ikinci evlilik

Merhaba oncelikle yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.5 yillik arkadaslik 5 yillik evlilik 1 cocuk sonuc bosanma.yorucu bir surecten sonra hayirli olanin bu oldugunu kabul ettim suan ailemleyim ve mutluym ama bazen kotu hissediyorum. Aranizda cocugu olup 2.evliliginde mutlulugu yakalayan varmi merak ediyorum.
şu an düşünmeniz gereken yeni koca mı gerçekten? önceliğiniz çocuğunuzla yeni bir hayat kurmak olmalıydı ..

Merhaba hayirlisi olsun hakkınızda. Bende evlenmiş boşanmış biriyle evlendim ama ben daha önce evlenmemiştim. Çok şükür hiç aklımıza bile gelmiyor tabi onun önceki karısından çocuğu yok. Şükür şu an iki çocuğumuz var. Nasip bu işler. Gün gelir belki tekrar evlenirsiniz.

Arkadaşımın kızı vardı boşandı annesi bakıyor evlendi gayet mutlu vala eşide çok iyi yapılan araştırmalar ikinci evliliğini yapan insanlarin mutlu olduğunu gösteriyor çünkü kadınlar ikinci evlilikte daha tecrübeli daha dikkatli oluyor karsisindakini daha iyi tartiyor hakkınızda hayırlısı olsun
Çocuğa annesi mi bakıyor 🙄yani çocuğunu istemeyen bi adamla evlendi

Bir tanidiğim var.çocugu haftanin 5 günü rutin anneannede kaliyor.anne baba calistigi için.bazi haftalar ise ful anneannede kaliyor.anne baba belirli gunler gelip görup evlerine dönuyor.hatta pandemi dolayisiyla 3 ay kadar tamamen anneannede kaldi.çocuk çok naif uyumku bi cocuk.anñesini babasini çok seviyor ama çok anne düşkünü degil gibi...boşnama vs olmada bile inanin böyle hayat yasayan tahmininizden cok insan var.arada sevgi ve özlem oldukca sorun olmadigini söyluyorlar ama içlerinizi bilemiyorsun tabi.

Yalniz buradaki durum daha farkli.kadin bosandiktan sonra adama hissettigi nefreti sanirim kizina karsida hisssetmis olmaliki sevgi duymuyor kendi öz evladina..sevgisi yok canindan kopana.inanılamayacak kadar acı... hayatinin yanilgisi ve hayatinin hatasini yapiyor bana göre..

Sahsen benim fikrim koca dünya bir yana evladım kuzum bir yana..babasindan nefret etsen de kanindan canindan kopan,ilmek ilmek var etmeye caliştiğin evladini vicdani olan hiç kimse silemez.
Allah vicdan versin herkese.

Merhaba oncelikle yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.5 yillik arkadaslik 5 yillik evlilik 1 cocuk sonuc bosanma.yorucu bir surecten sonra hayirli olanin bu oldugunu kabul ettim suan ailemleyim ve mutluym ama bazen kotu hissediyorum. Aranizda cocugu olup 2.evliliginde mutlulugu yakalayan varmi merak ediyorum.
Dur be yavrum yeni kurtulmuşsun daha, bi nefes al, bi düzen kur kendine sonra düşün 2.yi

ben varım :)
ikinci evliliğim çok mutluyum cok şükür ki
1 tane de evladım var allah bağıslasın :) evladım engelli
eşimden allah razı olsun kendi babasının yapmadıklarını yapıyor ve onların seyrederken çok şükür diyorum
dışardan kimse bilmez öz babası olmadığını sıpa benziyoda aslında abisine :) abi diyor bizde zorlamadık hiç
eşimin evlatları var bende onları çok seviyorum babalarını hergün aramazlar ama beni hergün ararlar abla napıyosun diye
bide onlara çeyiz hazırlıyorum çok heyecanlı oluyo
rabbime ne kadar şükretsem azdır

Onemli olanda o insan yasadigindan ders cikarmasidir ben yurt disinda duruyom onuda burya getirdim ama hep paradaydi gozu birgun şükür rabbime demedi hep daha fazlasi ve ailesi karisdi gorumce dedikleri agiz verdi babasi kagitlarini saglama al bosa gitsin dedi o bosamadan ben bosadim ve bana hep derdi benden ayrilirsan sen hemen evlenirsin ben nolcam ben ortada kalirim oylede oldu ben 1 yil icinde evlendim kendiside bos gezen sap gibi kaldi ama rabbim hic kimsenin kiz evladini onun eline dusurmesin

