burada konu sahibi arkadaştan çok diğer hanımlara şaşırdım açıkçası... ne yani kız çocuğu olan ve boşanmış bir bayan evlenmeyi düşünemez mi? tabiki dikkatli olmalı ama evlenmeyip çocuklarının büyümesini bekleyip yaşlandığı zaman yeniden evlenebilme ihtimali olacak mı acaba ileride??? ileride çocukları evlenip gittiğinde bu yorumları yapan hanım arkadaşlarımız mı bu arkadaşımızın yalnızlığını paylaşacaklar.. ne kolay evlenme bekle demek....oda en az buradaki arkadaşlar kadar ihtimalleri düşünüyor ve endişeleniyordur herhalde ama belki bu adam çocuklarına gerçek babasından iyi davranacaktır... ne demek ben babasının yerinde olsam velayetlerini asla vermezdim... nereden biliyoruz ki babanın ilgli bir baba olduğunu??
3. çocuk meselesine gelince tabiki acele edilmemeli ama ortak bir çocukları olsun istiyordur yeni eş adayı bence....
bir dakika yanlış mı anladım ben? evlenince çocuklarınız annenizde kalacak öyle mi siz de eşinizle ayrı bir evde kalacaksınız?
sonra da 3. çocuğu yapacak siz eşiniz ve bebeğiniz mutlu mesut yaşayacaksınız, ilk eşinizden olan iki çocuğunuz da annenizde kalacak?
bu benim fikrim ama yaptığınız hiç doğru değil. umarım yanlış anlamışımdır şayet doğru ise iki evladınız da ileride büyüdüklerinde sizi affetmeyeceklerdir. elbette evlenceksiniz mutlu olmaya hakkınız var ama bunun adı çocukları başınızdan savmak. eğer doğru anladıysam umarım eşiniz velayet davası açar çocuklar anneannenin yanında kalacağına babalarının yanında kalsın.
lütfen beni direk eleştirmeyin yaşım sizden çok daha küçük ama 2 tane arkadaşım. birini anneannesi ve dedesi büyüttü kız annesinin adını bile doğru düzgün ağzına almaz. öteki de 8 yaşına kadar anneannesiyle yaşamış annesi başka evlilik yapmış babasından 2 yıl saklamışlar babası anladığı gün almış arkadaşımı kendi evine getirmiş. çok da iyi araları annesinden de nefret eder bunu her fırsatta söyler.
lütfen kendi çocuklarınızın ilerde sizi suçlayacağı şeylere sebep olmayın. evlenmeyin demiyorum evlenin ama çocukların yanı annenin yanıdır. sanırım hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
Yorumlara üzüldüm.
Boşanmış ve kız çocuğu var diye illa büyümesini mi beklemesi lazım evlenmek için.
Belki çok acı çekerek bir ömür yaşadı, devamında mutlu olma hakkı yok mu ?
Gözü kulağı herzamankinden açık olacak o kadar. Anneanne de varmıi bu bir avantajdır çocuklar için.
Bir tek 3. çocuk meselesini düşünme hakkınız var tabiiki ama çok çok zamana bırakın, lütfen evleneceğiniz kişiye bırakmayın bu kararı.
......
arkadaşlar yaza ikinciye evlenmeyi düşünüyorum İlk evliliğimden iki çocuğum var Kafamın içi çok dağinık Nasıl olacak ??????Çocuklar küçük Hadi bakalım Bu işi tecrübe edenlere sesleniyorum NASIL OLACAK yardımcı olursanız sevinirim
Maşallah,çok hızlısınız
hele bir evlenin de 3. Çocuk kusur kalsın....
Anneanne ile beraber mi yaşanacak?
Ben kızlarınızın babasının yerinde olsam velayet davası açarım sonuna kadar da diretirim
kusura bakmayın da bu devirde kimseye güven olmaz,kız çocuğu bu bir de..
En azından o kızlar büyüyene kadar evlilik işini bekletebilirsiniz
siz bir annesiniz ve en ön sırada evlatlarınız gelmeli
tabi bunlar nacizane fikirlerim.....
Arkadaşlar öncelikle sağolun ilginiz için,,,onun çocuğu yok Benim ilköğretime giden iki kızım var O da benim gibi boşanmış İkimizin de 6 senelik bir evliliği olmuş Evlenince şu anda olduğu gibi annane bakacak çocuklara Annaneyle aynı evdeyiz bu arada Obu durumdan rahatsız değil güvenilir,olgun bir insan Düşününce bu bir avantaj bence annaneyle yaşamak !şimdi kafama en çok takılanların başında kızların babasına nasıl söylemeli Kalkıpta velayet davası açarsa ,gıcıklık yaparsa.... hadi onu hallettim nasıl oluyo bu işler Etrafımda hiç ikinciye evlenen yok ha bu arada 3,çocuğu da düşünüyoruz şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?