Biz de ergenlik durumunu düşündüğümüz için evlenme düşüncesindeyiz. Çocukların duygu durumlarına güven olmaz haklısınız ancak kıskançlığı dışında saldırgan tavırları yok, aksine çok içine kapanık bir çocuk, psikilojisini bozmaktan korkuyorum.Zor bir ilişki...
Oğlan daha büyük olduğu için sanırım bir umudu vardı anne babanın birleşmesi ile ilgili o sebeple size serin davranıp annesini anıyor...
Zamanla çözülür ancak onun ergenliği öncesi evlenin eğer niyetiniz varsa...
Bir de muhakkak kızınızı sakının...
Erkek çocuk zarar vermesin...
Üvey baba tanımına katılmıyorum. Benim kızımın bir babası var zaten, kimsenin ona babalık yapmaya çalışmasına ihtiyacımız yok. Benim ikinci eşim ancak onun amcası gibi olabilir. Çatışma illa ki yaşanır benim endişem o değil zaten. Teşekkür ederim.Eşimle aynı kafa yapısında oldugumuz halde cogu zaman catısıyoruz
Ayrıca artık kimseye güvenim yok kaldıki koz cocugu kaldıki üvey baba
Bana bu iş olmaz gibi geliyo
Üvey babadan kastım sonuçta aynı ewde yasamayackmı kızınızlaÜvey baba tanımına katılmıyorum. Benim kızımın bir babası var zaten, kimsenin ona babalık yapmaya çalışmasına ihtiyacımız yok. Benim ikinci eşim ancak onun amcası gibi olabilir. Çatışma illa ki yaşanır benim endişem o değil zaten. Teşekkür ederim.
dertsiz başınıza dert almayın derim.Merhaba Hanımlar,
Daha önce 4 yıl süren bir evliliğim oldu ve 3,5 yaşında bir kızım var. Kızım benimle birlikte, gündüzleri kreşe gidiyor, hafta sonu ise babası ve babaannesi ile geçiriyor. Düzenli bir hayatımız var kızımla.
Şimdi esas konuya geliyorum; Şuan bir ilişkim var, yaklaşık 8 aydır beraberiz. Çok düzeyli, zengin kültüre sahip, saygılı, anlayışlı, medeni bir adam. Birbirimizi çok seviyoruz. Onun da 8 yaşında bir oğlu var, çok yıllar önce ayrılmış eski eşinden, onlarında çocukları ile bir düzeni var. Okul zamanı oğlu haftaiçi annesinde, haftasonu babasında kalıyor. Yazın haftaiçi babasında, haftasonu annesinde kalıyor.
Buraya kadar sorun yok; biz artık ilişkimizi evliliğe taşımak istiyoruz fakat benim ciddi endişelerim var;
Ebeveynlik anlayışlarımız çok farklı. Onun oğlu da benim kızımda duygusal ve sakin yapıda çocuklar. Oğlu ile birbirlerine inanılmaz düşkünler, oğluna “hayır” demeyi bilmiyor ve bende bu yüzden oğluna nasıl davranacağımı bilemiyorum. Benim kızım ile ilişkileri çok güzel, hatta kızım sık sık sorar , çok güzel vakit geçiriyorlar. Ancak oğlu benden kaçıyor ve yanmda sürekli annesinden bahsediyor, herşeyin farkında ve babasının benden dolayı onu ihmal ettiğini düşünüyormuş.
Yani ; babasına bu kadar düşkün bir çocuk ile nasıl iletişim kuracağım bilmiyorum.
Tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Sadece bir kaç saat değil, bir kaç gün değil, aylarca bile bırakabileceğim bir adam.Üvey babadan kastım sonuçta aynı ewde yasamayackmı kızınızla
Gönül rahatlıgıyla kızınızı yeni esinize bırakıp bi duşa girebilecekmisiniz
Cewabınız ewetse bu ilişki neden olması
Erkek cocugu ergenlige girmeden ewlenmeye calısırsınız,olur biter
Mutluluklar
Sanırım o da henüz o dengeyi nasıl kuracağını tam oturtamıyor, yanlış davranışlarda bulunuyor, sonra ben izah edince farkına varıyor davranışının. Sizin ikinci eşinizin çocuğu var mıydı peki? Oğlunuzla bu süreci nasıl aştınız?Başka bir çocuklu biriyle evlensen yine sorun olucaktir. Sonucta çocuk sen Bn gbi düşünmesini bekleyemeyiz.Bnde ikinci evliliğimi yaptım 10 yaşında oğlum var. Dengeyi kurmaya calisiyorum. Evleniceginiz kisinin denge kurması önemli burda olan
İnsan olarak hepimizin bir yâri olsun isteriz, hayat arkadaşı, yol'daşı olsun isteriz. Ben henüz 30 yaşındayım, sevmek ve sevilmek istiyorum, güzel duyguların varlığına inanıyor ve şuan karşılıklı yaşıyoruz. Elbette ki ben önce bir Anneyim, kızıma zarar geleceği bütün ihtimalleri düşünüp, ona göre hareket ediyorum. İkinci bir eşi asla düşünmüyordum, maddi sıkıntım yok, kendim çalışıp kendi ayakları üzerinde duran biriyim.bence sıkıntılı ya. çünkü sizin bir kızınız onun ergen bir oğlu var. bütün yaz sizde kalacak çocuk (burayı yadırgamıyorum sizden önce evlat gelir) kızınız ya rahat edemezse. abi-kardeş ilişkisi oluşmazsa??
ben sanırım böyle bir riske girmezdim. sonuçta evlatlarımız her şeyden önce gelir.
Çocuklarımız ile nasıl ilişki kuracağımızı şaşırır olduk:)))Benim kızım da babasına çok düşkün. Babası ne derse yapıyor nerdeyse. Şimdi şimdi biraz azalttim. Bunları niye anlatıyorum. Ben bile nasıl davranacagimi bilmiyorum bazen de ondan:)) babası evdeyken veya beraber disardayken kızım çarpı beş şımarık oluyor.
4 yıllık bir evlilikte 3,5 yasında kızınız varsa yeni boşandınız ve evlilik öncesi gebe kaldınız demektir , yani bu koşulda daha bir evliliğin kalıntılarını tam olarak üstünüzden atmadan yeni bir ilişkiye başlamışınız.Merhaba Hanımlar,
Daha önce 4 yıl süren bir evliliğim oldu ve 3,5 yaşında bir kızım var. Kızım benimle birlikte, gündüzleri kreşe gidiyor, hafta sonu ise babası ve babaannesi ile geçiriyor. Düzenli bir hayatımız var kızımla.
Şimdi esas konuya geliyorum; Şuan bir ilişkim var, yaklaşık 8 aydır beraberiz. Çok düzeyli, zengin kültüre sahip, saygılı, anlayışlı, medeni bir adam. Birbirimizi çok seviyoruz. Onun da 8 yaşında bir oğlu var, çok yıllar önce ayrılmış eski eşinden, onlarında çocukları ile bir düzeni var. Okul zamanı oğlu haftaiçi annesinde, haftasonu babasında kalıyor. Yazın haftaiçi babasında, haftasonu annesinde kalıyor.
Buraya kadar sorun yok; biz artık ilişkimizi evliliğe taşımak istiyoruz fakat benim ciddi endişelerim var;
Ebeveynlik anlayışlarımız çok farklı. Onun oğlu da benim kızımda duygusal ve sakin yapıda çocuklar. Oğlu ile birbirlerine inanılmaz düşkünler, oğluna “hayır” demeyi bilmiyor ve bende bu yüzden oğluna nasıl davranacağımı bilemiyorum. Benim kızım ile ilişkileri çok güzel, hatta kızım sık sık sorar , çok güzel vakit geçiriyorlar. Ancak oğlu benden kaçıyor ve yanmda sürekli annesinden bahsediyor, herşeyin farkında ve babasının benden dolayı onu ihmal ettiğini düşünüyormuş.
Yani ; babasına bu kadar düşkün bir çocuk ile nasıl iletişim kuracağım bilmiyorum.
Tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Kendi kızım ile ilgili önlem ve davranışları iyi yönetebiliyoruz şuan bu yüzden, sorunum olan; benim oğluyla ilişkim o yüzden bu konuyu yazdım.O kendi oğluyla sizin ilişkinizi kendi düzenleyecek . Henüz evlenmemişsiniz bir davranışta bulunmak zorunda değilsiniz .
Ayrıca daha çok yeni sayılır 8 ay evlenmek hele de ikinci Evliliği yapmak için çok kısa bir zaman değil mi ?
3,5 yasında bir kızınız var önceliği baskasının oğluna nasıl davranacağım diye düşünmektense kendi kızınız için düşünün .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?