İkinci Evlilik

Evlenmeden, özgür bir yaşam da sürbilirsiniz pekala. Çocuklar büyüyüp size ihtiyaç duymayacak hâle geldiğinde gezilere,turlara katılırsınız. Arkadaşlarınızla gezer tozarsınız falan. Hayatta illa evlenmek gerekmiyor.
Aynen bir kere evlenmissin az çok biliyorsun neden evlenilirki tekrar cocuk ta yapmışsın ben anlamiyorum

25 yasından buyuk herkes evlenebılır bence
yasınız bır kadının en guzel yasları . sımdı hayatın tadını cıkarma zamanı
evlenın tabı ınsallah mutlu olursunuz

Ne guzel yorumlar gelmis tesekkur ederim.ilk evliligim 26 yil surdu siddetten oturu tek tarafli bitirdim.ozguvenimi kaybettim.simdi topqrlanmaya calisiyorum.korkuyorum acikcasi her adam
Zarar verecek saniyorum.zamana ihtiyacim var sanirim.ama cocuklar yuvalarini kuruncada yanliz kalmaktan endiseliyim.
aslında pek evlılık yasamıs sayılmazsınız 26 yıl sadece huzursuz bır evde yasamıssınız okadar
ınsallah tam anlamıyla gercek anlamda bır evlılıgı yasayacagınız bırı cıkar karsınıza

Neden evlenmek istiyorum.cocuk yasta evlendirildim.hayat aci ve kederle gecti.huzur mutluluk bilmedim.sevmek sevilmek deger gormek hayatin huzurunu mutlulugunu tatmak istiyorum.ama sanirim cok gec kaldim bunlara.nasip diyorum artik.

Sakın çocuklarım için evlenmem moduna girmeyin. Onlar yuvalarını kuracak ve yalnız kalacaksınız, aynen öyle. Üstelik yarın bir gün yeri gelir de evlenseydin madem lafını duyarsanız evlatlarınızdan çok zorunuza gider. İnsanoğlu hep böyle. Yeniden sever ve güvenirseniz böyle saçma şeylere takılıp da mutluluğunuzu ertelemeyin, lütfen.

Tesekkur ederim.3 ay once ciddi ciddi niyetlenmistim.ama suan gozum korktu duzgun adam kalmamis etrafta.niyetler
Hep anlik oluyor ben omurluk istiyorum.artik kader nasip diyorum.akisina biraktim hayati.

Yasım 41 bosandım 1.5 yıl oldu.en az 1 2 yıl daha evlilik dusunmuyorum.kisaca 43 yasindan sonra evlenmem uygun olur mu.yoksa bu dusuncemi rafa mı kaldırmalıyım.acikcasi cok gec olacağını düşünüyorum.
43 yasinda gonlunce birinin denk gelecegi ne malum ki? Boyle hesaplar insani sadece uzer ve yorar.. Akışına bırakıp hayatın keyfini çıkarın.. Olursa olur zaten, Allah buyuk..

Neden evlenmek istiyorum.cocuk yasta evlendirildim.hayat aci ve kederle gecti.huzur mutluluk bilmedim.sevmek sevilmek deger gormek hayatin huzurunu mutlulugunu tatmak istiyorum.ama sanirim cok gec kaldim bunlara.nasip diyorum artik.
Geç kalmak değilde evlilik şart mi .evlenmeden de bunlar olabilir diye düşünüyorum.çocuklarınız büyümüş direk resmiyetti imzaydi düşünmeyin diye söyledim.biraz gezin hayatınıza giren kişiyle yaşayın bakalım ne kadar verecek bu isteklerinizi.taleplerinizi ne kadar karsilayacak .direk evlilik merkezli düşünmek bu yaşta heleki ikici evlilikte saçma geliyor tabi kendi fikrim.her düşünceye de saygım vat

Haklisiniz suan dusunmuyorum zaten bu islerin zamani olmaz biliyorum.gelecekte yanlizlik korkusu diyelim bu endiseme.tek istegim bir evlilik nasil olur diye deneyimlemek yasamak iste.

Tesekkur ederim yorumunuz icin.evlenme sebebim 26 yil kurulu bir duzenim mutfagim evim duzenim vardi evcimen biriyim.onun ozlemini cekiyorum.ayrica yanlizim maddi kaygilarim var gelecege dair.

Bana hep 2.kez evlenenler daha mutluymuş gibi gelir iki tarafta ilk evliliğinde yaptıkları hataları yapmazlar belki de yanlış dusunuyorumdur

Cocugunuz var mi
Daha 41 ne ki uygun biri çıkarsa karşınıza evliliği düşünebilirsiniz .tabi çocuğunuz varsa önce onu düşünmek lazim

Tesekkur ederim.cocuklarim buyukler onlarda evlilik yapmami destekliyorlar.ama suan yanlarinda olmaliyim.hayatlarini biraz duzene koymalilar ki gozum arkada kalmasin.sonrasini zaten hesaplamak akil kari degil.cok umudumda yok gelecege dair
Beklenti icine girmemek en iyisi nasipte varsa olur yoksa kader derim.

Back
X