- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.785
- 548
- 36
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
-
Alelem ne der diye yaşıyorsanız hiç yaşamayın bence içinizden ne geçiyorsa yapın benim tanıdığım kınada yaptı düğünde iyiki yapmışım diyorKizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
Kesinlikle bizim insanımız herşeye yorum yaparlar herkes dört dörtlük yaaman sen ne yaparsan yap elalem bişey diyecek sonuçta. onları düşünmeden istediğini yap.
Isterse 10 yil birlikte yasar. Sonra kafasina esince de dugun yapar. Ne ilgisi var imamla falan?Tabi gelinlik giymek hakkin. Imam nikahimi yapildi sadece zamaninda? " Esim" deyince o geldi aklima. Yoksa sevgilimisiniz?
Eger imam nikahi olmussa 1 yildan sonra nerden cikti bu dugun meraki? Esin istiyormu bi dugun?
Küçük yeri büyük yeri yok bu işin. Canınız ne istiyorsa onu yapın. Elalem ne der diye hayallerinizden vazgeçmeyin. Benim çevremde kaç tane ikinci evlilik yapan olduysa hepsi gelinlik giydi bana normal geliyor.Kizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
5. Kere evlensen de bu senin hakkın. Bırak ya elalemi.Kizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
1 yıldır nikahsız yaşayacak kadar özgüvenli iseniz, gelinlik konusunda kimin ne düşündüğünü önemsemeyecek kadar da özgüvenlisiniz demektir.
Aaaa yap yap boşver ya canım millet ne derse desin emin çok da yakisirKizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
Neden ayıp olsun :)Kizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
Niye ayıp olsun ? Elalem ne der diye düşünmen asıl ayıp ! Hayalini kurduğun o gelinliği şimdi giymezsen, bir ömür hayaliyle yaşayacaksın . Elalem derse de iki laf der susar ama sen mutlu olursun . Başkalarına yaşatma hayatını ,kendin yasa ! İkinci bir hayatın olmayacak .neyi nasıl yaşamak istiyorsan yasa ..düşündüğün kişiler kapının dışında ,ıcerde mutlu olmak için kapının dışını umursamayacaksın. ..Kizlar ben ilk eşimden zorlu bir bosanma sureciyle bosandim ve simdi ikinci evliligimi yapmak uzereyim inşallah. Esiminde ikinci evliligi olacak benim cocugum yok fakat eşimin 2 cocugu var biri 13 biri 10 yaşında. Küçük biryerde yaşıyoruz ben hic gelinlik giymedim ilk kez gelinlik giyicem, düğün dernek yapmayi düşünüyorum ama korkuyorum elalem ne der? Bu ayip birsey mi? Eşimle neredeyse 1 yildir birlikte yaşıyoruz cocuklarda benimle birlikte yaşıyor ama hic düğün dernek yapmadığım için cok istiyorum bu yaz insallah olsun diye. Kafamda bir sürü sorular var. Sizce uygun mudur? Fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?