- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
ikincide insanlar cok tedirgin oluyor yaEvlilik riski derken? Anlayamadim sorunuzu
Onu nasil astiniz merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikincide insanlar cok tedirgin oluyor yaEvlilik riski derken? Anlayamadim sorunuzu
Bosaninca babalar cocuklarini parka goturmuyor mu?Anne açısından bakınca evet evladı ile çok mutlu Mesut yaşar bir anne. Peki evlat açısından bakalım bir de anne babasıyla parka oynayan birini görünce ne hissedecek? Babasının elinden tutup babacım canım babam diyen birini duyunca ne yapacak? Baba benim için çok önemli babamı 17 yaşımda kaybettik hastalıktan, 18 yaşında yurtta oda arkadaşımı babası aradı diye hüngür hüngür ağladığımı bilirim. Başına gelmeyene çok zor
Hic tedirgin olmadim , neden tedirgin oluyum ki?ikincide insanlar cok tedirgin oluyor ya
Onu nasil astiniz merak ettim
Dogru olan bu zatenHic tedirgin olmadim , neden tedirgin oluyum ki?
Benim icin bosanmak da evlenmek kadar dogal bir surec. Evlilige cok anlam yuklemedigim icin bosanmaya da cok anlam yuklemiyorum
Simdiki esimle de anlasamazsam , mutsuz olursam bosanirim , benim icin dert degil bunlar
Ya şöylede birşey var be kadar iyi tanıdğımızı düşünelim görüşme süremizi uzun tutalım evlendikten sonra 1 yıl içinde boşanmalar oluyor bence sayısal loto gibi ne cıkarsaaAltı aylık bir evlilik yaşadım ben de iki buçuk yıl oldu ayrılalı resmiytte boşanmada bir yılı geçti, bu süre zarfında kafamı topladım geçmiş hatalarımı karşının hatalarını vesaire düşünerek geçirdim hala da psikolojik destek alıyorum aşmaya çalıştım senin yaşadığın korkuları ben de yaşadım çünkü evlilik görüşmesi yaptım bir kaç kişi ile kimisinden ben hoşlanmadım kimisi benden hoşlanmadı yaşım yirmi yedi ben de kendime diyorum bazen çoluğum çocuğum olsun mutlu huzurlu yuvamda olayım diye ama bilemiyorsun ki işte belki de tam tersi olacak onun İçin adımlarımı çok dikkatli atmaya çalışıyorumKarşıdaki kişiyi çok iyi tanımaya çalışıyorum
biz buna baht diyoruzYa şöylede birşey var be kadar iyi tanıdğımızı düşünelim görüşme süremizi uzun tutalım evlendikten sonra 1 yıl içinde boşanmalar oluyor bence sayısal loto gibi ne cıkarsaa
Yook sadece cocuk için değil sevdiğim insan olsun evimmolsun düzenim olsun ailem “den yana da cok sıkıntı çekiyorum ne bileyim bi eşim olsun birlilte paylaşımlarımız olsun vssKaç yaşındasınız ?
Sadece çocuk İçin mi evlenmek istiyorsunuz ?
Daha yeni ayrılmışsınız.
Bence biraz akışına bırakın.
Akışına bırakın.Yook sadece cocuk için değil sevdiğim insan olsun evimmolsun düzenim olsun ailem “den yana da cok sıkıntı çekiyorum ne bileyim bi eşim olsun birlilte paylaşımlarımız olsun vss