İkinci evlilik ve zorluklari

ADVESB

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
23
3
16
34
Arkadaslar mrb. Bi bucuk senedir gorustugum insanla evlenmeye karar verdik. Ikimizinde ikinci evliligi onceki evliligi ailesi yuzunden bitmis onunda iki kizi benimde iki kizim var onun cocuklar annede benimkiler benimle kalicak annesi dul ve benimle yasicak sanirim sorun su ki bi hafta icinde gun alicaktik ama bi aydir icime sinmeyen seyler var yeni ev aldik icini yaptirdik ama evin jer yerinde gizli kamera var ve ben bunu sonradan ogrendim sanki bi bucuk yilin sonunda biseyler bana dayatiliyomus gibi hissediyorum siz olsaniz neyapardiiniz kamera olayini sindiremiyorum ailesinden korkuyorum kizlarindan korkuyorum cunku annelerine evimdeki herseyi anlatiyolar

Arkadaslar mrb. Bi bucuk senedir gorustugum insanla evlenmeye karar verdik. Ikimizinde ikinci evliligi onceki evliligi ailesi yuzunden bitmis onunda iki kizi benimde iki kizim var onun cocuklar annede benimkiler benimle kalicak annesi dul ve benimle yasicak sanirim sorun su ki bi hafta icinde gun alicaktik ama bi aydir icime sinmeyen seyler var yeni ev aldik icini yaptirdik ama evin jer yerinde gizli kamera var ve ben bunu sonradan ogrendim sanki bi bucuk yilin sonunda biseyler bana dayatiliyomus gibi hissediyorum siz olsaniz neyapardiiniz kamera olayini sindiremiyorum ailesinden korkuyorum kizlarindan korkuyorum cunku annelerine evimdeki herseyi anlatiyolar

Ailesi yüzünden bittiğini bile annesiyle beraber mi yaşayacaksınız??

Bedevi sen misin bambaşka bi senaryoyla mı geldin, saçma olduğu belli bariz ortada olan.

İki kız çocuğuna babalık edemeyen adamla aynı eve girip kendi cocuklariniza nasıl iyi davranabilecegini umuyorsunuz
Ailesi iki toruna kiymis oğullarını bosandirmis sizi ikigunde harcarlar.
Kizlariyla ilgileniyo gorusuyo kaliyo her turlu destek kadin vermiyo cocuklarini alamiyo yani ama surekli beraber..

Guvenlik amacli daire degil villa yareimci bayanlar geliyo gidiyo mecburi dedi bana
Hayir oyle bir sey yok. Yardimcilari gizli kamerayla izleyemezsiniz,suctur ve cezasi vardir. Kamera gorunur sekilde olmali ve yardimcilarin da yazili olarak rizasi alinmalidir kayit alindigina dair.

Es adayiniz yalanci ve bir seyler ceviriyor. Sapik da olabilir,ya da baska bir amaci olabilir. Inanmayin sakin.

Hayir oyle bir sey yok. Yardimcilari gizli kamerayla izleyemezsiniz,suctur ve cezasi vardir. Kamera gorunur sekilde olmali ve yardimcilarin da yazili olarak rizasi alinmalidir kayit alindigina dair.

Es adayiniz yalanci ve bir seyler ceviriyor. Sapik da olabilir,ya da baska bir amaci olabilir. Inanmayin sakin.
Gercekten kafalari yicem atlatamadim ben bu durumu😔

Guvenlik amacli daire degil villa yareimci bayanlar geliyo gidiyo mecburi dedi bana
Zengin diye mi kaynana ile yaşamak cazip geldi? Annesi yüzünden bitmiş ilk evliliği farkındasınız demi? Adama 3. Evliliğin yolunu mu açmaya çalışıyorsunuz? Yasak elma daki Halit mi yoksa bu 😅

Size soylemeden kameralar takilmis. Kimbilir daha neler bilmiyorsunuz. Kizlari da anasinin gozuymus herseyi annelerine anlattiklarina gorr. Buyuk cesaret sizinkisi. Kendini en onemlisi de kizlarini boylesi bir evliligin icine atmaya hazir misin?

yani kv kendi evimi var?
Evet kendi evi var. Yalniz oldugu icin haftanin 3 gunu 4 gunu kalir diyo

Size soylemeden kameralar takilmis. Kimbilir daha neler bilmiyorsunuz. Kizlari da anasinin gozuymus herseyi annelerine anlattiklarina gorr. Buyuk cesaret sizinkisi. Kendini en onemlisi de kizlarini boylesi bir evliligin icine atmaya hazir misin?
Adamın çocuklarının anasının gözü oldugnu nereden cikardiniz? Konu sahibinin çocukları da bir şey görse duysa yaşasa annesine anlatır.

şimdi villa gizli kamera dolu

iki kızım var

ve ben bu adamla evlenip o eve kızlarımla gideceğim

sizce makul mü

herkesin evinde yardımcısı var

bebeği olanların çoğunun kamerası da var ama aleni

annem 3-4 gün kalır neden

yani kalacak evi olan eli ayağı tutan bir kişi gelin ve iki kızının olduğu eve neden gelsin sık sık

Back
X