- 8 Mart 2019
- 7.471
- 36.242
- 548
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babası bir kadınla evlenecekse kızıyla ne gibi sorun olacak? Bazen saçmalıyosunuz. Kızı elin adamıyla onun bir sürü erkek akrabasıyla yaşamak zorunda mı ? Anne bi aşk masalı yaşayacak diye evde banyo yaparken kapı kilitleyecek belki don sütyen gezemeyecek “kendi evinde”Evlenir ve kizini kimseye vermesi gerekmez.
Zaten hicbir hakim de, aa sen evleniyorsun o zaman senden cocugunu aliyoruz demez.
Babasi da evlenirse ne olacak? Sizin mantiginiza gore cocugu yurda mi verecekler?
kadinlar sapik olamaz mi?Babası bir kadınla evlenecekse kızıyla ne gibi sorun olacak? Bazen saçmalıyosunuz. Kızı elin adamıyla onun bir sürü erkek akrabasıyla yaşamak zorunda mı ? Anne bi aşk masalı yaşayacak diye evde banyo yaparken kapı kilitleyecek belki don sütyen gezemeyecek “kendi evinde”
Siz de haklısınız eski eş de haklıArkadaşlar ben 5 yıl önce anlaşmalı ayrıldım ,
eski eşimle çocuklar sebebiyle seviyeli , güzel bir iletişimimiz var , çocuklarla birlikte yemeğe gideriz, özel günlerde biraraya geliriz vs. fazla uzatmak istemiyorum konuyu. Oğlum büyük, 9 yaşında kızım var, babası eğer ben evlenirsem kızımı benden kesinlikle alacağını söylüyor, kızım yabancı bir adamla aynı evde yaşayamaz diyor. Bu konuda tavrı kesin ve net , her türlü uğraşırım seninle kızımı alırım diyor. Kendisi evli değil ama evlenebilir belki.
Hal böyle olunca da hayatıma kimseyi alamıyorum. 40 yaşındayım ve hayat akıp gidiyor, ben de mutlu olmayı hak ediyorum .
Benimle aynı durumu yaşayan ya da fikir vermek isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
Hanımefendi ben hakim kesin çocuğu babaya verir falan mı dedim? Eski eşinin endişelerinin gayet yerinde olduğunu düşündüğümü ve hak verdiğimi söyledim.Evlenir ve kizini kimseye vermesi gerekmez.
Zaten hicbir hakim de, aa sen evleniyorsun o zaman senden cocugunu aliyoruz demez.
Babasi da evlenirse ne olacak? Sizin mantiginiza gore cocugu yurda mi verecekler?
Evet atın ,kadınların erkek/ kız çocuğu tacizi ile üvey babadan hamile kalan kız çocuklarını oranlayalım? Nerede ne kafalarda yaşıyosunuz anlamıyorum.kadinlar sapik olamaz mi?
Size suraya bin tane haber bulur atarim da, neyse.
kadinla ne sorunu olabilir diyen biri icin fazla ugrasmamaliyim sanırım.
Size yazan üye sapık kadınlarında çok olduğunu yazmış bana şaka gibi biri gerçektenHanımefendi ben hakim kesin çocuğu babaya verir falan mı dedim? Eski eşinin endişelerinin gayet yerinde olduğunu düşündüğümü ve hak verdiğimi söyledim.
Baba da erkek bir bireyle evlenmeyecekse problemin çok büyüyeceğini düşünmüyorum. Evet üvey anne de gayet büyük bir sorun olabiliyor bazen ama çocukluğunda 2 erkek aile bireyinin istismarına uğramış bir kadın olarak kız çocuğunun yaşayacağı psikolojiyi bildiğim için bu duruma önlem alınması gerektiğini düşünüyorum.
Benim anne babamın da sürekli ayrıl barış ilişkileri vardı ve annemin bir erkekle görüşüp bizi tanıştırdığını anımsıyorum ve inanılmaz rahatsız hissettiğimi de biliyorum. Hiçbir çocuğun bunları yaşamasını da istemiyorum.
Kadin erkek fark etmez, her iki cinste SAPIK cikabilir, anlamiyor musunuz?Hanımefendi ben hakim kesin çocuğu babaya verir falan mı dedim? Eski eşinin endişelerinin gayet yerinde olduğunu düşündüğümü ve hak verdiğimi söyledim.
Baba da erkek bir bireyle evlenmeyecekse problemin çok büyüyeceğini düşünmüyorum. Evet üvey anne de gayet büyük bir sorun olabiliyor bazen ama çocukluğunda 2 erkek aile bireyinin istismarına uğramış bir kadın olarak kız çocuğunun yaşayacağı psikolojiyi bildiğim için bu duruma önlem alınması gerektiğini düşünüyorum.
Benim anne babamın da sürekli ayrıl barış ilişkileri vardı ve annemin bir erkekle görüşüp bizi tanıştırdığını anımsıyorum ve inanılmaz rahatsız hissettiğimi de biliyorum. Hiçbir çocuğun bunları yaşamasını da istemiyorum.
