- 23 Şubat 2021
- 1.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.717
- 53
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düsünmediğinize emin misiniz?Arkadaşlar merhaba sadece bir fikir almak adına soruyorum .Ya da yaştan vardır diye soruyorum .Benim iki kız çocuğum var ve evlilik düşünmüyorum.Ya da düşünmüyordum diyelim ,bı arkadaş talip oldu yalnız çocuğu yok ,ama yaşadığımız şehir itibariyle biraz küçük .Neyse zaten düşünmüyorum ki bu sadece ben istemiyorum anlamında ama geçen bı arkadaşla konuşurken şakayla ya olabilir mi falan derken ailesi seni istemez iki çocuklu olduğun için falan dedi .Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep ama ne bilim öyle deyince üzüldüm .Var mi çocuksuz bir beyle evlenen çocuklu hanımlar .Ne yaptınız doğru mu bu görüşler .
Nedense boyle soyleyenler evliligi yolunda gidenler oluyor.. kimse yanliz kalmayi hak etmez, sen olsan bile.. zaten toplumun bekledigi senin dedigin gibi cocuklarina adasin kendini bla bla.Ben çok realist bir insanım böyle romantik fikirler bana ters..şimdi iki çocuk adamın niye hayatı olsun ...böyle romantik fikirler de biraz garip..Benim de iki çocuğum var eşimden ayrılsam ben tekrar evlenmezdim.Bekar çocuksuz bir hanım olsam aynı şekilde 2 çocuğu olan bir erkekle de evlenmezdim.
Açıkçası ben bunun sorun olacağını düşünmüyordum çünkü çocuklarım benim hayatım ,elim kolum bacağım gibi ,karşıdaki insan içinde öyle olacağını düşündüm hep
Bos yapiyorsun suanEvet şurdan bile anladım yanlış düşünüyorumTeşekkürler hepinize .Artık daha gerçekçi olayım sağolun .Keşke daha temiz bir dünyada yasasaydik .
Şimdi bla bla hanım ..Burada herkes kendi fikrini açıklıyor.Bu benim fikrim.Diger türlü olsa Tontriko'nun fikrine herkes sadık kalacak denirdi.Ben ayakları yere sağlam basan biriyim hayal dünyasında yaşamıyorum.Yalniz kalmak tercih sebebi de olabilir.İnsan biraz da yaşadığı toplumun gerçekliğinin farkında olacak.Bazi konularda duyar kasacagim derken saçmalamayın komik oluyorsunuz.Konu sahibinin msjlari var eski eşi ile de ilgili.Kimi neyi savunuyorsunuz ki . Kadın daha kendi karar vermemis hayatıyla ilgili siz kraldan çok kralcı...Nedense boyle soyleyenler evliligi yolunda gidenler oluyor.. kimse yanliz kalmayi hak etmez, sen olsan bile.. zaten toplumun bekledigi senin dedigin gibi cocuklarina adasin kendini bla bla.
Şimdi bla bla hanım ..Burada herkes kendi fikrini açıklıyor.Bu benim fikrim.Diger türlü olsa Tontriko'nun fikrine herkes sadık kalacak denirdi.Ben ayakları yere sağlam basan biriyim hayal dünyasında yaşamıyorum.Yalniz kalmak tercih sebebi de olabilir.İnsan biraz da yaşadığı toplumun gerçekliğinin farkında olacak.Bazi konularda duyar kasacagim derken saçmalamayın komik oluyorsunuz.Konu sahibinin msjlari var eski eşi ile de ilgili.Kimi neyi savunuyorsunuz ki . Kadın daha kendi karar vermemis hayatıyla ilgili siz kraldan çok kralcı...
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak..Ben didiklemedim yazılmış gördüm. İki gözünüz var sizde bakın görün.Evet hayatta evlenmem buyuk konuşuyorum.Ben çünkü kendimi tanıyorum kendi hayatımı onceliklerimi dünya gorusumu hayattan beklentilerimi biliyorum.Kendim için yazıyorum.Onun içinde sizden izin mi alicamben sizler gibi eski konulari postlari didiklemiyorum pek
o yuzden konuya gore yorum yapiyorum. Duyar kasmak icin degildi ama hayatta evlenmem filan buyuk laflar.. ister buyuk konus tabii sen bilirsin.. ama kadin kadina layik gormedigi icin cevap vermek istedim. Yoksa tabiiki yanliz kalmak tercih edilebilir
He fikir alacan gitarist hanimBilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak..Ben didiklemedim yazılmış gördüm. İki gözünüz var sizde bakın görün.Evet hayatta evlenmem buyuk konuşuyorum.Ben çünkü kendimi tanıyorum kendi hayatımı onceliklerimi dünya gorusumu hayattan beklentilerimi biliyorum.Kendim için yazıyorum.Onun içinde sizden izin mi alicam
Şu üsluba bak..yaşınız kaç sizin.Emojiler falan.Hee nedir ya ...Alacan yazmış birde.İnsan sonra dönüp kendine diyor ki "yahu böyle yazan birine ne anlatabilirsin"He fikir alacan gitarist hanimhaftasonuna giriyoruz bu kadar sinir stres gereksiz bence, sagligina zarar dikkat et
![]()