul bile dengi dengine mantığıyla hareket edip, ilerde yaşanacak olumsuzlukları göz önünde bulundurarak defalarca güzellikle bitirmek istedim. oğluma nasıl anlatırım ne düşünür nasıl karşılar, oğlumla anlaşabilicekler mi, oğlum mutlu olur mu, aynı evin içine girersek nasıl olur vb.. düşünceler beni yiyip bitirdi. ama kendisi bunca reddime rağmen asla bırakmadı beni. bitirmeyi de asla düşünmüyor. kendsi şu mantıkta. ilk evienip boşanan ve ilk çocuklu olarak evlenecek olan da ben değilmişim. ve benim çocuğumun olmasından zerre kadar rahatsızlık ya da ileriye yönelik acabaaa duygusu taşımıyor. vakti zamanı geldiğince oğlumla tanışacak ve abilik edecekmiş. ve gerekirse babalık.
benim gibi aynı durumu yaşayan arkadaşlarımdan tecrübelerini duymaya ve akıl almaya öyle ihtiyacım var ki.
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Çocuğunuzu evlenmeden önce sevgilinizle tanıştırın, bi gidişata bakınız. Bence sorunuzun cevabını bunu görerek kendiniz verebileceksiniz.Merhaba hanımlar
35 yaşındayım, 12 yıllık bir evlilik yaşadım ve 4 yıl evvel boşandım.
bir erkek evlada sahibim. şuanda 12 yaşında ve birlikte yaşıyoruz.
asıl konuya gelecek olursak;
tüm detayına kadar anlatacağım ki bana tavsiyelerinizi ona göre yapın ve beni yönlendirin.
inanın buna çok ihtiyacım var. benim aklımı kurcalayan, acaba mutlu olabilir miyiz acaba oğlum kabullenir ve mutlu olur mu düşüncesi.
1 yıllık bir ilişkim var.
kendisi benden 2 yaş küçük. doğulu, olgun bir adam
kendisi hiç evlilik yapmamış. 2 yıl evveline kadar da askermiş zaten. sözleşme bitiminden sonra görevi bırakmış.
Ben balık burcuyum, kendisi başak burcu. düzene, çalışkanlığa, harcama konusunda dikkat eden, mantığıyla hareket eden bir adam.
ikili ilişki olarak baktığımızda konuşkan espirili gülmeyi ve güldürmeyi seven, dert dinleyen sohbeti hoş bir adam var karşımda.
mesela insan onunla sohbet ederken asla sıkılmaz. adam genel anlamıyla böyle bir adam. unutmadan yazayım ayrı şehirler de yaşıyoruz
ben aslında davul bile dengi dengine mantığıyla hareket edip, ilerde yaşanacak olumsuzlukları göz önünde bulundurarak defalarca güzellikle bitirmek istedim. oğluma nasıl anlatırım ne düşünür nasıl karşılar, oğlumla anlaşabilicekler mi, oğlum mutlu olur mu, aynı evin içine girersek nasıl olur vb.. düşünceler beni yiyip bitirdi. ama kendisi bunca reddime rağmen asla bırakmadı beni. bitirmeyi de asla düşünmüyor. kendsi şu mantıkta. ilk evienip boşanan ve ilk çocuklu olarak evlenecek olan da ben değilmişim. ve benim çocuğumun olmasından zerre kadar rahatsızlık ya da ileriye yönelik acabaaa duygusu taşımıyor. vakti zamanı geldiğince oğlumla tanışacak ve abilik edecekmiş. ve gerekirse babalık.
benim gibi aynı durumu yaşayan arkadaşlarımdan tecrübelerini duymaya ve akıl almaya öyle ihtiyacım var ki.
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Hemen evlenmeseniz, en az 1-2 ay aynı evde yaşasanız da nasıl gidiyor görseniz? Ayrı şehirlerdesiniz, tanımıyorsunuz gerçek anlamda birbirinizi...
Çocuğunuzu evlenmeden önce sevgilinizle tanıştırın, bi gidişata bakınız. Bence sorunuzun cevabını bunu görerek kendiniz verebileceksiniz.
Evlendikten sonra bu geç olabilir, çünkü çocuğunuz mutsuz olacaksa sizde mutlu olamazsınız.
Tek sorun ayrı şehirlerde olduğunuz için birbirinizi yeterince tanıyamamak.
O adamı kendi kültüründe görmek çok önemli.
Mesela akrabaları yanında, iş ortamında, akşam ailesi ile düzeni nedir, hayatları nasıldır, bunları gözlemlemeden lütfen ciddi bir yola girmeyin.
Öncelikle doğulu diye belirtmeniz, sizden farklı bir kültürde olduğunu düşündürdü bana.
Ayrıca eski dönemde asker olması da bana göre sıkıntılı.
Başak burcu dediniz ardıma bakmam, yani adam olumsuzluklar silsilesi dışarıdan bakınca.
Ailesi sizi biliyor mu ? Ne dıyor sorun etcek tipler mi ? Bence yaklaşımı çok hoş olmayacak birşey değil
Kuzum bosandın diye hayatın mı bitti benim de evladım var ben de tanıstırdım once ailem sonra kızımla cok ıyı anlastılar baska sebeplerden bıttı ben ıstemedım sonrasında ama evlensem evladıma zararı olmazdı . Bir sene sen tanıdın altı ay da oglunla ıyıce tanısmasına musade et sonrada yuzuk tak bıttı gıttı
Bu tarz söylemlerin çoğu lafta kalır istisnalar dışında. Doğu kültürü farklıdır. Şahsen ben insan olarak severim ama gelin olamam onlara. Aşar beni düşünceleri, aile yapıları. Eşimle bile ciddi farklılar yaşıyor ve yoruluyorum çoğu konuda. Evlilik yoluna girseniz bile mutlaka iyi araştırıp, aile akraba ortamlarını görün uzun uzun. Kesin çözüm mü asla değil ama hiç bilmemekten iyidirailesi ile yaşıyor. düzenli bir aile yapısı var
evet kültürlerini yaşatıyorlar ve tutucu bir aile giyim kuşam konusunda
ailenin evlilik konusuna karışacağını sanmam.
çünkü babası oğluna her zaman güzel telkinler vermiş. çocuklu bir kadınla da evlenecek olsan kendi çocuğundan üstün tutacaksın anlamında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?