• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik planım ve kızım

İnanılmaz agresif yanıtlar veriyorsunuz. Okuduğumu anlayabiliyorum merak etmeyin.
Yalnızca başımdan geçen olaylar neticesinde bir yorum yapmaya çalışıyorum. Herkesin fikri ayrı. İyi akşamlar dilerim.
Bence okuduğunuzu anlamıyorsunuz
Uzgunum ama, cok ozur diliyorum hatta "cahilce" konusuyorsunuz.
Insanlar kötüdür ve bunun cinsiyeti yoktur.
Herkes her kötülüğü yapabilir.
yapilan kötülükleri istatistiklere vurmamiz, "oranlara bakalim hangi cins daha cok tehlikeli" demenizi muthis bir hayretle okudum.
Colugunuz cocugunuz var ise lutfen onlara her iki cinsede ayni mesafede yaklasmasini, birine daha fazla guven duymasini asilamayin.
Kadinsa zarar gelmez diyip arabasina binmesin mesela!

Aynen canım ben dünyadan bi haber yaşıyorum, benim gördüklerimin yarısını bile görsen yazdıklarından utanırdın
siz yazdiklarimdan ders cikarin en iyisi ve daha Genis acidan bakmaya, dusunmeye ve her olasiligin tehlikeli olabilcegine inanin.
KÖTÜLÜĞÜN DISISI ERKEGI YOK.

Vala hiç öle konuşmasın esin!!! bende ayrıldım kızım o zaman 2 yaşındaydı kimsem olmadığı için kızım mecbur ondaydi evlendi üvey analık etmediği kalmamış görümce demişti tabi biz gizli saklı konuşuyorduk görümceyle kredi çektim kızımı aldım allha şükür ve kızım babasıyla konuşmak bile istemiyor hatırlıyor herseyi uzman yardımı aldık ve ben 3 yıldır 2.evliligim kızıma babalık yapıyor bağırdığını bile duymadım bazen ben diyorum biraz sen kız dinlemiyor.... Ve gerçekten evleneceğin insanı çok iyi seçmek gerek

Arkadaşlar ben 5 yıl önce anlaşmalı ayrıldım ,
eski eşimle çocuklar sebebiyle seviyeli , güzel bir iletişimimiz var , çocuklarla birlikte yemeğe gideriz, özel günlerde biraraya geliriz vs. fazla uzatmak istemiyorum konuyu. Oğlum büyük, 9 yaşında kızım var, babası eğer ben evlenirsem kızımı benden kesinlikle alacağını söylüyor, kızım yabancı bir adamla aynı evde yaşayamaz diyor. Bu konuda tavrı kesin ve net , her türlü uğraşırım seninle kızımı alırım diyor. Kendisi evli değil ama evlenebilir belki.
Hal böyle olunca da hayatıma kimseyi alamıyorum. 40 yaşındayım ve hayat akıp gidiyor, ben de mutlu olmayı hak ediyorum .
Benimle aynı durumu yaşayan ya da fikir vermek isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
Konu başlığınız "ikinci evlilik planım ve kızım". Bu durumda halihazırda bir ilişkiniz ve evlilik planınız var gibi anlaşılıyor.

Bir aday var mı şu an ?

Evet varlar. Daha tehlikeliler. Bir erkekten ne gelecek kestirir ona göre davranırsın. Ama kadına güvenirsin ve o sonsuz güven felaketin olabilir.
Küçücük bir çocuk bi erkekten ne gelecek kestiremez, bunu hesap edip yolunu çizecek olan annedir. Burada bir üye 2. Evliliğini yapmış aile apartmanında kayın ailesinden anahtarı almış benim kızım var kimsede anahtar istemiyorum diyerek(bekar kayınlar kuzenler vs varmış) bu hassasiyeti bi anne olaral göstermiş ve çizgisini çekmiş, bunu yapamayan bir sürü kadın var. Ben ortaokuldan bir vaka aldım aynı vakayı 3. Alışımdı kız sürekli derste wc izni istiyor altına kaçırıyor ve o an durduğu yerde kıpırdayamıyor, öğretmenler aileyi övüyor kız çok sessiz,içine kapanık en son herkesi çıkarttım ve açıkca sordum bana anlattı banyoda defalarca tecavüze uğramış hemde uzun zamandır annem bana inanmaz beni kurtarın diye ağladı sarıldı ben asla bunu unutmam unutamam o kızı, buna benzer nicelerini gördüm burada kimsenin taciz konusunda erkek güzellemesini kaldıramam kabulde edemem asla.

