Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun bir süre olmuş sanki o sürede kimseyle mi görüşmediniz tyoksa karşınıza istediğiniz gibi biri mi çıkmadı ?Benim ilk evliligim kagit uzerinde kaldi,resmi olarak bosandiktan 5 yil sonra ikinci defa evlendim
Yok gorustum simdiki esimle. İlk esimle sadece nikah yapmistik dugun olmadan ayrildik. Bosanmamiz 2,5 sene surdu. O 2,5 sene icinde simdiki esimle gorusuyordum. Resmi bosanma uzerinden 2,5 sene gecince evlendik.Uzun bir süre olmuş sanki o sürede kimseyle mi görüşmediniz tyoksa karşınıza istediğiniz gibi biri mi çıkmadı ?
Bu sizi yanlis kararlara itebilir. Eski eşinize karşı duyarsızlığiniz, nefret-sevgi benzeri hiçbir şey hissetmemeniz yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzun işareti olabilir.Hımm benım yaşım 28 doktor yıllar önce bana çocuk sahibi olman gerekir demişti ünivden mezu. Olur olmaz evlen demişti ama ben mezun olduktan 5 yıl sonra evlendim evliliğimde 2-3 ay sürdü iyi ki de o kadar sürmüş şimdi benım uzatma şansımda allah ne gösteriri bilinmez ama yok ,ama birini daha yanlış tanımakdan korkuyorum sürekli dvlenip boşanacak değilim bir tarafdan da cocuk sahibi olmak istiyorum
Neden böyle bir şey söyledi?doktor yıllar önce bana çocuk sahibi olman gerekir demişti ünivden mezu. Olur olmaz evlen demişti
Evet onlarda dedievlendin 6 ay içinde olmadı hemen rahim röntgenini cektir tedaviye fln başla dediler yok eski eşim e karşı bişey hissetmiyorumBu sizi yanlis kararlara itebilir. Eski eşinize karşı duyarsızlığiniz, nefret-sevgi benzeri hiçbir şey hissetmemeniz yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzun işareti olabilir.
Ben yaklaşık 4 yıl bekâr kalıp yeniden evlendim.
Tıpta çare tükenmez, o doktor öyle demiş ama şimdilerde başka bir doktora gorundunuz mu konuyla ilgili?
Yumurtalıklarda kist vardı ameliyat olmuştum yumurtalıklar zarar görmüş olabilir diye sonucta baya kist temizkedirlee etrafına kist dolanmıştıNeden böyle bir şey söyledi?
Zamanla hayatınızda birileri olacaktır. Kaygınizi en aza indirerek ilerleyin bence. Böyle yaparsaniz yeni tanistiginiz kişilere kayginizi geçirmemis olursunuz, daha güzel bir ilerleme sağlarsınız. Bir de naçizane tavsiyem, başka bir konuda sormussunuz, şimdi gördüm, çok gerekmedikçe hayatıniza giren erkeklere boşanmış olduğunuzu söylemeyin ilk basta. Bir bakın bakalım, durum nedir, size uygun mu, uygunsa en kısa sürede söylersiniz. En baştan soylerseniz, o kişi ile başka sebepten uyumsuz olsanız bile kendi kendinize,bak işte bosanmis olduğum için olmadı,diye kurabilirsiniz. Kendi kendinizi uzersiniz. Güzel günler gelecektir, biraz sabredin ve inanın o günlerin geleceğine. Bir de minik bebiş getirecektir.Evet onlarda dedievlendin 6 ay içinde olmadı hemen rahim röntgenini cektir tedaviye fln başla dediler yok eski eşim e karşı bişey hissetmiyorum
Hımm benım yaşım 28 doktor yıllar önce bana çocuk sahibi olman gerekir demişti ünivden mezu. Olur olmaz evlen demişti ama ben mezun olduktan 5 yıl sonra evlendim evliliğimde 2-3 ay sürdü iyi ki de o kadar sürmüş şimdi benım uzatma şansımda allah ne gösteriri bilinmez ama yok ,ama birini daha yanlış tanımakdan korkuyorum sürekli dvlenip boşanacak değilim bir tarafdan da cocuk sahibi olmak istiyorum
iste doktor acele et demisyaÇocuklu boşanmak, çocuksuz boşanmaktan çok daha zordur. Doğru insanı bulmak önemli olan. Çocuk da kısmet işidir onu da allah verir. Ben sizi çok aceleci buldum
Çocuk önemli kabul ediyorum ama doğru insanla olunca zevkli. Sonrası vicdan azabı babasız çocuk büyütmeyi hiçbir anne istemez. Sırf çocuğu İçin olmayacak birine de katlanılmaz. Hemen evlense bile olacağının garantisi yok. Doğru insanla çocuksuz da hayat güzel olur, belki evlat edinilir bambaşka bir hayata dokunulur ne bileyim allah bir yol açariste doktor acele et demisya
Oda paniklemiş
Ben hep bunu diyorim
Cogu zman kadini evlilige surukleyen sey çocuk olayi
İcgudusel duygularimiz.