• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik

Mutlulukolsunartik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
358
507
23
39
Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .

Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Vardır da sizin çocuklarınız elin adamı için neden hayat kaynağı, eli kolu bacağı gibi olsun ki? Çok saçma değil mi?

Benim bir arkadaşım var iki çocuğu vardı ve bekar hiç evlenmemiş biri ile evlendi.
Şimdi ikiz kızları var toplam 4 çocuk oldu..
Çok içerik bilmiyorum ama tabi ilk başta çocuğun ailesi karşı çıkmış kızın ailesi de pek sıcak bakmamıştı.
Aile tabi ki sizi tanımadan başta buna tepki verebilir çünkü bu büyük bir mesuliyet herkes evladı için en iyisini ister.
Burada önemli olan sizinle evlenmek isteyen kişinin düşünceleri, davranışları, yavrularınıza olan saygısıdır ve tabi ki aile ile orta yolu bulabilmenizdir.
Ailenin bunun için iyi düşün şeklinde uyarmasını anlayabilirim ama tabi birbirini seven, anlaşan bu konu hakkınca iyice ince eleyip sık dokuyup karar veren iki insana karşı çıkılması hoş olmaz.

Hakkınızda en güzeli ne ise o olsun..

Tabi ki sorun ederler, en iyisi bile olsa ne yazık ki Türkiye’de aileler çok müdahil oluyorlar. Kaldı ki bekar çocuğu hiç olmamış bir erkek 2 çocuğun sorumluluğunu alabilir mi bilemem 🤷🏼‍♀️ Ayrıca tavsiyem çocuklar büyüyüne kadar evlilik, aynı evde birliktelik yaşamamanız yönünde. Ne bileyim ben eve bir erkek sokamam boşanırsam, gönül-fiziksel ilişkilerimi-ihtiyaçlarımı vs de dışarıda hallederdim 🙄 çok şey görüyoruz, duyuyoruz insanların pek güvenilir olmadığını düşünüyorum sadece ben bu riski alamazdım herhalde. Tabi ki herkes öyle değil çok mutlu olanlar var ama dediğim gibi ben o riski alamazdım.

Çocuğu olmayan birisi için, iki çocuklu bir evlilik kolay değil bence de, ailesi de muhtemelen sorun çıkarır. İmkansız mi değil tabi ki illa ki vardır bu tarz evlilik yapanlar ancak sancılı geçmiştir süreç. Çocuklarınız sizin eliniz kolunuz tabi ki yaşama sebebiniz ancak karşı tarafın aynı duyguları taşıması da çok ütopik kusura bakmayın

Bence sizin kafanız karışık çünkü ani karar alıyorsunuz gibi geldi bana.
Çünkü siz daha önce açtığınız konuda eski eşe dönmeyi de dusunmustunuz şimdi birden yeni biri diyorsunuz.
Eğer evlilik düşünüyorsanız da iyice taniyin iki kız çocuğunu bilinmedik bir adamın yanına hemen yerlestirmeyin .
Bu adam ne kadar güvenilir vs iyice ölçün.

Back
X