İkinci Evlilik

cemre76

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
865
574
323
48
Yasım 41 bosandım 1.5 yıl oldu.en az 1 2 yıl daha evlilik dusunmuyorum.kisaca 43 yasindan sonra evlenmem uygun olur mu.yoksa bu dusuncemi rafa mı kaldırmalıyım.acikcasi cok gec olacağını düşünüyorum.

Yasım 41 bosandım 1.5 yıl oldu.en az 1 2 yıl daha evlilik dusunmuyorum.kisaca 43 yasindan sonra evlenmem uygun olur mu.yoksa bu dusuncemi rafa mı kaldırmalıyım.acikcasi cok gec olacağını düşünüyorum.
Olur veya olmaz diyemeyiz ki karşınıza belki yarın çıkar belki 50 yaşınızda. Bu kadar takılmayın yaşa

Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin.Eylulde 42 yasina girecegim.yasimi gostermiyorum.bu bir avantaj degil biliyorum.toplumda onemli olan rakam maalesef.bir kac deneyimim oldu evlilik adina gozum korktu.cocuklarimin hayatini biraz olsun duzene koymaliyim.insan bir yastan sonra cok secici oluyor.maddi anlamda cok iyi 2 talibi elektrik alamadigim icin reddettim.ve gun gectikce ozgurlugede alistigimi hissediyorum.ruhsal sıkıntılarım vardi tedaviye basladim.kendimi iyi hissetmeye basladim cok sukur.

evliliğin yaşı olmaz...o yaşlarda bir sürü bekar tanıdığım var.gecengün 80 yaşındaki amca bayan arıyordu evlenmek için...

yaşınıza göre huyunuza göre birini bulunca zaman secenekden kalkar.
şimdiden program yapmayın ALLAH hayrlı insan çıkarsın karşınıza

Evlenmeden, özgür bir yaşam da sürbilirsiniz pekala. Çocuklar büyüyüp size ihtiyaç duymayacak hâle geldiğinde gezilere,turlara katılırsınız. Arkadaşlarınızla gezer tozarsınız falan. Hayatta illa evlenmek gerekmiyor.

Cok tesekkur ederim guzel fikirleriniz icin bakalim hayat ne gosterecek.

Yaş herkese göre değişir .. dilerim karşınıza eş olarak ya da arkadaş olarak düzgün insanlar çıksın :)

Bu işlerin yaşı mı olur, yapmayın(: 70 yaşındakini 17liğe çevirir valla. Aşık olan kalplerin ritmi aynıdır, yaşa bakmaksızın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bana gereksiz bişey gibi geldi.
Bir defa daha hayal kırıklığına uğramayın...

Cocugum varsa aklima asırı asırısı yatmayan biriyle evlenmezdim ben.
Yasinizin gec oldugunu dusundugumden degil
Cocuklarinizin tam olarak hayatlarini kurmaya basladiklari gunler geliyor
Bu surecte yabanci birini istemeyebilirler, size de tepki gosterebilirler

Eger sizin yasinozda bosanirsam yine hayirlisi diyelim tabiki suan icin oyle bir dusuncem yok.ama o yasta tekrar evlenecek olsam boyle sirtimizda sirt cantasi dag bayir kamp guzel tatiller icin evlenirdim. Soyle karsilikli iki guzel kahveyi cicekli balkonumzda yudumlamak icin evlenirdim.bir tartismamiz olsa " hayatim sen daha iyisini bilirsin" demek icin evlenirdim. Zira ilk evliliklerimiz cahil cuhela ask evliligi. Bir tartismada telefonlar hakaretler duvara carpiyor. Yani diyecegim o ki huzur bulacaksaniz evlenin yoksa v bekar onnn numeeerroooo :KK55:

Ne guzel yorumlar gelmis tesekkur ederim.ilk evliligim 26 yil surdu siddetten oturu tek tarafli bitirdim.ozguvenimi kaybettim.simdi topqrlanmaya calisiyorum.korkuyorum acikcasi her adam
Zarar verecek saniyorum.zamana ihtiyacim var sanirim.ama cocuklar yuvalarini kuruncada yanliz kalmaktan endiseliyim.

Neden evlenmek istiyorsunuz

Back
X