İkinci evlilik....

adamla kızınızı önce daha tarafsız bir ortamda tanıştırıp uyum yakalayıp yakalamayacaklarına baksanız daha mantıklı olur öncelikle. özellikle kız çocuğu olan hanımların ikinci evliliklerini yaparken çok daha temkinli olmaları gerekiyor bence..

bende 2.evliliğimi yaptım 2.5 sene önce
oglum şuanda 4.5 yasını gecti
ben olsaydım cocugumun istemediği biriyle veyahut evlenmemi istemiyorsa evlenmezdim.

biz anneler ikinci evlilik için ince eleyip sık dokumamız gerekiyor, sonuçta bebeklerimiz var onların huzuru mutluluğu bizden daha önce geliyor..
iyi düşünüp doğru karar vermeniz gerekiyor..

sizin 1 kere değil 3 kere düşünmeniz gerekir evlilik konusunda.
8 yaşında , yakında ergenliğe girecek bir kızınız var.
çok çok iyi gözlemleyin.
sadece maddi durumu iyi diye değil, kızınıza "baba" gibi davranacak bir abi olabilecek mi?
kızınız onun hakkında ne düşünüyor?

bunlar çok önemli. acele karar vermeyin, iyi düşünün lütfen.

Tanıştığın kişiyle kızının ilişkisi çok önemli,kızınla arası iyi olmalı. Bir çocuk yetiştiriyorsun sen de istersin iyi bir yuva kurmak ama çocuğun onunla anlaşamaz sonra seni kıskanır kötü bilir o da üzülür sende yavrunun üzülmesini istemezsin. Uygun bi şekilde tanıştırsan kızınla, senin bir arkadaşınmış gibi vs. zaman gerektiren şeyler bunlar. Hakkında hayırlısı olsun :)

kızınız bu zamana kadar sizin evlenebılecegını hiç düşünmediğinden ilk tepkisi bu sekılde olmuş olabılır.

bıraz vakıt gecırın beraber baktınız hala istemıyor sizde bu sevdadan vazgeçin.kızınızdan değerli değil sonucta. beraber yasayacaksınız

adamin sadece maddi yonunu yazmissiniz.
biraz daha taniyin her hangi bir karar almadan once hakkinda soyleyebileceginiz daha cok sey olsun.

kesinlikle kızınıza üvey baba getirmeyin...yazıktır anne olmak böyle birşey fedakarlıktır..aranıza başkasını almayın kızınızı büyütün evlendirin eğer isterseniz daha sonra düşünün herşeyiniz o olsun

Bence kesinlikle kızınıza ve baba adayınıza zaman verin.
Çünkü kızınız için oldukça zor bir durum. Zaten evde baba yok. Bir anneyi biliyor. Şimdi hem baba geliyor, hem de anneyi paylaşma psikolojisi var. Gerekirse bu süreçte profesyonel bir yardım alın kızınızla. Hiç bir şekilde psikolojik olarak etkilenmemeli bence.

Bir de sadece madidyat için böyle riskli bir adım atmayın, bence.

Kız evladın var adamı tanı ölç tart zaten sonra kızınla tanıştırırsın o da zamanla alışır ..
Sonuçta ömrünün sonuna kadar bekar kalacak da değilsin ..

Arkadaşlar şimdi adamı çok çok iyi tanıdığımı düşünmüyorum henüz tanıma aşamasındayız kültür olarak bize uzak ama adam diyor ki beni tanıdıkça iyi ki tanımışım seni diyeceğimi söylüyor kızıma da yakın davranıyor ama önce ben karar veremiyorum....

Ağzı iyi laf yapıyor belli..
Bence iyice tanımaya çalış hemen kanma .
Neler okuyup duyduk kızın var Allah korusun 2 kere değil 22 kere düşünmek zorundasın. . Bence zaman ver eğer gerçekten seni istiyorsa bekler..

Omur boyu bekar kalacak degilsin .
Elbette ilerde zamanla iyi bir insan karsina ciktiginda sende evleneceksin , bu senin en dogal hakkin..

Kizinin yerine koy kendini , onun icinde bhnu kabullenmek kolay degil.
Yava yavas alistira alistira , kizina bu durumu kabulendirilmelisin.

Bende kızımdan dolayı çekinirdim Evlenip evlenmeme konusunda ama ben o kişiden eminsem inanıyorsam samimiyetine ve en önemlisi kızımla da samimi gerçek bi ilişkisi varsa evlenirdim. Sonuçta kızın da günün birinde Evlenip gitçek ve o yaşa kadar yalnız mi kalacaksınız. Allah göstermesin ben yalnız kalmayı hiç istemiyorum, Sevilip sevdiğim bi adam Olmalı son nefesime kadar... Bence evlenin, hakkinızda herşeyinhayırlısı olacaktir zaten...

Ağzı çok laf yapan biri anlaşılan bu adam. Böyle tiplere karşı temkinli olmak gerekir.

Hele ki kız çocuğunuz varmış, 1 değil 1000 kere düşünerek davranmalısınız.

Maddiyat bir evliliğin yapılması ve devamı için yeterli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…