• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik

Hayır onun ilk olucak. Ama aile sorumluluğu almış kendi ailesinin sorumluluğu yani. Merhamet ve sakinliği bana o öğretti aslında olgunlukta yer yer çocuklaştığı oluyo diyebilirim çok sevilmek istiyo mesela bende biraz donuk bi tipim bazen kendi kendine alınabiliyo böyle ufak tefek uyumsuzluklar var
Evlenince kim kimin yanına gelecek peki
En güzeli aynı ilde yaşamak tanışmak ama inşallah mutlu olursunuz

Evlenince kim kimin yanına gelecek peki
En güzeli aynı ilde yaşamak tanışmak ama inşallah mutlu olursunuz
Evlendiğimiz zaman işini bırakıp buraya gelicek ya da sevdiğimiz bir ile taşınıcaz benim şu an ki işime bağlı kalmak istersen burdayız yani:) inşallah sizde çok mutlu olursunuz 🌸

Bende evlenip boşandım psikolojim çok bozuldu, ikinci evlilik düşüncesi şuan beni çok korkutuyor , bir ilişkim olsun bile istemiyorum hala, çok yorucu geliyor bana ve boşuna degmicek biri için yorulucagımı düşünüyorum , ama bize bu psikolojiyi yaşatanlar utansın ikinci evlilik yapıp mutlu olan tanıdığım kişiler var inşallah sizde evlenip çok mutlu olursunuz .

Bende evlenip boşandım psikolojim çok bozuldu, ikinci evlilik düşüncesi şuan beni çok korkutuyor , bir ilişkim olsun bile istemiyorum hala, çok yorucu geliyor bana ve boşuna degmicek biri için yorulucagımı düşünüyorum , ama bize bu psikolojiyi yaşatanlar utansın ikinci evlilik yapıp mutlu olan tanıdığım kişiler var inşallah sizde evlenip çok mutlu olursunuz .
Teşekkür ederim :) bende sizin gibiydim ama bu aşamaya nasıl geldim anlamadım bile sevginin iyileştirici bi gücü var emin olun bugünleri hatırlamıcaksınız bile ama ister istemez tedirginlik olucak insanlara karşı.. boşanma aşamasında asla geçmicek gibi geliyodu hatta hatırlamıcaksın bile diyenlere çok kızıyodum inandırıcı gelmiyodu şimdi o günlerden eser yok siz de ümidinizi kaybetmeyin inşallah gönlünüzce biri sizi mutluluğa ikna edebilir:)

Teşekkür ederim :) bende sizin gibiydim ama bu aşamaya nasıl geldim anlamadım bile sevginin iyileştirici bi gücü var emin olun bugünleri hatırlamıcaksınız bile ama ister istemez tedirginlik olucak insanlara karşı.. boşanma aşamasında asla geçmicek gibi geliyodu hatta hatırlamıcaksın bile diyenlere çok kızıyodum inandırıcı gelmiyodu şimdi o günlerden eser yok siz de ümidinizi kaybetmeyin inşallah gönlünüzce biri sizi mutluluğa ikna edebilir:)
Teşekkür ederim, Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin herkes için :)

Back
X