İkinci evlilik yapanlar

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Merhabalar,eşimden ayrılmamımın üzerinden 10 ay gecti zaten totalde 2 ay evli kaldım .İkinci evililik yapanlar ilk evliliklerinden ne kadar sonra yaptılar merak ediyorum ?

Uzun bir süre olmuş sanki o sürede kimseyle mi görüşmediniz tyoksa karşınıza istediğiniz gibi biri mi çıkmadı ?
Yok gorustum simdiki esimle. İlk esimle sadece nikah yapmistik dugun olmadan ayrildik. Bosanmamiz 2,5 sene surdu. O 2,5 sene icinde simdiki esimle gorusuyordum. Resmi bosanma uzerinden 2,5 sene gecince evlendik.

Hımm benım yaşım 28 doktor yıllar önce bana çocuk sahibi olman gerekir demişti ünivden mezu. Olur olmaz evlen demişti ama ben mezun olduktan 5 yıl sonra evlendim evliliğimde 2-3 ay sürdü iyi ki de o kadar sürmüş şimdi benım uzatma şansımda allah ne gösteriri bilinmez ama yok ,ama birini daha yanlış tanımakdan korkuyorum sürekli dvlenip boşanacak değilim bir tarafdan da cocuk sahibi olmak istiyorum

Hımm benım yaşım 28 doktor yıllar önce bana çocuk sahibi olman gerekir demişti ünivden mezu. Olur olmaz evlen demişti ama ben mezun olduktan 5 yıl sonra evlendim evliliğimde 2-3 ay sürdü iyi ki de o kadar sürmüş şimdi benım uzatma şansımda allah ne gösteriri bilinmez ama yok ,ama birini daha yanlış tanımakdan korkuyorum sürekli dvlenip boşanacak değilim bir tarafdan da cocuk sahibi olmak istiyorum
Bu sizi yanlis kararlara itebilir. Eski eşinize karşı duyarsızlığiniz, nefret-sevgi benzeri hiçbir şey hissetmemeniz yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzun işareti olabilir.
Ben yaklaşık 4 yıl bekâr kalıp yeniden evlendim.
Tıpta çare tükenmez, o doktor öyle demiş ama şimdilerde başka bir doktora gorundunuz mu konuyla ilgili?

Bu sizi yanlis kararlara itebilir. Eski eşinize karşı duyarsızlığiniz, nefret-sevgi benzeri hiçbir şey hissetmemeniz yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzun işareti olabilir.
Ben yaklaşık 4 yıl bekâr kalıp yeniden evlendim.
Tıpta çare tükenmez, o doktor öyle demiş ama şimdilerde başka bir doktora gorundunuz mu konuyla ilgili?
Evet onlarda dedievlendin 6 ay içinde olmadı hemen rahim röntgenini cektir tedaviye fln başla dediler yok eski eşim e karşı bişey hissetmiyorum

Yanlış karar almamak için dikkatli oalcağım evet de korkularıma karşı da direnmek istiyorum belkide korkum sebebiyle cocuk sahibide olamayacğım kim bilir

2-3 aylık evlilik beni nelere sürekledimdiyorum bazen herseyde vardır bi hayır da ...

Evet onlarda dedievlendin 6 ay içinde olmadı hemen rahim röntgenini cektir tedaviye fln başla dediler yok eski eşim e karşı bişey hissetmiyorum
Zamanla hayatınızda birileri olacaktır. Kaygınizi en aza indirerek ilerleyin bence. Böyle yaparsaniz yeni tanistiginiz kişilere kayginizi geçirmemis olursunuz, daha güzel bir ilerleme sağlarsınız. Bir de naçizane tavsiyem, başka bir konuda sormussunuz, şimdi gördüm, çok gerekmedikçe hayatıniza giren erkeklere boşanmış olduğunuzu söylemeyin ilk basta. Bir bakın bakalım, durum nedir, size uygun mu, uygunsa en kısa sürede söylersiniz. En baştan soylerseniz, o kişi ile başka sebepten uyumsuz olsanız bile kendi kendinize,bak işte bosanmis olduğum için olmadı,diye kurabilirsiniz. Kendi kendinizi uzersiniz. Güzel günler gelecektir, biraz sabredin ve inanın o günlerin geleceğine. Bir de minik bebiş getirecektir.

2 ay evli kaldım. Fakat bosanma 1 sene sonra gerçekleşti.
On yıla yakın süre sonra evlenmedim.
Düşünmedim çok fazla evliliği, iyi bı işim, iyi bı çevrem, eğlenceli bı hayatım vardı.
Sonra bı gün iş yerine eşim girdi.
İki yıl sonra evlendik.
5 yıllık evliyim.

Evlenirken çok dikkat ettim. Kendi doğrularımı, yanlışlarımı hepsiyle yüzleştim.
Ayrıca kesinlikle ne eş tarafını ne kendi ailemi asla karıştırmadım hiç bir konuya.
Evliliğimde gerginlik yaratacak hiç bir insanla da görüşmüyorum.

Dört sene önce bosandim, ikinci evliligimi yapmadim henüz. Hayatima giren insanlar oldu ama onlarla da yüzüm gülmedi malesef. Cok istiyorum bir yuva kurup bir bebis sahibi olmayi yasim 32.

Kısmet bu işler, çocuk sahibi olmak için hayal kırıklığı olan evliliğinizden sonra başka bir evliliğe cumburlop atlamak kolay mı ?
Çocuk çok fazlaca kısmet işi, 37 yaşındayım, 11 aylık evliyim, çocuk henüz düşünmüyorum, olur olmaz kısmet bu işler. Çocuk için değil, sevdiğim için evlendim. Siz de öyle yapın. Bir ömür geçirebilecekseniz çıkın yola:KK66:

Çocuklu boşanmak, çocuksuz boşanmaktan çok daha zordur. Doğru insanı bulmak önemli olan. Çocuk da kısmet işidir onu da allah verir. Ben sizi çok aceleci buldum
iste doktor acele et demisya
Oda paniklemiş
Ben hep bunu diyorim
Cogu zman kadini evlilige surukleyen sey çocuk olayi
İcgudusel duygularimiz.

iste doktor acele et demisya
Oda paniklemiş
Ben hep bunu diyorim
Cogu zman kadini evlilige surukleyen sey çocuk olayi
İcgudusel duygularimiz.
Çocuk önemli kabul ediyorum ama doğru insanla olunca zevkli. Sonrası vicdan azabı babasız çocuk büyütmeyi hiçbir anne istemez. Sırf çocuğu İçin olmayacak birine de katlanılmaz. Hemen evlense bile olacağının garantisi yok. Doğru insanla çocuksuz da hayat güzel olur, belki evlat edinilir bambaşka bir hayata dokunulur ne bileyim allah bir yol açar

Back
X