- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
-
Evet imam nikahi yapildi cok şükür esim de istiyor benden daha hevesli aslindaTabi gelinlik giymek hakkin. Imam nikahimi yapildi sadece zamaninda? " Esim" deyince o geldi aklima. Yoksa sevgilimisiniz?
Eger imam nikahi olmussa 1 yildan sonra nerden cikti bu dugun meraki? Esin istiyormu bi dugun?
Evet imam nikahi yapildi cok şükür esim de istiyor benden daha hevesli aslinda
Imam nikahiyla 1 yıldır beraber yaşadığınızı neticede eş dost akraba biliyor. Birden düğüne davet etmek garip olmaz mi? Bana bi değişik geldi. Bence normal belediye dairesinde kıyılan nikah yapın, hem eşi dostu davet etmeye mantıklı bir sebep, hem de gonlunuzce gelinlik giyersiniz bence
Siz istedikten sonra neden olmasın, elalem ne diyecek, benim hiç aklıma gelmez valla, niye ikinci evlilikte düğün yapmış gelinlik giymiş hiç düşünmemiştim. Bence gayet normal . Bana sadece yaşlı teyzelerin (tabi onların tercihi saygı duymak lazım) evlendiği zaman düğün yapıp gelinlik giymesi tuhaf gelirKizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?