Alninizdan öpüyorum sizi

Bazi insanlar yasamadan cok sacma seyler yaziyorlar yasayanlar anlar napsin kadin genc yasta bosanmis tekrar evlenmis cocugada annesi bakiyormus belki mecburdu evlenmeye belki dislandi ailesinin yaninda mecbur kaldi evlenmeye öz babalar bile neler yapiyor kendi cocuklarina oyle boyle dusunup kafayi yigecegine annesine baktiriyor ne guzel cogu evli insan var calisip anneleri bakiyor cocuklarina ve haftadan haftaya goruyorlar onlarida yargilayin o zaman
Birisi koca için çocuktan vazgeçmiş diğeri çalışıyor belki ağır işte geç gelecek,annesi evine gelip gidemeyecek fakat yardım etmek istiyor onunla bu bir mi,
Bu devirde çoğu insanın ailesi yardım ediyor çocuk konusunda.Ayrica kendi kızını dışlayan aile çocuğuna bakmazdi.

imkansız değil ama çocuk varsa zor. bazen insan kendi çocuğuna sabredemeyip kızıyor. yeni eşiniz böyle bir şey yapsa travmatik olur. ki onun da çocukları olabilir. kıyaslamalar bilmem neler derken daha yorucu. yine de siz bilirsiniz. ikinci eş ile de mutlu olanlar duydum ama olasılık çok yüksek değil

Birisi koca için çocuktan vazgeçmiş diğeri çalışıyor belki ağır işte geç gelecek,annesi evine gelip gidemeyecek fakat yardım etmek istiyor onunla bu bir mi,
Bu devirde çoğu insanın ailesi yardım ediyor çocuk konusunda.Ayrica kendi kızını dışlayan aile çocuğuna bakmazdi.
Hanfendi burda yorumlarda adi gecen bayan evladini dislamis mi siz demekki boyle bi olay yasamamissiniz bilmiyorsunuz herseyi yasayan bilir yasamayan bilmez

Bazi insanlar yasamadan cok sacma seyler yaziyorlar yasayanlar anlar napsin kadin genc yasta bosanmis tekrar evlenmis cocugada annesi bakiyormus belki mecburdu evlenmeye belki dislandi ailesinin yaninda mecbur kaldi evlenmeye öz babalar bile neler yapiyor kendi cocuklarina oyle boyle dusunup kafayi yigecegine annesine baktiriyor ne guzel cogu evli insan var calisip anneleri bakiyor cocuklarina ve haftadan haftaya goruyorlar onlarida yargilayin o zaman
Siz inanarak mı yazdınız? Dışlasa derki babasına bırak ben bakamam. Resmen annesine yük, kızına hainlik eden bir koca delisi profili çıktı karşıma. Koca ne ya

Siz inanarak mı yazdınız? Dışlasa derki babasına bırak ben bakamam. Resmen annesine yük, kızına hainlik eden bir koca delisi profili çıktı karşıma. Koca ne ya
Koca evladin yaninda tabikide bi halt degil ama genc yasta bosanan cocuklu bayanlara hemen burda bi algi var neden evleniliyor vb vb yaa herkesin durumu herkesle ayni degil bu devirde üni mezunlari bile is bulamiyor is bulmak zor is veriyorlar adamlar dul diye eleman degil kendisine baska sey ariyor napsin bu insanlar evlenmesin mi ailede disliyor geri geldi bosandi diye herkesi bilip bilmeden yargilamayi cok seviyor bu millet

Koca evladin yaninda tabikide bi halt degil ama genc yasta bosanan cocuklu bayanlara hemen burda bi algi var neden evleniliyor vb vb yaa herkesin durumu herkesle ayni degil bu devirde üni mezunlari bile is bulamiyor is bulmak zor is veriyorlar adamlar dul diye eleman degil kendisine baska sey ariyor napsin bu insanlar evlenmesin mi ailede disliyor geri geldi bosandi diye herkesi bilip bilmeden yargilamayi cok seviyor bu millet
Burada kimse niye evlendin demez. Sadece ikinci evliliğe çok dikkatli yanaşmalısın çocuklarını ezdirme kimsenin çocuğunu da ezme deriz. Ailenin fışladığı falan yok. Çocuğunu istrmemiş adam. Tam okumadan millete muhalif olmak için yazıyor gibisin. Adam çocuğunu istemedi annesinde sık görüyor yazmış işte

Back
X