Ikinci evlilik ve gelin olmak

Vanilyalikahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
435
301
53
Kizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.

Bu insanın isteği ile alakalı. Biz ne dersek boş. Düğün istiyorsan yap, istemiyorsan yapma. Benim ilk evliliğim ve ben düğün istemedim nikah oldu sadece..

Ama dersen ki ikinci evlilik vs vs ne alaka canım. Boşver elalemin ne düşündüğünü ayabı falan içinde ki isteğe bak sen.

Insanlar soyleyecekler eminim ama yapmazsam da ben uzulecegim o yuzden en guzeli sanirim hepsini kulak ardı etmek. Haklisiniz...

Imam nikahiyla 1 yıldır beraber yaşadığınızı neticede eş dost akraba biliyor. Birden düğüne davet etmek garip olmaz mi? Bana bi değişik geldi. Bence normal belediye dairesinde kıyılan nikah yapın, hem eşi dostu davet etmeye mantıklı bir sebep, hem de gonlunuzce gelinlik giyersiniz bence

Evet imam nikahi yapildi cok şükür esim de istiyor benden daha hevesli aslinda

O zmn olasi. Ben olsam yapardim galiba.
Insan bi senlik, bi ozel gun, ozel resimler istiyor. Kuzenim koyden yurtdisina gelip evlendiginde ozel fotografci ne bilmiyordu. Dugun oldu ve 2 yada 3 ay sonra tekrar gelinligini giydi esini ikna edip. Tekrar basi yapildi ve suslendi, sirf dugun fotografi icin tekrar gelinlik giydi.
Bi fotograf karesi icin o kdr hazirlik tekrarlanmissa gelinlik giyilmisse, bi dugun gorelim diye gelinlik giymek tabikide normaldir.

Bence bu fikir daha olasi dogrusu.
Siz yine gelinliginizi giymis olursunuz. Yok kutlamada isterim diyorsaniz pek fazla abartmadan yakin es dost arasi bi kutlama olabilir. Cunku kocaman bi dugun merasimi banada bi abes geldi 1 seneden sonra.

Oyyy canım bnm gülümseyerek okudum valla.. Çok masum geldi bana. :)
Giy gelinlipini
Yak kınanı
Telinle duvağınla evlen. Sn ne bakıyon elaleme :)

Siz istedikten sonra neden olmasın, elalem ne diyecek, benim hiç aklıma gelmez valla, niye ikinci evlilikte düğün yapmış gelinlik giymiş hiç düşünmemiştim. Bence gayet normal . Bana sadece yaşlı teyzelerin (tabi onların tercihi saygı duymak lazım) evlendiği zaman düğün yapıp gelinlik giymesi tuhaf gelir

Canım ben de senin gibi ikinci evliliğimi yapacağım. Ben düğün istemiyorum zaten ilk evliliğimde olsa istemezdim şimdiki aklımla. Ama gelinlik de giymek istiyorum. İlk evliliğimde kendi gelinliğimi seçememiştim bir tanıdığın gelinliğini getirmişlerdi onu giydim. Geçen hafta moda evine gittim gelinlik seçmek için ama üstüme giyince gelinliği içinde hiç rahat edemedim. Şimdi kararım değişti daha rahat nikaha uygun bir uzun gelinlik gibi nikah elbisesi giymeye karar verdim.
Sen de içinde kaldıysa giy derim. Düğün konusu da senin bileceğin iş. Kimseyi takma istiyorsan yap.

Düğününü de yap gelinliğini de giy.
Burada bile large hayat falan diyenler olmuş, kime göre neye göre?
Dar kafalara large gelir.
Yurtdışında insanlar torun torba sahibiyken düğün yapıyor, gelinlik giyiyor.
Mutluluğunuz için yadırgamalı konuşacak insanlar da fesat insanlardır itibar etmeyin sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…