İkinci evlilik ve zorluklari

Icime sinmeyen seyler var bunlar simdi ortaya cikiyo cok rahatsizim bu durumdan bi bucuk yildir benim cocuklarimin yaninda oldu ailemin yaninda oldu emeklerini cope atmak istemiyorum ama icime sinmiyo hic bu evlilik olsa bile ben yapamicqgimi biliyorum biseypere goz yumamam maddiyat degil konu bnmde durumum cok iyi meslegim de var calisan ayaklari uzerinde duran bi bayanim sadece guvendim inandim ama bi aydir biseyleri atlatamiyorum kafamda mi buyutuyorum bilmiyorum ama icime sinmiyo

Önceki evliliği ailesi yüzünden bittiyse kv ile birlikte yaşamak konusunda çok cesaretlisiniz.
Evleneceğiniz adam önceki evliliğini ailesi yüzünden bitirmiş. Yuvasına sahip çıkmak yerine sırtını dönmüş, kök ailesini seçmiş demek bu.
Peki ya çocuklarınız? kv olacak şahsın onlara adaletli davranacağından emin misiniz?
Hali hazırda bir düzeniniz varken kendinizle birlikte çocuklarınızı da bir bilinmezliğin içine atıyorsunuz bence.
Kafanızda bu kadar çok soru işareti varken bu evlilik olmalı mı gerçekten.

Yahu bizim evimize de yardımcı geliyor, kamera koysak kimse gelmez. Kamera ancak bebek bakıcılığında ortak alanlara haberli olarak konulur. Bdv’de okuduğum en saçma konulardan. Böyle bir evlilik yapmayı düşünmenize bile hayret ettim. Gizli kameralar, bir evliliği yıkan kayınvalideyle yaşamak neresine yorum yapacağımı şaşırdım.

Zengin diye mi kaynana ile yaşamak cazip geldi? Annesi yüzünden bitmiş ilk evliliği farkındasınız demi? Adama 3. Evliliğin yolunu mu açmaya çalışıyorsunuz? Yasak elma daki Halit mi yoksa bu

Olabilir ama burda Sahika annesi galiba. Bazi insanlar ilk tecrübeden akillanmiyor. Ilk evlilik ailesi yüzünden bitmis, simdi o aile ile beraber yasamak istiyor. Birde cocuklar var. Hey Allahim ya

Olabilir ama burda Sahika annesi galiba. Bazi insanlar ilk tecrübeden akillanmiyor. Ilk evlilik ailesi yüzünden bitmis, simdi o aile ile beraber yasamak istiyor. Birde cocuklar var. Hey Allahim ya
Bazen insanin basireti baglaniyo gozu kor oluyo yorum yaparken lutfen biraz daha nazik olun ailem cevrem arkadaslarim konuyo objektif yaklasmadigi icin derdimi burda paylasmak istedim kirici olmazsaniz sevinirim

Valla benim bile burdan icime sinmedi birseyler, siz nasil icinize sindirdiniz? Emin olmadiginiz bir evlilige adim atmayin, zararin neresinden dönseniz kárdır unutmayin.

Gercekten kafalari yicem atlatamadim ben bu durumu
Guvenmeyin. Bir sure gozlemleyin,iyi dusunun ve izleyin. Cocuklarinizi icinde gizli kameralarin oldugu bir evde nasil buyuteceksiniz? Belki adam sapik,belki coluk cocuk izleyecek hic mi dusunmediniz? Hizmetli izlemenin suc oldugunu bilmiyor muydunuz?

Bazen insanin basireti baglaniyo gozu kor oluyo yorum yaparken lutfen biraz daha nazik olun ailem cevrem arkadaslarim konuyo objektif yaklasmadigi icin derdimi burda paylasmak istedim
Guvenmeyin. Bir sure gozlemleyin,iyi dusunun ve izleyin. Cocuklarinizi icinde gizli kameralarin oldugu bir evde nasil buyuteceksiniz? Belki adam sapik,belki coluk cocuk izleyecek hic mi dusunmediniz? Hizmetli izlemenin suc oldugunu bilmiyor muydunuz?
Bilmiyordum suan ogrendim

Önceki evliliği de kendi evi olmasına rağmen haftada 3-4 gün oğluyla kalan annesi yüzünden bitmiş ama siz baştan kabul ediyorsunuz bunu neden?

Gizli kamera olayı da yanlış başlı başına. 2 tane kızınız var nasıl yaşayacaksiniz o kameralarla evde? Adam sapını mıdır nedir. Evlenmeyin.

Kamera ne alaka hiç anlamadım
Hadi kendi kafasında bir mantığı olsun ama o zaman size niye haber vermiyor kamerayı? Sorunca ne dedi mesela

Ailesi yüzünden evlilik bitirmiş bir adamla evlenmeye kalkmak büyük cesaret
Demek ki bazı insanlar hiç olgunlaşmıyor deneyimle
Siz zaten bir evlilik yaşamış insansınız. Evlilik nasıl olur biliyorsunuz.
Hala nasıl 2 kızınızı alıp da annesi yüzünden evlilik bitiren biriyle evlenmeye kalkabiliyorsunuz?

Zaten o 3 4 güne 1 haftaya uzatir.bastan böyle söylüyor kacmasin diye. Yoksa anne ne diye 3 4 gün kalip digerlerini yalniz kalabiliyor
Evet bi de yenı evlı olacaklar. Hayır kendı evı dururken nıye gelıyoki. Düşünceli bı ınsan olsa yuvasında mutlu olsunlar der gene gelmez

Evlenmeye kalkmadim iste ayrildim bitirdim herseyi ailem ailesi araya girdi kaldiricam dedi biseyler biseyler ama icime sinmiyo devam edemiyorummm

Evlenmeye kalkmadim iste ayrildim bitirdim herseyi ailem ailesi araya girdi kaldiricam dedi biseyler biseyler ama icime sinmiyo devam edemiyorummm
E etmeyin zaten.
BAkın yukarıda biri daha yazmıştı sizin 2 kızınız var.
Ne münasebet evleneceğim adam iki kızımın olduğu eve kamera koyacak benden habersiz?
Yıkarım valla bütün evi başına

Bazen insanin basireti baglaniyo gozu kor oluyo yorum yaparken lutfen biraz daha nazik olun ailem cevrem arkadaslarim konuyo objektif yaklasmadigi icin derdimi burda paylasmak istedim kirici olmazsaniz sevinirim

Sizce yorumum kirici mi yoksa gercekci mi? Bizim bazen kör olma lüksümüz yok, hele söz konusu cocuklarimiz ve onlarin gelecegi ise hic yok.

Aile dagitmis kayinvalide
Eski eslerden 2ser cocuk
Eve bir sey yaptirmadan izin almayan koca
Haftanin yarisini sizde gecirecek kv
Adsmin cocuklarindan da rahatsizsiniz
Icinize sinmemesi...
Sizi ikilemde birakan ne? Devam etme motivasyonunuz ne?
Ailem ailesi onun beni birakmamasi ama yurtemiyorum bi ayda 5 kilo verdim .. iki gun once enfelledim her yerden ailesi ailem araya girdi eve geldi bi sekilde konustum ama olmuyo iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…