Bence okuduğunuzu anlamıyorsunuz
Uzgunum ama, cok ozur diliyorum hatta "cahilce" konusuyorsunuz.
Insanlar kötüdür ve bunun cinsiyeti yoktur.
Herkes her kötülüğü yapabilir.
yapilan kötülükleri istatistiklere vurmamiz, "oranlara bakalim hangi cins daha cok tehlikeli" demenizi muthis bir hayretle okudum.
Colugunuz cocugunuz var ise lutfen onlara her iki cinsede ayni mesafede yaklasmasini, birine daha fazla guven duymasini asilamayin.
Kadinsa zarar gelmez diyip arabasina binmesin mesela!
Hala agresif yanıtlar vermeye devam ediyorsunuz. Birinin sizden farklı düşünmesine tahammül edemiyorsanız insanların yorumlarını okumamanızı tavsiye ederim.
Oranlardan bahseden ben değilim. Ayrıca önceki cevaplarımdan birinde "Baba da erkek bir bireyle evlenmeyecekse problemin çok büyüyeceğini düşünmüyorum. Evet üvey anne de gayet büyük bir sorun olabiliyor bazen" demiştim. Tekrar iyi akşamlar dilerim.

Sattığı kim oluyo peki kadınlar mı erkekler mi? Küçük kızlara ilgi duyan kimler ?
Bakin hala kucuk kızlara diyip sadece kiz cocuklarinin tehlikede oldugunu sanıyorsunuz, kac mesajdir anlattiklarimi anliyorum dediginiz halde ilerleyemiyoruz.
Kiz/erkek cocugu ayrimi yok diyorum.
COCUKLARA ilgi duyanlar pedofilidir ve pedofilinin de kadini/erkegi yoktur.

Hala agresif yanıtlar vermeye devam ediyorsunuz. Birinin sizden farklı düşünmesine tahammül edemiyorsanız insanların yorumlarını okumamanızı tavsiye ederim.
Oranlardan bahseden ben değilim. Ayrıca önceki cevaplarımdan birinde "Baba da erkek bir bireyle evlenmeyecekse problemin çok büyüyeceğini düşünmüyorum. Evet üvey anne de gayet büyük bir sorun olabiliyor bazen" demiştim. Tekrar iyi akşamlar dilerim.
farkli dusuncelere saygim var lakin sizinki farkli değil yanlış dusunce.
Iyi aksamlar.

kadinlar sapik olamaz mi?
Size suraya bin tane haber bulur atarim da, neyse.
kadinla ne sorunu olabilir diyen biri icin fazla ugrasmamaliyim sanırım.
Evet haklısın bende hatırlıyorum kanseride falan olmuştu üvey anne kızı dövüp oğlan çocuğuna değişik olaylar işte yani erkeği kadını yok evleneceğin insan çok onemli

Bakin hala kucuk kızlara diyip sadece kiz cocuklarinin tehlikede oldugunu sanıyorsunuz, kac mesajdir anlattiklarimi anliyorum dediginiz halde ilerleyemiyoruz.
Kiz/erkek cocugu ayrimi yok diyorum.
cocuklara ilgi duyanlar pedofilidir ve pedofilinin de kadini/erkegi yoktur.
Tamam hanımefendi en modern ve bilgili olan sizsiniz. Biz cahil kesim dar kalıp düşünüyoruz. İyi akşamlar

