Ikinci evlilik ve gelin olmak

Hayatı ezbere yaşamayın. Yani birileri bişeyleri böyle yapıyor şöyle yapıyor diye siz de öyle yapmak mecburiyetinde değilsiniz. Başkalarının özgürlüğüne ve haklarına müdahale etmediğimiz sürece istediğinizi yapabilirsiniz. Kimseyi de enterese etmez. Eşini ve siz istiyorsanız yaparsınız konuşan da cenin yorduğuyla kalir. Mutluluklar dilerim size

Gelinlik giymek istiyorsan giy tabiki. İlk kez evlenenler gelinlik giyecek diye bir kural yok. Kimseyi de ilgilendirmez ayrıca.

Benim kuzenim de 2. Evliliğini yaptı. Erkek tarafı düğün alışverişine götürmüş, bohça yapmışlar, gelinlik giydirip yemekli düğün yaptılar. Kimsede ağzını açıp tek kelime etmedi.

Nasıl mutlu olacaksınız öyle davranın. Mutluluklar dilerim

Alelem ne der diye yaşıyorsanız hiç yaşamayın bence içinizden ne geçiyorsa yapın benim tanıdığım kınada yaptı düğünde iyiki yapmışım diyor

Tabi gelinlik giymek hakkin. Imam nikahimi yapildi sadece zamaninda? " Esim" deyince o geldi aklima. Yoksa sevgilimisiniz?

Eger imam nikahi olmussa 1 yildan sonra nerden cikti bu dugun meraki? Esin istiyormu bi dugun?
Isterse 10 yil birlikte yasar. Sonra kafasina esince de dugun yapar. Ne ilgisi var imamla falan?

Küçük yeri büyük yeri yok bu işin. Canınız ne istiyorsa onu yapın. Elalem ne der diye hayallerinizden vazgeçmeyin. Benim çevremde kaç tane ikinci evlilik yapan olduysa hepsi gelinlik giydi bana normal geliyor.

5. Kere evlensen de bu senin hakkın. Bırak ya elalemi.

Bu sizin hayatınız siz nasıl istiyorsanız öyle yapın. Yarın öbür gün millet konuşacak başka konu bulur ama sizin içinizde ömür boyu ukte kalır.

Aaaa yap yap boşver ya canım millet ne derse desin emin çok da yakisir

Arkadaşım kaçarak evlenmişti onun çok içinde kaldı 2 çocukla gelinlik giyicem çekim yapılcak dedi başka bi arkadaşı " aaa bekadar ayıp olur mu hiç yakışık almaz dedi "( kendiside hamile olduğu için kaçmış )
O ayıp diyen hatın gelinlik giymekle kalmayıp 3 çocukla düğün yaptı

Boşver sen milleti içinde kalmasın

Neden ayıp olsun :)
Bnm dr ikinci evliliğim
Gelinlik de giydim düğün de yaptım hem de ilkinden daha hevesli

Niye ayıp olsun ? Elalem ne der diye düşünmen asıl ayıp ! Hayalini kurduğun o gelinliği şimdi giymezsen, bir ömür hayaliyle yaşayacaksın . Elalem derse de iki laf der susar ama sen mutlu olursun . Başkalarına yaşatma hayatını ,kendin yasa ! İkinci bir hayatın olmayacak .neyi nasıl yaşamak istiyorsan yasa ..düşündüğün kişiler kapının dışında ,ıcerde mutlu olmak için kapının dışını umursamayacaksın. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…