- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
-
yap hemde en güzelinden. kim ne derse desin. tabi maddi durumunuz neye yetiyorsa ona güzel en gzüzeli. :)Kizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
kime ne sen istedin yap tabi elalem ne der diye düsünürsen 50 farklı sey derlerKizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
elalem ne derden sanane ne bir daha mı dünyaya geleceksinKizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
Küçüçük yerde Hep birlikte yaşamaya çekinmeyip düğün derneğe mi çekiniyorsunuz. Elalem diyeceğini diyordur zatenKizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
Ya tabi ki olur keyfine bak. Canın ne istiyorsa yap hevesini al, elalemin lafına bakma.Kizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
Nikahsız yaşamayı kınamıyorum; iki taraf da bekarsa normaldir.Laf söyleyenlere kınadığını zi yaşamadan olmezmissiniz ona göre konusunda de.
Aysenazcim biraz otede oynarmisin? Havamda degilim.Cimbizlama.Isterse 10 yil birlikte yasar. Sonra kafasina esince de dugun yapar. Ne ilgisi var imamla falan?
Ayri yasamiyorlar mi sonucta?resmen boşanmamış bile daha pes
Yok aksine o israr etti illaki yapalim dedi. Hatta bir otelde yemekli yapalim dedi ama ben cok masraf olsun istemiyorum evin önünde oynar ziplariz... Hem içimde kalmaz hemde masraf olmaz diye düşünüyorumHatta şunu ekleyeyim elalemi boşver de evleneceğin kişi "aşkım yaa zaten 1 senedir birlikte yaşıyoruz ne düğünü " gibi ağzını yaya yaya konuşursa bas tekmeyi. Öyle adamdan hayır gelmez.
Hanimefendi resmen bosandim Allaha şükür kimse kimsenin ne yasadigini bilemez...resmen boşanmamış bile daha pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?