Küçücük bir çocuk bi erkekten ne gelecek kestiremez, bunu hesap edip yolunu çizecek olan annedir. Burada bir üye 2. Evliliğini yapmış aile apartmanında kayın ailesinden anahtarı almış benim kızım var kimsede anahtar istemiyorum diyerek(bekar kayınlar kuzenler vs varmış) bu hassasiyeti bi anne olaral göstermiş ve çizgisini çekmiş, bunu yapamayan bir sürü kadın var. Ben ortaokuldan bir vaka aldım aynı vakayı 3. Alışımdı kız sürekli derste wc izni istiyor altına kaçırıyor ve o an durduğu yerde kıpırdayamıyor, öğretmenler aileyi övüyor kız çok sessiz,içine kapanık en son herkesi çıkarttım ve açıkca sordum bana anlattı banyoda defalarca tecavüze uğramış hemde uzun zamandır annem bana inanmaz beni kurtarın diye ağladı sarıldı ben asla bunu unutmam unutamam o kızı, buna benzer nicelerini gördüm burada kimsenin taciz konusunda erkek güzellemesini kaldıramam kabulde edemem asla.
Anlıyorum ama risk iki cinste de eşit, eskiden kocalarının aklına girip 50 yaşında paralı adamlarla evlendirirlerdi üvey kızlarını, şimdi öyle bir salak bulamıyorlar afedersiniz, başka yoldan kullanıyorlar. Kadın yapamazsa ailesindeki bir adamın zararı dokunabiliyor böyle olaylar da çok var. Erkek güzelleyen yok risk her yerde var diyoruz.

E noldu sonra o kıza?

Anlıyorum ama risk iki cinste de eşit, eskiden kocalarının aklına girip 50 yaşında paralı adamlarla evlendirirlerdi üvey kızlarını, şimdi öyle bir salak bulamıyorlar afedersiniz, başka yoldan kullanıyorlar. Kadın yapamazsa ailesindeki bir adamın zararı dokunabiliyor böyle olaylar da çok var. Erkek güzelleyen yok risk her yerde var diyoruz.

E noldu sonra o kıza?
Yok zaten siz güzellemediniz başka bir üyeye cevaben dedim onu. Hastaneye götürdük orada muayene sonucu onaylandı ve devlet korumasına verildi aileden tutun öğretmenlere kadar soruşturma açıldı, ayrıca kekemeydi bunuda ihmal saydılar. Vakayı biz aldığımız andan itibaren çocuğa yaklaşamadılar (hastanede güvenlik ve polis direk müdahelede etti yoldayken bildirdik)

O isler oyle ben alirim deyince oluyormu kiz 9 yasinda onunda fikrini sorarlar kafasina gore alamaz zaten atip tutuyor gibi geldi hayatinizi bosuna ertelemeyin sonra pisman olursunuz

Yok zaten siz güzellemediniz başka bir üyeye cevaben dedim onu. Hastaneye götürdük orada muayene sonucu onaylandı ve devlet korumasına verildi aileden tutun öğretmenlere kadar soruşturma açıldı, ayrıca kekemeydi bunuda ihmal saydılar. Vakayı biz aldığımız andan itibaren çocuğa yaklaşamadılar (hastanede güvenlik ve polis direk müdahelede etti yoldayken bildirdik)
Umarım şu an iyi bir hayatı vardır. Akşam akşam içim sıyrıldı.

Erkekleri sabah akşam gömelim, kadınlara güvenelim iyi hoş. Bu orta ve uzun vadede yine erkeğe yarar. Erkek dilediği kadını takar koluna hepsi ile çocuğunu muhatap etme hakkını kendinde görür; kadın da kılı kırk yarar, böyle boşadığı herifle yüzgöz olur birini binbir elekten geçirip artık evlenmek isteyince. Kadın eski eşin manitaları ile çocuğunun muhatap olmasını istemezse kıskanç, unutamamış, adamda hala gözü var olur ama erkek aynısını yapınca adam çocuğunu düşünüyor olur. Bunu da düşünüp ekmeklerine yağ sürmemeliyiz bence.

