İkinci evlilik....

umut et fatma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
4
0
1
42
Merhabalar ben eski bir üye olarak tabii o zamanlar evliydim.Eşimden ayrılalı 2 yıl oldu ve 8 yaşında kızım var birlikte yaşıyoruz İstanbul da.Bir adamla tanıştım ve çok ciddi olduğunu benimle evlenmek istediğini belirtti.Kızıma ufaktan çıtlattım karşı çıktı ben de kararsızım maddi yönden baya iyi adamın durumu siz olsanız bu durumda ne yapardınız arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum sevgiler...

cnm bıraz kızına zaman ver.. adamı tanıyormu kızın? beraber vakıt gecırmeye bakın belki fıkırleri degısır. degısmesse ona neden oldugunu sor belkide senin gormedıgın seylerı kızın goruordur

Ben de boşanmış bir annenin kızıyım. Anneme de babama da evlenip evlenmemeleri konusunda hiç karışmadım ama annem sevmediğim bir adamla evlense mutsuz olurdum.
Aynı evin içinde, adamdan kaçınma imkanı yokken sevmediği biriyle yaşaması zor olur.

Birbirlerini tanımalar için zaman verin bence.

Hayat devam ediyor kızınız henüz çok küçük idrak edemez adam ADAM çıksın da maddiyat o denli önemli değil. Karşı tarafı iyice tanıyıp öyle karar alın. Damat adayının Kızınıza olan tutumuna dikkat edin

Sizin kadar kizinizinda hayati değişecek. Sahsen kizimin karsi ciktigi bir evlilige adim atmakta acele etmezdim. Birlikte vakit gecirin,o zaman fikri değişebilir :)

Zamana birakir acele etmezdim
En azindan karsimdaki insani tam anlamiyla taniyana kadar ve kizimi alistirana kadar bir sure beklemeyi goze alirdim..
Tabi seviyorsam =)

Evlenmek en doğal hakkınız ben fikrimi söyleyeyim ben evlenmezdim kızımın yaşadığı eve bir yabancıyı getirmezdim onun huzuru onun mutluluğu çok daha önemli belki o büyüyünce, benimde bir kızım var evliyim hayat bu ne olacağı belli olmaz ama çok zor

kız anneleri genelde çok acele etmezler evlilik için. benim annemde aynı durumda. sen evlenmeden evlenemem diyor. çok çok iyi düşünmeniz gerek bence.

Birde küçük kızınız varmış iyice tanıyıp güvenmeden alelacele evlenmeniz çok yanlış olur.

Bence tanımak için uzun bir süre geçsin hem sen hem de kızın bu kişiye alışın
Allah yardımcı olsun ya inşallah gönlüne gore olur herşey...

Bende bosanmis bir annenin kiziyim. Asla benim yanima yabancı adamin tekini getirmesini istemedim istemiyorumda. Zaten boyle bi düşüncede de bulunmadi bana.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar yorumlarınız için ben de acele etmemekten yanayım gelişmelerden sizleri haberdar ederim:)))

Evlenmek istediğin adamın bir ailesi anne babası varmı .onlarla ilişkisi nasıl,senin ilişkin nasıl?Kısaca adamın geleneklerimize göre yaşayan düzgün bir ailesi varsa evlen bence .zaman kısa seninde sevgiye ihtiyacın var.Kızın şimdi küçük on yıl sonra belki evlenip gidecek.Sen o zaman belki istesendw mutlu olamayacaksin.

aynen ben de sizin gibi düşünüyorum kız annelerinin iki kere düşünmesi lazım . Aysel Gürel'e deli derler birde .Kadın iki kızı kanatlanıp yuvadan uçana kadar eve yabancı erkek sokmadım diyor . En doğrusu .

Buyuk konusmak istemem ama bi kizim olsa benimle yasasa evlenmeye cekinirdim ben neler duyuyoruz.. icim rahat etmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…