Ikinci evlilik ve gelin olmak

Neden olmasın.
Hayallerinde varsa ve yapabiliyorsan, doğruluğu yanlışlığına takılma ki, gelinlik giymeyi her kadın hakeder. Çocuklar kız erkekse damatlık gelinlik giydirin yanınızda patır patır gezsinler..

yap hemde en güzelinden. kim ne derse desin. tabi maddi durumunuz neye yetiyorsa ona güzel en gzüzeli. :)
ayrıca o diyeceklerin kızları 2. ciye evlenecek olsalar inan senden benden daha daha buyuk dugun yaparlar...
hayırlsı olsun...

kime ne sen istedin yap tabi elalem ne der diye düsünürsen 50 farklı sey derler

Tabi ki içinizden ne geliyorsa onu yapın....

Gelinlik hiç giymemişsiniz, her kadın gelinlik giymek ister. Ben 2.kez evlenirsem yine giyicem gelinlik meselaaa
Bir tek düğün yapmam kokteyli sade bir nikah olur

elalem ne derden sanane ne bir daha mı dünyaya geleceksin

Küçüçük yerde Hep birlikte yaşamaya çekinmeyip düğün derneğe mi çekiniyorsunuz. Elalem diyeceğini diyordur zaten

Ya tabi ki olur keyfine bak. Canın ne istiyorsa yap hevesini al, elalemin lafına bakma.

Laf söyleyenlere kınadığını zi yaşamadan olmezmissiniz ona göre konusunda de.
Nikahsız yaşamayı kınamıyorum; iki taraf da bekarsa normaldir.

Ikinci evlilikte gelinlik giymek istemek de bir tercihtir. (Bana göre ilki bile gereksiz, kendini prenses sanınca bir şey olmuyor)

Elalemi gelinlik konusunda kafaya takip, 1 yıl nikahsız yaşamayı takmamak ise gerçekten ilginç! Dikkatimi çeken bu kalın detay.

Bende ayni durumdayim.. sevgilime dugun istemiyorum diyorum, dugun mecbur diyor, cunku kendisi daha once hic evlenmedi.. kina yapmam diyorum, kinayada mecbur diyor.. ama bazen dusunuyorumda ilk evliligimde nikah kiyafetimi bile kendim almistim, hatta nikah ucretini bile kendim odedim, salaklik bende iste, megerse karsimdakiler o kadar berbat insanlarmiski, nikahtan onceki raporlarin bile sahtesini cikardilar.. ay neler yasamisim diyorum daha neler neler.. her neyse istedigim gelinligi giyememistim.. Insallah bu kez hersey gonlume gore olur.. bazen diyorum acaba tekrar ayni seyleri yasayacakmiyim, sevgilim ve ailesidemi bana ayni seyleri yapacak.. ama hissediyorum bu kez hersey guzel olacak Insallah..

resmen boşanmamış bile daha pes
Ayri yasamiyorlar mi sonucta?
Dava yillarca surse yillarca yalniz kalmak gibi bir zorunlulugu yok ki. Elbette hayatina birileri girecek:)

( Burasi sana degil @benefitss )
Ayrica kk'da bosanma surecindeki esimin sevgilisi var deyince "adam 10 yil davayi mi beklesin" denir, kadin bosanmadan sevgili yapinca "daha bosanmamissin bile bu ne ahlaksizlik."

Bu cifte standardi kadin dusmanligini birakin lutfen.

Hatta şunu ekleyeyim elalemi boşver de evleneceğin kişi "aşkım yaa zaten 1 senedir birlikte yaşıyoruz ne düğünü " gibi ağzını yaya yaya konuşursa bas tekmeyi. Öyle adamdan hayır gelmez.
Yok aksine o israr etti illaki yapalim dedi. Hatta bir otelde yemekli yapalim dedi ama ben cok masraf olsun istemiyorum evin önünde oynar ziplariz... Hem içimde kalmaz hemde masraf olmaz diye düşünüyorum

1 yıldır küçük bir yerde birlikte yaşıyorsaniz ve bu nikahsız birlikte yaşamaya millet ne der diye düsunmeyip düğün ve gelinlik giyme konusunda milletin ne diyeceğini düşünmeniz bana biraz çelişkili geldi. Elbette hayat sizin hayatınız beni ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…