Umarım şu an iyi bir hayatı vardır. Akşam akşam içim sıyrıldı.

Erkekleri sabah akşam gömelim, kadınlara güvenelim iyi hoş. Bu orta ve uzun vadede yine erkeğe yarar. Erkek dilediği kadını takar koluna hepsi ile çocuğunu muhatap etme hakkını kendinde görür; kadın da kılı kırk yarar, böyle boşadığı herifle yüzgöz olur birini binbir elekten geçirip artık evlenmek isteyince. Kadın eski eşin manitaları ile çocuğunun muhatap olmasını istemezse kıskanç, unutamamış, adamda hala gözü var olur ama erkek aynısını yapınca adam çocuğunu düşünüyor olur. Bunu da düşünüp ekmeklerine yağ sürmemeliyiz bence.
Ben bu konuda mesleki deformasyon yaşıyorum bunu kabul ediyorum çünkü dümdüz duramadım çok etkilendim içime oturdu sonrasında ne oldu takip ettim bu yüzden normalin üstü bi hassasiyet gelişti en basidinden okuldan karın ağrısı mide bulantısı gibi basit vakalarda bile seni üzen bir durum oldu mu, ailen öğretmenlerin moralini bozacak bir davranışta bulundu mu bunu soruyoruz çünkü çıkıyor işte nefret ettik ama çıkıyor.
Konu sahibi zaten kendi hayatını bi noktada yaşamalı sadece seçerken daha ince elemeli (bence) eski kocayla bu derece samimi olmamalı anlatmamalı özelini. Bu konuyu paylaşacağı tek kişi çocukları. Kızı kendisi ben babamla yaşayacam derse zaten babaya verilme durumu olabilir aksi durumda alamaz kızını.

Ben kızım küçükken ayrıldım. Aynısını eski eşim de söyledi. Bir beş altı yıl sonra biriyle tanıştım. Ailem de Aynısını dedi evlenme kızın var vs. Kızım iyi anlasmisti. Ama ne olur ne olmaz dedim üç sene görüşüp evlenmedim. Çocuk en son yeter evlenelim dedi ayrıldık. Daha önce evlenmemis düzgün biriydi. Bir tek abim dedi daha iyisini bulamazsın diye. Ben evlenmedim, eski eşim birini buldu üç sene sevgili oldu. O üç sene kızını doğru dürüst aramadı bile. Ayrildi geri aramaya basladi kizimi.Ailem torun bakmaya başka şehre oğullarının yanına gidip kaldılar baya seneler o dönem. Eski sevgilim de evlendi. Kadının çocuğu varmış mis gibi geciniyorlar. Çocuk baba diyormus. Hayatları mükemmel gidiyor Allah daha iyi yapsın. Bir de çocukları oldu.

Benim kızım da büyüdü. Artık arkadaş vs benimle pek alakası kalmadı. Zaten üniversite ayrı ev derken seneye ayriliyoruz kızımla ayrı ayrı cikacakmis.

Ben de işte akşam 10 da buraya giriyorum elimde çay. Birazdan kızıma dondurma goturucem. Seneye o da olmayacak artık oturur elimde dondurma aşkı memnu izlerim.

Babası bir kadınla evlenecekse kızıyla ne gibi sorun olacak? Bazen saçmalıyosunuz. Kızı elin adamıyla onun bir sürü erkek akrabasıyla yaşamak zorunda mı ? Anne bi aşk masalı yaşayacak diye evde banyo yaparken kapı kilitleyecek belki don sütyen gezemeyecek “kendi evinde”
E ne yapsın bu kadın hiç sevmesin mi sevilmesin mi ya😵‍💫🥹
Yalnızlık Allaha mahsus, kızını evlendirince mi birini bulacak yaş kaç olacak? Giden zamanı kim tutacak🥹

Back
X