- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi sonsuznurum
-
Kırmızı kuşağın modası da kalmadı ki artık pek. Bi ara pembe kuşaklar, mor kuşaklar revaçtaydı hatta hala o moda var mı bilmiyorum tabi. Siz rahat olun takmayın herkesi herşeyi.Arkadaslar ben bir kere evlendim ayrildim ikinci evliligimde dügün yaptigimizda sayet kirmizi kusak taksam size abes kacar mi ? Insanlar sonucata benim ikinci evlilik yaptigmi biliyorlar birde en büyük korkum evli oldugun kisi cinsel hayatimizda birinci evliligimi yüzüme vurmasi siz ne düsünüyorsunuz
İki evliliğimde de takmadımArkadaslar ben bir kere evlendim ayrildim ikinci evliligimde dügün yaptigimizda sayet kirmizi kusak taksam size abes kacar mi ? Insanlar sonucata benim ikinci evlilik yaptigmi biliyorlar birde en büyük korkum evli oldugun kisi cinsel hayatimizda birinci evliligimi yüzüme vurmasi siz ne düsünüyorsunuz
Ne fark ederKarşınızdakinin ilk evliliği mi ki?
Ne fark eder
Nickinin altında bir mucize olsun yazıyordu hep. Bir mucize oldu yazısını görmek beni çok mutlu etti canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi. ❤Bastan konus anlas ona gore evlilik kur. Ne demek eski cinselligi yuzune vurmasi bunu bile bile senle evleniyorsa .yuzune vurmaya hakkı yok.kusak ya abes kacmaz ama istege bagli.
Evet canim benim Rabbime sonsuz şükürler olsun mucizem gercek oldu.Nickinin altında bir mucize olsun yazıyordu hep. Bir mucize oldu yazısını görmek beni çok mutlu etti canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi. ❤
Konu sahiciğim, canımcığım. Yeni eş, senin önceden evli olduğunu bilmiyor mu, ne demek o cinsel hayatın üzerine düşmesi?! Bu iğrenç. Ona bu yüzü vermemelisin. Soracak kadar geri bir insansa, seni ilgilendirmez diyeceksin. Ve yahut geçti bitti diyeceksin. Şimdi sen ne isen önceden o oydu diyeceksin. Hatta en doğru yanıt olarak' İyi bir şey olsaydı tekmeyi basmazdım' diyeceksin.
Eski evliliğinle alakalı şeyler bahsetme iyi de olsa kötü de olsa bahsetme.
Çok şükür rabbimin hikmetine
Evet canim benim Rabbime sonsuz şükürler olsun mucizem gercek oldu.
Gercekten umustuzdum 0 umudum vardi ama Rabbim bir kapiyi kapattiysa bin kapiyi açıyormuş ve o kapidan biride bana acildi cok şükür insAllah cnm saglikla kucagimiza aliriz dört gözle bekliyorum kalp atışını tekme atmasini cok guzel bi duygu insAllah Rabbim sonuna kadar götürür. Acaba kac haftalikken duyabildim kalp atisini sen ne zmn duydun cnm
Cok sukur cnm insAllah bende kisa zamanda duyarim.Çok şükür rabbimin hikmetine
Bende hiç umudum yokken hamile kaldım, olmaz ben hamile kalamam dediğim ay hamile kalmışım inanır mısın anne olamayacağımı kabullenmiştim. O yüzden daha da şükür, çok şükür, binlerce kez şükür rabbime ❤❤❤
6+0 doktor kalp atışı var dedi
7+1 bende duydum :)
Amin inşallah canım, rabbim isteyen herkese versin. Kimseye hasret çektirmesin inşallahCok sukur cnm insAllah bende kisa zamanda duyarim.saglikli uzun ömürleri olsun hepsinin
Aminnnn cnmmAmin inşallah canım, rabbim isteyen herkese versin. Kimseye hasret çektirmesin inşallah
Arkadaslar ben bir kere evlendim ayrildim ikinci evliligimde dügün yaptigimizda sayet kirmizi kusak taksam size abes kacar mi ? Insanlar sonucata benim ikinci evlilik yaptigmi biliyorlar birde en büyük korkum evli oldugun kisi cinsel hayatimizda birinci evliligimi yüzüme vurmasi siz ne düsünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?