- 25 Ekim 2018
- 3.831
- 6.894
- 158
- Konu Sahibi Darkwhitetime
Çocuğu anneye verip mutlumu oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğu anneye verip mutlumu oluyor
Siz niye alindinizHanfendi burda yorumlarda adi gecen bayan evladini dislamis mi siz demekki boyle bi olay yasamamissiniz bilmiyorsunuz herseyi yasayan bilir yasamayan bilmez
Tam okumadan degil o arkadasin oyle olabilir ama cok gordum burda benim anlatmak istedigim mevzulariBurada kimse niye evlendin demez. Sadece ikinci evliliğe çok dikkatli yanaşmalısın çocuklarını ezdirme kimsenin çocuğunu da ezme deriz. Ailenin fışladığı falan yok. Çocuğunu istrmemiş adam. Tam okumadan millete muhalif olmak için yazıyor gibisin. Adam çocuğunu istemedi annesinde sık görüyor yazmış işte
Siz birden nerden zipladiniz da nerden cikardiniz alindigimiSiz niye alindiniz
Aynen istememis se kadin sonuna kadar haksiz kadinin dusuncesi once cocugunu sonra kendisini isteyecek insani secmek olmaliydiIstememis arkadasi yukarida kocasinin cocugunu istemedigini yazmis.
Bizde bundan elestirdik zaten .Aynen istememis se kadin sonuna kadar haksiz kadinin dusuncesi once cocugunu sonra kendisini isteyecek insani secmek olmaliydi
Cevremde cok var yola devam edemiyorsan biter.Hayat devam ederken Allah hayirlisini verirse daha guzel gunler gelir.Merhaba oncelikle yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.5 yillik arkadaslik 5 yillik evlilik 1 cocuk sonuc bosanma.yorucu bir surecten sonra hayirli olanin bu oldugunu kabul ettim suan ailemleyim ve mutluym ama bazen kotu hissediyorum. Aranizda cocugu olup 2.evliliginde mutlulugu yakalayan varmi merak ediyorum.
kusura bakmayın şimdiye kadar hiç bi yorumu cevaplamamıştım ama buna dayanamadım. evladın ne suçu var peki ?? anne mutludur ama mutlu olmaması gerekiyor bence.ya hiç doğurmayacaktı ya da elin adamı İçin çocuğunu anneye bırakmayacaktıKendi annesinde hep görüyor mutluyum diyor![]()
Kendi annesinde hep görüyor mutluyum diyor![]()
Haklısın canım insanların kendi hayatı ne diyebilirimkusura bakmayın şimdiye kadar hiç bi yorumu cevaplamamıştım ama buna dayanamadım. evladın ne suçu var peki ?? anne mutludur ama mutlu olmaması gerekiyor bence.ya hiç doğurmayacaktı ya da elin adamı İçin çocuğunu anneye bırakmayacaktı![]()
Cocugum yok benim 1 yil evli kaldim 2 yilda nisanlimi kalmisdim iyikide ayrildim bi pislikden kurtulmusum ikinci evliligimi yapdim 6 ay oldu cok mutluyum allaha şükür gorucu usulu oldu ikiside ama ben suanki esimden cok memunum rabbim herkeze boyle bir es nasip eylesin benim esimin cocugu var benim yok ama cpcuk olunca sorun olmaz siz en basda berlirtirseniz eyer
Benim onceligim herzaman cocugum onun mutlu olmasi ki yanimda olmazsa nefes bile alamamkusura bakmayın şimdiye kadar hiç bi yorumu cevaplamamıştım ama buna dayanamadım. evladın ne suçu var peki ?? anne mutludur ama mutlu olmaması gerekiyor bence.ya hiç doğurmayacaktı ya da elin adamı İçin çocuğunu anneye bırakmayacaktı![]()
Neden ki hem kendine koca olsun hem çocuklarına sahip çıksın. Kadının kendi ihtiyaçları yok muBu saatten sonra kendine koca değil çocuğunu seven,sayan ona yol gösteren birisini bulman lazım.çocuğunu seven insanı sende seversin.hiç aklında bile yoksa aklına düşer.
O anlamda demedim.kendine sadece koca arayanlar görülüyor ki çocuklarını 2. Plana atıyor.çocuk olmadan karı koca hayatı yaşamak istiyorlar.ama bir insan o çocuğu sever, benimserse ışte gerçek koca adayı odur.Neden ki hem kendine koca olsun hem çocuklarına sahip çıksın. Kadının kendi ihtiyaçları yok mu![]()
Evet o anlamda söylüyorsanız doğru tabiO anlamda demedim.kendine sadece koca arayanlar görülüyor ki çocuklarını 2. Plana atıyor.çocuk olmadan karı koca hayatı yaşamak istiyorlar.ama bir insan o çocuğu sever, benimserse ışte gerçek koca adayı odur.
Banami yazdiniz cevabi ben cocuga bise demiyorumki ben esimin kendi cocugunu kendi cocugum gibi bildim o hanfendiyede demek istedigim evlenmeden once evlencegi kisiye cocugu oldugunu belirtsin zaten kabul ederse ole eder yoksa kadininda kabul etmesine gerek kalmazki benim esim beni istemeye geldiginde direk soledi benim bi kizim var once onu solim sonrasinda konusalim diyeBenim onceligim herzaman cocugum onun mutlu olmasi ki yanimda olmazsa nefes bile alamam