- 11 Şubat 2011
- 225
- 186
- 103
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
Benim onceki konularimi okuyup anlayanlar zaten neden 1 yil ayni evde yasamak zorunda kaldigimi anlayabilirler fakat bunu anlamayip aaa bosanmadan birlikte yaşamışsın diyenlere sebeplerini yazayim belki de anlarsiniz...
İlk eşimle kagit uzerinde kalan ve beni zorlamayla sadece para yolu olarak kulladigi için bir evliligim oldu.
Ailemle kardeslerimle tehdit edilerek evlendim.
Eski eşim cezaevine girmeden önce beni bir pavyona satmıştı calismak zorundaydim. (Para hicbir zaman denklesmez ve cikma gibi bir lüksüm yoktu.)
Sığınacak hicbir yerim ailem ve param olmadigi için çalıştığım yerin sahipleri polislerle anlasma icinde oldugu için çıkamadım cikamazdim...
Simdiki eşim pavyonun bakkali yada marketi gibi bişey sadece sigara alkol vs ihtiyaclari karsiliyorlar.
Bizim istediklerimizi getirdigi zaman tanıştık pavyona ilk esimin yaptigi borcu kapatip beni çıkardi.
Esimin çocuklarına bakiyordum bana bir ev ayarladi orada kaliyordum aramizda duygusal bir bag olustu zamanla.
Esimin ilk eşi de cocuklarini birakip gitmis cok önceden. Evli degildir.
Bu sure zarfinda bende ilk esimden bosandim. Ve simdi de hem resmi nikah hemde dugun yapmayi planliyoruz...
Simdi cok merak icinde soruyorum hani iddet suresi yok bosanmamissin yok 1 yildir beraber yasamissin diyenlere. Ne yapsaydim pavyonda calissaydim daha mi namuslu olurdum? Yada neredeyse 2 yildir cezaevinde olan adamin cikmasini bekleyip beni baska daha kötü yerlere satmasini mi bekleseydim?
Beraber yaşadım çünkü simdiki eşim bana insan muamelesi yapti. Beraber yaşadım çünkü sevdim. Beraber yaşadım çünkü mecburdum. Allaha şükür şuan icin esim bana ev de araba da aldi kendi adima maddi bir gelecek de hazirladi. Suan mecbur oldugum icin degil sevdiğim icin mutlu oldugum icin ve önüm açıldığı için gelinlik giymek istiyorum... Bu suc mu?
Canım ayrıntı vermene gerek bile yoktu. Senin hayatın, çevre ne dermiş düşünmeden giy gelinliğini at göbeğini