Zengin diye mi kaynana ile yaşamak cazip geldi? Annesi yüzünden bitmiş ilk evliliği farkındasınız demi? Adama 3. Evliliğin yolunu mu açmaya çalışıyorsunuz? Yasak elma daki Halit mi yoksa bu
Yalnız olsun nolcak. Haftada 1 2 sız gıdersınjz olur bıter. Nıye gelecek sürekli. Hıc rahat edemezsınEvet kendi evi var. Yalniz oldugu icin haftanin 3 gunu 4 gunu kalir diyo
3 4gün cok fazla. Ben olsam kabul etmezdım
Bazen insanin basireti baglaniyo gozu kor oluyo yorum yaparken lutfen biraz daha nazik olun ailem cevrem arkadaslarim konuyo objektif yaklasmadigi icin derdimi burda paylasmak istedim kirici olmazsaniz sevinirimOlabilir ama burda Sahika annesi galiba. Bazi insanlar ilk tecrübeden akillanmiyor. Ilk evlilik ailesi yüzünden bitmis, simdi o aile ile beraber yasamak istiyor. Birde cocuklar var. Hey Allahim ya
Guvenmeyin. Bir sure gozlemleyin,iyi dusunun ve izleyin. Cocuklarinizi icinde gizli kameralarin oldugu bir evde nasil buyuteceksiniz? Belki adam sapik,belki coluk cocuk izleyecek hic mi dusunmediniz? Hizmetli izlemenin suc oldugunu bilmiyor muydunuz?Gercekten kafalari yicem atlatamadim ben bu durumu
Bazen insanin basireti baglaniyo gozu kor oluyo yorum yaparken lutfen biraz daha nazik olun ailem cevrem arkadaslarim konuyo objektif yaklasmadigi icin derdimi burda paylasmak istedimOlabilir ama burda Sahika annesi galiba. Bazi insanlar ilk tecrübeden akillanmiyor. Ilk evlilik ailesi yüzünden bitmis, simdi o aile ile beraber yasamak istiyor. Birde cocuklar var. Hey Allahim ya
Bilmiyordum suan ogrendimGuvenmeyin. Bir sure gozlemleyin,iyi dusunun ve izleyin. Cocuklarinizi icinde gizli kameralarin oldugu bir evde nasil buyuteceksiniz? Belki adam sapik,belki coluk cocuk izleyecek hic mi dusunmediniz? Hizmetli izlemenin suc oldugunu bilmiyor muydunuz?
Evet bi de yenı evlı olacaklar. Hayır kendı evı dururken nıye gelıyoki. Düşünceli bı ınsan olsa yuvasında mutlu olsunlar der gene gelmezZaten o 3 4 güne 1 haftaya uzatir.bastan böyle söylüyor kacmasin diye. Yoksa anne ne diye 3 4 gün kalip digerlerini yalniz kalabiliyor
Evlenmeye kalkmadim iste ayrildim bitirdim herseyi ailem ailesi araya girdi kaldiricam dedi biseyler biseyler ama icime sinmiyo devam edemiyorummmKamera ne alaka hiç anlamadım
Hadi kendi kafasında bir mantığı olsun ama o zaman size niye haber vermiyor kamerayı? Sorunca ne dedi mesela
Ailesi yüzünden evlilik bitirmiş bir adamla evlenmeye kalkmak büyük cesaret
Demek ki bazı insanlar hiç olgunlaşmıyor deneyimle
Siz zaten bir evlilik yaşamış insansınız. Evlilik nasıl olur biliyorsunuz.
Hala nasıl 2 kızınızı alıp da annesi yüzünden evlilik bitiren biriyle evlenmeye kalkabiliyorsunuz?
E etmeyin zaten.Evlenmeye kalkmadim iste ayrildim bitirdim herseyi ailem ailesi araya girdi kaldiricam dedi biseyler biseyler ama icime sinmiyo devam edemiyorummm
Bazen insanin basireti baglaniyo gozu kor oluyo yorum yaparken lutfen biraz daha nazik olun ailem cevrem arkadaslarim konuyo objektif yaklasmadigi icin derdimi burda paylasmak istedim kirici olmazsaniz sevinirim
Ailem ailesi onun beni birakmamasi ama yurtemiyorum bi ayda 5 kilo verdim .. iki gun once enfelledim her yerden ailesi ailem araya girdi eve geldi bi sekilde konustum ama olmuyo isteAile dagitmis kayinvalide
Eski eslerden 2ser cocuk
Eve bir sey yaptirmadan izin almayan koca
Haftanin yarisini sizde gecirecek kv
Adsmin cocuklarindan da rahatsizsiniz
Icinize sinmemesi...
Sizi ikilemde birakan ne? Devam etme motivasyonunuz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?