- 12 Kasım 2014
- 4
- 0
- 1
- 42
- Konu Sahibi umut et fatma
-
Hayat devam ediyor kızınız henüz çok küçük idrak edemez adam ADAM çıksın da maddiyat o denli önemli değil. Karşı tarafı iyice tanıyıp öyle karar alın. Damat adayının Kızınıza olan tutumuna dikkat edinMerhabalar ben eski bir üye olarak tabii o zamanlar evliydim.Eşimden ayrılalı 2 yıl oldu ve 8 yaşında kızım var birlikte yaşıyoruz İstanbul da.Bir adamla tanıştım ve çok ciddi olduğunu benimle evlenmek istediğini belirtti.Kızıma ufaktan çıtlattım karşı çıktı ben de kararsızım maddi yönden baya iyi adamın durumu siz olsanız bu durumda ne yapardınız arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum sevgiler...
aynen ben de sizin gibi düşünüyorum kız annelerinin iki kere düşünmesi lazım . Aysel Gürel'e deli derler birde .Kadın iki kızı kanatlanıp yuvadan uçana kadar eve yabancı erkek sokmadım diyor . En doğrusu .Evlenmek en doğal hakkınız ben fikrimi söyleyeyim ben evlenmezdim kızımın yaşadığı eve bir yabancıyı getirmezdim onun huzuru onun mutluluğu çok daha önemli belki o büyüyünce, benimde bir kızım var evliyim hayat bu ne olacağı belli olmaz ama çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?