Arkadaslar mrb. Bi bucuk senedir gorustugum insanla evlenmeye karar verdik. Ikimizinde ikinci evliligi onceki evliligi ailesi yuzunden bitmis onunda iki kizi benimde iki kizim var onun cocuklar annede benimkiler benimle kalicak annesi dul ve benimle yasicak sanirim sorun su ki bi hafta icinde gun alicaktik ama bi aydir icime sinmeyen seyler var yeni ev aldik icini yaptirdik ama evin jer yerinde gizli kamera var ve ben bunu sonradan ogrendim sanki bi bucuk yilin sonunda biseyler bana dayatiliyomus gibi hissediyorum siz olsaniz neyapardiiniz kamera olayini sindiremiyorum ailesinden korkuyorum kizlarindan korkuyorum cunku annelerine evimdeki herseyi anlatiyolar
Kizlariyla ilgileniyo gorusuyo kaliyo her turlu destek kadin vermiyo cocuklarini alamiyo yani ama surekli beraber..İki kız çocuğuna babalık edemeyen adamla aynı eve girip kendi cocuklariniza nasıl iyi davranabilecegini umuyorsunuz
Ailesi iki toruna kiymis oğullarını bosandirmis sizi ikigunde harcarlar.
Guvenlik amacli kamera tamamenKamera neden? Anlamadım ben mevzuyu?
Guvenlik amacli daire degil villa yareimci bayanlar geliyo gidiyo mecburi dedi banaGizli kamera neden? Kim izleyecek kayitlari anlayamadim ben konuyu sanirim
Hayir oyle bir sey yok. Yardimcilari gizli kamerayla izleyemezsiniz,suctur ve cezasi vardir. Kamera gorunur sekilde olmali ve yardimcilarin da yazili olarak rizasi alinmalidir kayit alindigina dair.Guvenlik amacli daire degil villa yareimci bayanlar geliyo gidiyo mecburi dedi bana
Degilim isteeeSize soylemeden kameralar takilmis. Kimbilir daha neler bilmiyorsunuz. Kizlari da anasinin gozuymus herseyi annelerine anlattiklarina gorr. Buyuk cesaret sizinkisi. Kendini en onemlisi de kizlarini boylesi bir evliligin icine atmaya hazir misin?
Gercekten kafalari yicem atlatamadim ben bu durumuHayir oyle bir sey yok. Yardimcilari gizli kamerayla izleyemezsiniz,suctur ve cezasi vardir. Kamera gorunur sekilde olmali ve yardimcilarin da yazili olarak rizasi alinmalidir kayit alindigina dair.
Es adayiniz yalanci ve bir seyler ceviriyor. Sapik da olabilir,ya da baska bir amaci olabilir. Inanmayin sakin.
Zengin diye mi kaynana ile yaşamak cazip geldi? Annesi yüzünden bitmiş ilk evliliği farkındasınız demi? Adama 3. Evliliğin yolunu mu açmaya çalışıyorsunuz? Yasak elma daki Halit mi yoksa buGuvenlik amacli daire degil villa yareimci bayanlar geliyo gidiyo mecburi dedi bana
Baslarda boyle bisey yoktu simdi annem 3.4 gunde gelir gider surekli kalmaz diyobence kv ile yasamak cok riskli zaten, olay karisik oda iyice karistirir ortaligi
yani kv kendi evimi var?Baslarda boyle bisey yoktu simdi annem 3.4 gunde gelir gider surekli kalmaz diyo
Size soylemeden kameralar takilmis. Kimbilir daha neler bilmiyorsunuz. Kizlari da anasinin gozuymus herseyi annelerine anlattiklarina gorr. Buyuk cesaret sizinkisi. Kendini en onemlisi de kizlarini boylesi bir evliligin icine atmaya hazir misin?
Evet kendi evi var. Yalniz oldugu icin haftanin 3 gunu 4 gunu kalir diyoyani kv kendi evimi var?
Adamın çocuklarının anasının gözü oldugnu nereden cikardiniz? Konu sahibinin çocukları da bir şey görse duysa yaşasa annesine anlatır.Size soylemeden kameralar takilmis. Kimbilir daha neler bilmiyorsunuz. Kizlari da anasinin gozuymus herseyi annelerine anlattiklarina gorr. Buyuk cesaret sizinkisi. Kendini en onemlisi de kizlarini boylesi bir evliligin icine atmaya hazir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?