ikinci evlilikte ???

Askihafizhafza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
356
160
33
herkese selamlar ;
hanımlar 2.kere aynı eşiyle evlenen yada boşanmanın yani mahkemelerin eşiğinden dönen dönüpte mutluluğu yakalayan yada pişman olanlar varmı bu konuda her görüşe açıgım en ufak birşey de olsa yazın yakınlarınızdan da olabilr .çok merak ediyorum yardmcı olanlara şimdiden tesekkürler .iyi akşamlar .

Bu boşanma sebebine bakar. Kişi aldatır da boşanmaktan dönülür ise elbette aldatma devam eder ve yine bir boşanma evrakları ile baş başa kalınır. Ama eften püften bir anlık anlaşmazlık ile sınır harbi sonucu boşanmadan dönülür ise evet düzelebilir. Yani kişilerin boşanma sebebi önemli burda

Evliliğimin 3 yılında dava günümüz bile belli ikon vazgectık ve devam ettik.cok mutluyuz 9yıllık evlıyım şuan aldatma fon yoktu bizd sadece bi anlık sinir

Benim arkadaşım böyle oldu
Arkadaşım çok kıskançtı sürekli kuruyordu en sonunda adamı biz bile orda burda kızlarla görmeye başladık en son boşandılar
Adam ortak arkadaşlarımıza diyomuşki
yapmadan yapmışım gibi hayatımızı zindan etti en sonunda istediğini yaptım rahatlamıştır artık, gibi şeyler söylemiş
Ki bunların aşkıda dillere destandı yani hepimiz görüyorduk, çok seviyorlardı birbirlerini
Ayrıldıktan iki sene sonra tektirar bir araya geldiler
Bu arada farkediyorduk zaten hep sosyal hesaplarda birbirlerinin geçmişlerine anılarına yönelik göndermeler yapıyorlardı

Neyse şimdi ne durumdalar bilmiyorum
Çok sevdikleri için geri döndüler iki de çocukları oldu
Ama adam hala yapıyor mu yada kadın hala kıskanç mı bilmiyorum anlatmıyorlar artık

Sadece bayadırlı beraberler hala

çok kötü bi insandı .aldatma hariç .ama yuvamın yıkılmasını hazmedemiyorum çok ağır geliyo işte .sevdiğimden değil .

şiddet hakaret evden kovma vs .

Siddete egilimi olan kisi ciddi bir tedavi gormedigi surece kolay kolay vazgecmez o huyunda. Tam dediginiz sekilde ayriligin esigine gelmis hatta 1.5 sene ayri yasayip cocuklari icin barismis tanidigim var, daha gecenlerde ayni siddet olayi tekrar etmis kisaca kisiler degismisyor..

Cok ciddi bir sebep yokken cocuktan sonra adamin evle hic alakasi kalmadi ayrildik..iki yil sonra yine baristik bu sefer adam cok gayret ettiysede kucuk sorunlarin bile altinda ciddi sebepler oldugunu farkettim yine ayrildik bosncaz...

çok kötü bi insandı .aldatma hariç .ama yuvamın yıkılmasını hazmedemiyorum çok ağır geliyo işte .sevdiğimden değil .

Sevmediğin birine birdaha dönmek mantıksız zaten zor olanı başarmış ayrılık noktasında adımlar atmışsınız

Cok ciddi bir sebep yokken cocuktan sonra adamin evle hic alakasi kalmadi ayrildik..iki yil sonra yine baristik bu sefer adam cok gayret ettiysede kucuk sorunlarin bile altinda ciddi sebepler oldugunu farkettim yine ayrildik bosncaz...

Nasıl yani çocugunuz varken ayrıldınız yeniden evlendiniz yine hamile kaldın ve tekrar mı ayrılacaksınız

Kimin nasil birlestigini kendi hayatinla alakalandirip aaa onlarinki olmuş benimki de olur duzelir diye dusunme kendi durumunu kendin biliyorsun senin esini buradakiler bilemez sadece durumuna yorum yapılabilir bence sen dusun birlessen bu adam seni mutlu edebilecek mi?

Çüü..Ş adamın yaptığı çok yanlış!

Canim benim eski esde yalvariyor tekrar don ven eski ben degilim diye ama.
Guven bittiyse hersey bitti korkuyorum bende yenid3n donmeye..
Cok dovdu eziyet etti bana.
Bir anda akillanmadi ya.
Gorseniz ne diller dokuyor ne ..guvenmiyorum ben kadinsiz kaldi ona yaniyo buyuk ihtimal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…