İkinci evlilik- Eğitim farkı ve çocuk

Merhaba arkadaşlar; uzun bir süre yazmadım sonra neden yazmıyorsun neden konuşmuyorsun dedi. Ve bir kez daha görüştük. Neyse her şey güzeldi. Bu başladı biz arkadaşız. Yani ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Ben de biz arkadaş başlamadık arkadaş kalalım dedim. Bir daha beni rahatsız etme dedim. Facebook tan instagramdan çıkardım. Hiç bir şey demedi. Sizce ne yapmaya çalışıyor?

Evet anlayamadığım bir özgüven var kendinde. Çevremdeki herkes onun için piyango olduğumu söylüyor ama o sanki hiç umrunda değilmişim gibi davranıyor. Bana mesaj attı seni denedim sadece. Bir maaş kartı için ortalığı birbirine kattın diyor. Ben de benim ondan hoşlandığımı anladığı için böyle davrandığını düşünüyorum. Malesef unutamıyorum, arasa yüzüm yumuşak ona karşı. Aslında kızmam gerektiğini biliyorum
Bende seni denedim ama beş para etmezmissin deseydin

Merhaba arkadaşlar; uzun bir süre yazmadım sonra neden yazmıyorsun neden konuşmuyorsun dedi. Ve bir kez daha görüştük. Neyse her şey güzeldi. Bu başladı biz arkadaşız. Yani ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Ben de biz arkadaş başlamadık arkadaş kalalım dedim. Bir daha beni rahatsız etme dedim. Facebook tan instagramdan çıkardım. Hiç bir şey demedi. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Sana ne kadar kendini yüksek göstermeye kaldırsada bence bu hikayenin olmayacağını ezilecegini düşünüyor.ve bitirmiş güya o işi de sana bırakmış

Arkadaşlar son durumla ilgili yorumu olan yok mu? Hiç bir şey yazmadı sinir oldum. Sizce ben ona bir şeyler yazsam mı?

Zaten bitirmek istemiyor muydun,bitti işte niye tekrar yazma gereği duyuyorsun ki.Sen her yerden sil o peşini bırakmasın,yazsın,arasın,kovalasın,bunu mu istiyorsun ? Neden ? Bir daha görüşmek istemediğin birinin ne düşündüğünü,ne yapmak istediğini neden merak ediyorsun.
Zaten en başından beri mantığına uymamış,ki çok haklı sebeplerin var,çocukla bu iş çok çok zor ve yıpratıcı olacaktır.Sende bir evliliği geride bırakmışsın,kalbini tekrar yormaya kırmaya gerek yok.En önemlisi onunla zaman kaybetmeye gerek yok,yoluna bak.

Back
X