İkinci evlilik yapanlar

Çocuk önemli kabul ediyorum ama doğru insanla olunca zevkli. Sonrası vicdan azabı babasız çocuk büyütmeyi hiçbir anne istemez. Sırf çocuğu İçin olmayacak birine de katlanılmaz. Hemen evlense bile olacağının garantisi yok. Doğru insanla çocuksuz da hayat güzel olur, belki evlat edinilir bambaşka bir hayata dokunulur ne bileyim allah bir yol açar
oyle bakmak lazim ama ben cogu arkadasimdan biliyorum 35ustu olunca cocuk icin evlendi cogu.mutli olan devam etti olmayan birakti.enazindan cocugumla yaşarım mantigi var birçoğunda

oyle bakmak lazim ama ben cogu arkadasimdan biliyorum 35ustu olunca cocuk icin evlendi cogu.mutli olan devam etti olmayan birakti.enazindan cocugumla yaşarım mantigi var birçoğunda
Anne açısından bakınca evet evladı ile çok mutlu Mesut yaşar bir anne. Peki evlat açısından bakalım bir de anne babasıyla parka oynayan birini görünce ne hissedecek? Babasının elinden tutup babacım canım babam diyen birini duyunca ne yapacak? Baba benim için çok önemli babamı 17 yaşımda kaybettik hastalıktan, 18 yaşında yurtta oda arkadaşımı babası aradı diye hüngür hüngür ağladığımı bilirim. Başına gelmeyene çok zor

Anne açısından bakınca evet evladı ile çok mutlu Mesut yaşar bir anne. Peki evlat açısından bakalım bir de anne babasıyla parka oynayan birini görünce ne hissedecek? Babasının elinden tutup babacım canım babam diyen birini duyunca ne yapacak? Baba benim için çok önemli babamı 17 yaşımda kaybettik hastalıktan, 18 yaşında yurtta oda arkadaşımı babası aradı diye hüngür hüngür ağladığımı bilirim. Başına gelmeyene çok zor
👍

İlk evliliğimde 4 ay evli kaldım. 8 ay sonrasında bekardım. Boşanmamın üstünden 2 yıl geçti eşimle evlendim. 4 yıllıkta evliyim. Eşimi daha önceleri tanıdığım için bir problem yaşamadım. Ama tanımasaydım sanırım uzun bir tanıma süreci geçirmek isterdim. Zira ilkinde onu yapmadığım için pişmandım. Çoğu yanlışınızı, doğrunuzu gördünüz tecrübe ettiniz. Ona göre hareket ederseniz sorun olmaz. Hem çocuk konusu tamamen kader. Benim eskiden doktorlarım hiç birşeyin yok çocuğun rahat olur derlerdi 4 senedir olmadı. Başka bir arkadaşıma doktoru senin çocuğun olmaz demişti 2 tane kızı var. Kendini şartlama tek söyleyeceğim Allah hayırlısını versin.

2-3 aylık evlilik beni nelere sürekledimdiyorum bazen herseyde vardır bi hayır da ...
Hayat bu. Kimin basina ne gelecegi belli olmuyor. Kendinizi tekrar evlenmeye de evlenmemeye de sartlamayin. Benim aklimda hic yoktu ikinci evlilik. Esimin desen ayni sekilde evlilige uzak biriydi. Denk geldi evlendik resmen.

2 ay süren evlilik bir bakima yaşanmışlık az diye unutup yeni hayata odaklanmaniz kolay olabilir.ama kendinize zaman ayirin

Merhabalar,eşimden ayrılmamımın üzerinden 10 ay gecti zaten totalde 2 ay evli kaldım .İkinci evililik yapanlar ilk evliliklerinden ne kadar sonra yaptılar merak ediyorum ?
Benim ilk evliliğim çok saçmaydı kaçarak olmuştu. Sonra şiddet sadece kendisi değil ailesi de şiddet uyguladı toplasam 6 ay evli kaldım gerisi hep ailemin evindeydim vs boşandım allaha bin şükür. 2 sene sonra tekrar evlendim şuan şükür iyiyiz eşimle. Ve Eşimin ilk evliliği oluyor benimle.

Evlilik odaklı düşünmeyin. Karşınıza iyi biri çıkar mutlu olursunuz vakit gecirirsiniz evlilik 2.planınız olsun

Teşekkür ederim herkese❤️Çocuk için hemen biriyle evlenip mantığım tabiki yok seveyim gğveneyim yarı yolda bırakmayan bir insan olsun istiyorumda bunda zaman sınırlaması mı oluyor onu anlamıyorum birde yeni tanıştığım insan da ya diğerinin aynısını olursa diye hep bir korku var içimde korktuğumuzda bu hayatta genelde başımıza geliyor onun için bastırmak istiyorum tabi ki sevdiğim insan olsun anlaşabilelim evimizde huzurlu olalım bunlar öncelikli tercihim ama bir tereddüt var onu kendimde anlamlandıramıyorum.Bu süreçte kendi doğrularımı yanlışlarımı da ölçtüm biçtim.Allah ne gösterir bilinmez ama sorumluluk sahibi evliliğin sorumluluğunu kavrayacak biri olsun istiyorum bir tartışmada boşanıyoruz olmadı ben yapamıyorum diyen biri çıksın istemiyorum ve karşıma cıkacak birinin böyle olmasından aslında çekiniyorum

Evlilik odaklı düşünmeyin. Karşınıza iyi biri çıkar mutlu olursunuz vakit gecirirsiniz evlilik 2.planınız olsun
Karşıma cıkan biriyle vakit gecirebileceğim o zamanı bulabilexeğim bir aile yapısına sahip değilim kapalı bir zihniyete sahipler böyle oldukcada yanlış kararlar almaya sürüklüyorlar

Merhabalar,eşimden ayrılmamımın üzerinden 10 ay gecti zaten totalde 2 ay evli kaldım .İkinci evililik yapanlar ilk evliliklerinden ne kadar sonra yaptılar merak ediyorum ?
5 yıl sonra yaptım hıccc acele etmeyin bekarlıgın tadını cıkarin

Hımm benım yaşım 28 doktor yıllar önce bana çocuk sahibi olman gerekir demişti ünivden mezu. Olur olmaz evlen demişti ama ben mezun olduktan 5 yıl sonra evlendim evliliğimde 2-3 ay sürdü iyi ki de o kadar sürmüş şimdi benım uzatma şansımda allah ne gösteriri bilinmez ama yok ,ama birini daha yanlış tanımakdan korkuyorum sürekli dvlenip boşanacak değilim bir tarafdan da cocuk sahibi olmak istiyorum
28 gec degıl ki 5 sene sonra bile evlensenız 33 edıyor yanı anne olmanız zor olmaz acele etmeyın

Karşıma cıkan biriyle vakit gecirebileceğim o zamanı bulabilexeğim bir aile yapısına sahip değilim kapalı bir zihniyete sahipler böyle oldukcada yanlış kararlar almaya sürüklüyorlar
Gizli görüşürsünüz vakit geçirmeden evlilik olmaz

Back
X