Ikinci evlilik

Öyle biriyle evlenmeyin zaten. Iyice tanıyıp ölçüp tartmadan evlenmeyin.
Kırmızı kuşakta çok eskiden nişanlı genç kızlara evlendiğinde Doğumu kolay yapsın diye dua eşliğinde takılırmış öyle bir inanç varmış sonrasında Anadolu'da bugünkü anlamında kullanılmış. Bu da ek bilgi olsun.
Düğün günü sizin Gününüz olacak ister takın ister takmayın kime ne

Kırmızı kuşağın modası da kalmadı ki artık pek. Bi ara pembe kuşaklar, mor kuşaklar revaçtaydı hatta hala o moda var mı bilmiyorum tabi. Siz rahat olun takmayın herkesi herşeyi.

Kırmızı kuşak takmak şart mı ki ? Kafanızda soru işareti bırakıyorsa takmayın gitsin nolacak.
Evlendiğin kişiyle geçmişini konuşmuşsun ki evlilik yoluna girmişsiniz. Size o güveni veremiyorsa da dönmek henüz geç değil.
Hep bir kere evlendim ayrildim endişesiyle mi yaşayacaksınız.insanlar evlenir boşanır bunda birşey yokki. Siz de takmayın artık kafaniza.

İki evliliğimde de takmadım
Ne gerek var

Herhalde su anda 2. Koca adayi yok ortada. Hele bi bulun da sonra dusunursunuz kusagi bilmem neyi. Ben hic sevmem o adeti,takmadim da.

Bastan konus anlas ona gore evlilik kur. Ne demek eski cinselligi yuzune vurmasi bunu bile bile senle evleniyorsa .yuzune vurmaya hakkı yok.kusak ya abes kacmaz ama istege bagli.
Nickinin altında bir mucize olsun yazıyordu hep. Bir mucize oldu yazısını görmek beni çok mutlu etti canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi. ❤

Konu sahiciğim, canımcığım. Yeni eş, senin önceden evli olduğunu bilmiyor mu, ne demek o cinsel hayatın üzerine düşmesi?! Bu iğrenç. Ona bu yüzü vermemelisin. Soracak kadar geri bir insansa, seni ilgilendirmez diyeceksin. Ve yahut geçti bitti diyeceksin. Şimdi sen ne isen önceden o oydu diyeceksin. Hatta en doğru yanıt olarak' İyi bir şey olsaydı tekmeyi basmazdım' diyeceksin.
Eski evliliğinle alakalı şeyler bahsetme iyi de olsa kötü de olsa bahsetme.

Kırmızı kuşak takmadım, kadını aşağılayan bir durum bence. Benim bekaretim, cinsel geçmişim niye yedi düveli ilgilendirsin?

Ayriyeten evleneceğiniz kişi 2.evliliğiniz olduğunu bile bile bunu yüzünüze vuracaksa kararınızı gözden geçirin

Evet canim benim Rabbime sonsuz şükürler olsun mucizem gercek oldu.
Gercekten umustuzdum 0 umudum vardi ama Rabbim bir kapiyi kapattiysa bin kapiyi açıyormuş ve o kapidan biride bana acildi cok şükür insAllah cnm saglikla kucagimiza aliriz dört gözle bekliyorum kalp atışını tekme atmasini cok guzel bi duygu insAllah Rabbim sonuna kadar götürür. Acaba kac haftalikken duyabildim kalp atisini sen ne zmn duydun cnm

ilk evlilikte bile gerek yokken ikincide neden takılır hiç bilmem. ama taksanız da abes kaçmaz. kime ne?

ama eski hayatınızı yüzünüze vuracak kişi ile evlenmeyin

Çok şükür rabbimin hikmetine

Bende hiç umudum yokken hamile kaldım, olmaz ben hamile kalamam dediğim ay hamile kalmışım inanır mısın anne olamayacağımı kabullenmiştim. O yüzden daha da şükür, çok şükür, binlerce kez şükür rabbime

6+0 doktor kalp atışı var dedi
7+1 bende duydum :)

Cok sukur cnm insAllah bende kisa zamanda duyarim.saglikli uzun ömürleri olsun hepsinin

Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyecek biriyle evlenmemelisiniz.
Bir evlilik yapmışsınız ve ayrılmışsınız. Tabi ki eşinizle bir evlilik hayatınız vardı. Bu kadar sorun olan ne var ki?
Erkeklerin bu kadar haddi aşmalarına izin vermemeliyiz.
Kuşak konusuna gelince, çok gereksiz ve bence kadını metalaştıran bir gelenek.
Bakın benim oğlum !!bakire!! kızla evleniyor demenin şekilciliği.
Kadınları aşağılayan bir şekilcilik.

Umarım böyle adetler azalarak biter.

1.evliliğinizi bilerek sizinle yola çıkıyor.
Bunu bile bile yüzüne vurması sizinde onun yüzüne saklı bişeyim yok herşey orataydı demenizi gerektiren bir durum oluşturur sizde bu şekilde yüzüne vurmuş olursunuz.
Fakat neden bu tedirginliğe kapıldınız ki size böyle şeyler mi ima ediyor.
Öyle ise başlamadan bitmesi en güzeli....

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…