- 6 Temmuz 2023
- 6.335
- 25.290
- 468
Ben kızım küçükken ayrıldım. Aynısını eski eşim de söyledi. Bir beş altı yıl sonra biriyle tanıştım. Ailem de Aynısını dedi evlenme kızın var vs. Kızım iyi anlasmisti. Ama ne olur ne olmaz dedim üç sene görüşüp evlenmedim. Çocuk en son yeter evlenelim dedi ayrıldık. Daha önce evlenmemis düzgün biriydi. Bir tek abim dedi daha iyisini bulamazsın diye. Ben evlenmedim, eski eşim birini buldu üç sene sevgili oldu. O üç sene kızını doğru dürüst aramadı bile. Ayrildi geri aramaya basladi kizimi.Ailem torun bakmaya başka şehre oğullarının yanına gidip kaldılar baya seneler o dönem. Eski sevgilim de evlendi. Kadının çocuğu varmış mis gibi geciniyorlar. Çocuk baba diyormus. Hayatları mükemmel gidiyor Allah daha iyi yapsın. Bir de çocukları oldu.
Benim kızım da büyüdü. Artık arkadaş vs benimle pek alakası kalmadı. Zaten üniversite ayrı ev derken seneye ayriliyoruz kızımla ayrı ayrı cikacakmis.
Ben de işte akşam 10 da buraya giriyorum elimde çay. Birazdan kızıma dondurma goturucem. Seneye o da olmayacak artık oturur elimde dondurma aşkı memnu izlerim.
İçinizde ne burukluk vardır şimdi ya ah be