Evet çok zor gerçekten. ilk boşandığım yıllarda asla hayatıma birini alamam , ikinci evlilik düşünmem diyordum ama zamanla fikirlerim değişti. Ben de mutlu olmak istiyorum ve hayat akıp gidiyor.Siz de haklısınız eski eş de haklıçok zor bir durum gerçekten. Çocuk doğururken aldığımız çok büyük risklerden biri de bu. Çocuğun güvenliğini sağlamak.
Erkek diye daha tehlikeli diye bir durum var işte hanımefendi kafasınızı gömdüğünüz kumdan çıkartırsanız görürsünüz zira ben kadın tarafından taciz edildi diye bileklerini kesen bir erkek görmedim.Kadin erkek fark etmez, her iki cinste SAPIK cikabilir, anlamiyor musunuz?
Yani su yazdigim cümleyi okuyup anlamiyor musunuz sahiden?
tekrar yazayim; kadin da, erkek de sapik olabilir, iki cinste ayni sapikliklari yapabilir.
Konu bu kadar?
Erkek diye daha cok tehlikeli, kadin diye tehlikesiz diye bir sey yok.
Bu isin kiz/erkek cocugu da yok.
Erkekler erkek cocuklarina da kötülük yapabilir, kadinlar kiz cocuklara da kötülük yapabilir.
Bunun ayrimi yok.
Lutfen anlayana kadar okuyun mesajimi.
Anneden çocuk almak o kadar kolay bir şey değil. Ha deyince çocuk mocuk alamaz. Biriyle evlenmeniz çocuğu hakimin dilekçeyi görür görmez velayeti babaya vermesine sebep olmaz. O uğraşırımlar alırımlar ederimler boş laf. Şu saatten sonra rahata alışmış adam nerdeyse ergen olacak bir kız çocuğunun sorumluluğunu alamaz. Gözü yemez.Arkadaşlar ben 5 yıl önce anlaşmalı ayrıldım ,
eski eşimle çocuklar sebebiyle seviyeli , güzel bir iletişimimiz var , çocuklarla birlikte yemeğe gideriz, özel günlerde biraraya geliriz vs. fazla uzatmak istemiyorum konuyu. Oğlum büyük, 9 yaşında kızım var, babası eğer ben evlenirsem kızımı benden kesinlikle alacağını söylüyor, kızım yabancı bir adamla aynı evde yaşayamaz diyor. Bu konuda tavrı kesin ve net , her türlü uğraşırım seninle kızımı alırım diyor. Kendisi evli değil ama evlenebilir belki.
Hal böyle olunca da hayatıma kimseyi alamıyorum. 40 yaşındayım ve hayat akıp gidiyor, ben de mutlu olmayı hak ediyorum .
Benimle aynı durumu yaşayan ya da fikir vermek isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
Evet maalesef sapik kadinlar da cok, bu tartismaya acik bir konu değil ki tartisalim?Size yazan üye sapık kadınlarında çok olduğunu yazmış bana şaka gibi biri gerçekten![]()
Evet varlar. Daha tehlikeliler. Bir erkekten ne gelecek kestirir ona göre davranırsın. Ama kadına güvenirsin ve o sonsuz güven felaketin olabilir.Size yazan üye sapık kadınlarında çok olduğunu yazmış bana şaka gibi biri gerçekten![]()
penisi var diye mi tehlikeli?Erkek diye daha tehlikeli diye bir durum var işte hanımefendi kafasınızı gömdüğünüz kumdan çıkartırsanız görürsünüz zira ben kadın tarafından taciz edildi diye bileklerini kesen bir erkek görmedim.
İnanılmaz agresif yanıtlar veriyorsunuz. Okuduğumu anlayabiliyorum merak etmeyin.Kadin erkek fark etmez, her iki cinste SAPIK cikabilir, anlamiyor musunuz?
Yani su yazdigim cümleyi okuyup anlamiyor musunuz sahiden?
tekrar yazayim; kadin da, erkek de sapik olabilir, iki cinste ayni sapikliklari yapabilir.
Konu bu kadar?
Erkek diye daha cok tehlikeli, kadin diye tehlikesiz diye bir sey yok.
Bu isin kiz/erkek cocugu da yok.
Erkekler erkek cocuklarina da kötülük yapabilir, kadinlar kiz cocuklara da kötülük yapabilir.
Bunun ayrimi yok.
Lutfen anlayana kadar okuyun mesajimi.
Aynen canım ben dünyadan bi haber yaşıyorum, benim gördüklerimin yarısını bile görsen yazdıklarından utanırdınEvet maalesef sapik kadinlar da cok, bu tartismaya acik bir konu değil ki tartisalim?
Olsa sabaha kadar tartisalim ama degil, maalesef.
neyse beni anlamamaniza sasirmiyorum, sizin gibi dunyadan bir haber insanlar da o kadar cok ki, bu kadar basit bir seye bile sasiriyorlar.