ikinci evlilik

Babası varsa o ilgilensin en azından :KK43: annelikten nasibini almamış. Şuanda yanımda olsa saçına yapışmıştım. Kıyamam o çocuğa :KK43:
Belki Yanına almasa daha iyi. Zavallı çocuk üvey babadan sıkıntı yaşasa kocam da kocam dşye Kemalim yapmaz derdi. Kendi mutluluğunda boğulur inşallah böyleleri

Kızı hiç affetmeyecek onu haberi yok kadının. Ne biçim insanlar var yahu. Vicdansız. Sokaktaki köpek bile ondan daha merhametlidir eminim. Koca delisi. Zavallı çocuk :KK43:
Canım işte her insan aynı değil zamanında dediler dinlemedi kızı nenesine anne diyor

Arkadaşımın kızı vardı boşandı annesi bakıyor evlendi gayet mutlu vala eşide çok iyi yapılan araştırmalar ikinci evliliğini yapan insanlarin mutlu olduğunu gösteriyor çünkü kadınlar ikinci evlilikte daha tecrübeli daha dikkatli oluyor karsisindakini daha iyi tartiyor hakkınızda hayırlısı olsun

Karısın çocuğunu evinde saklayamayan eşin neresi iyi ya? Tencere kapak olmuş onlar. Allah bilir ikinciden de çocuk yapar o anne kişisi. Evladının psikolojisiyle oynamaya ne hakkı var?

ben ikinci evliliğimi yaptım 4 yıl oldu
boşandım 6 yıl ailem ile kaldım iki evladım vardı buyuttum
kimse için evlattan vaz geçilmez arkadaş
eşimin de ikinci evliliği görücü usulü tanıştık
iki onun evladı iki benim birde ortak oldu 5 çocuk
zor mu evet zor iş yükü ağır temizlik yemek ama mutluyum çok şükür
bu arada 5 çocukta erkek rabbim bahtlarini açık etsin

ben ikinci evliliğimi yaptım 4 yıl oldu
boşandım 6 yıl ailem ile kaldım iki evladım vardı buyuttum
kimse için evlattan vaz geçilmez arkadaş
eşimin de ikinci evliliği görücü usulü tanıştık
iki onun evladı iki benim birde ortak oldu 5 çocuk
zor mu evet zor iş yükü ağır temizlik yemek ama mutluyum çok şükür
bu arada 5 çocukta erkek rabbim bahtlarini açık etsin
Ayy maşallah size. Evde 6 erkekle yaşamak nasıl oluyor?

Aynen oyle canim benim bs ver allaha havale et ben arkasindan beddua bile etmedim sadece allaha havale ettim sadece bu adam ne zaman ucaga binerde hayatimdan cikmis gitmis olur ozamn cocuklara seker dagitcam dedim onuda ettim koysaydilar kina bile yakcakdim benimde oldu 2 tane cocuk ama kalp atislari olmadan sonlandi nasipde deilmis dedim kan pihtilasmasi dediler simdiki esimle herhangi bi sorun olmadi bebegim gayet normal saglikli gidiyo allaha şükür
Çok sevindim sizin adınıza ❤

Ayy maşallah size. Evde 6 erkekle yaşamak nasıl oluyor?
arada çok darlaniyorum ama buyuyorlar ışte hepsinin ayrı ayrı dertleri okul sohbetleri çay sohbetleri hep dinleyici olmak gece yarisi temizlik ki gündüz yetişmiyor bazen kendind n ödün vermek onları güzel ahlaklı yetiştirmeye çalışmak zor ama 5 çocuk içinde söylüyorum iyiki varlar onlarla gurur duyuyorum hatta eşim arada bana birşey olursa çocukları annelerine birakma sen buyut der duygulandım çok

Calla icim parcalandi bu masumun basina gelenlere bak. Annesi terk ediyor, bir Adam icin. Benim kalbime agri girdi. Insallah annannesi uzun yasar ve o kizi sevgi ile büyütür. O Anne olucak kadin da insallah bir gün gelir, o kizina muhtac kalir. Ne demek ya, Adam o cocugu istememis. Inanamiyorum.

Bazi insanlar yasamadan cok sacma seyler yaziyorlar yasayanlar anlar napsin kadin genc yasta bosanmis tekrar evlenmis cocugada annesi bakiyormus belki mecburdu evlenmeye belki dislandi ailesinin yaninda mecbur kaldi evlenmeye öz babalar bile neler yapiyor kendi cocuklarina oyle boyle dusunup kafayi yigecegine annesine baktiriyor ne guzel cogu evli insan var calisip anneleri bakiyor cocuklarina ve haftadan haftaya goruyorlar onlarida yargilayin o zaman

Back
X